Máte niekto s tým nejaké skúsenosti? Či už osobné alebo nie. A vopred chcem poprosiť, tých proti drogám zaujatých aby radšej ostali bez komentára to že som sprostá od vás počúvať nepotrebujem...ak mi niekto k tomu má čo povedať asi bude lepšie cez ts :
To by som nevzal ani bohoj, čo ak týždeň po tom trebárs pôjdem autom a zrazu haluz..
Btw za bolševikov to Galena vyrábala a vraj predávala v USA, hipíci si tam vraj nemohli vynachváliť československé LSD a vraj to malo podkopať ten systém
@semhamforaz tvoj mozog si vyberie sam zaleži ako si natom psychicky ak sa bojiš toho tripu a mysliš na blbosti že sa ti niečo stane ,že si urobil poriadnu hlupost že si si to dal tak zažiješ najhoršie hodiny svojho života. ak sa naopak uplne uvolniš a budeš to brať ako niečo čim sa poriadne zabavíš a nakukneš do ineho sveta budeš ako alica v krajine zazrakov
ach, nadherna ukazka retardacie ludi, vyslovne vas pytala aby ste si komentare typu "drogy su pre uboziakov" nechali pre seba a drzali sa temy... mno nie, asi to proste neslo
kks toto nenávidím a just sa do takýchto diskusií budú jebať ľudia ktorí budú písať len to že si sprostá jeb**** že nemáš v hlave všetko v poriadku ale ja som tiež zato že niekedy skúsiť treba .... a no ja si chcem skúsiť perník dať .... .... ale ešte nejako som sa k tomu nedostala ...aspoň raz v živote skúsiť aké to je .... tí **** také niečo nepochopia .... a no ja som napr skúšala šalviu ktorá má vraj podobné účinky ale vravím ti som mala stav že som v uzavretej miestnosti všade okolo farby ...v mojej hlave to trvalo asi 3hodiny reálne asi 3min ...vtedy som zistila čo sa myslí tým keď sa vraví že nemáš pojdem o čase že čas ani dimenzia akokeby neexistujú ... no taký pocit že za vyskúšanie to stálo aspoň viem aké to bol oa viem že by som si to už asi nedala taký negatívny stav ako keby som umierala .. no hrôza .... a ešte jasné že som skúšala trávu ... ... no a len toľko že podporovať ťa v tom asi nie je správne ale ja by som za pokus nič nedala ... asi by som sa pridala a PROSIIIIIM NAOZAJ MA NEZAUJIMA KED TU TERAZ DOLE PODOMNOU PRIBUDNU KOMENTARE O VASICH HLUPICH NAZOROCH .... ---------ten co nic neskucil nic nezazije --------
Moja bývalá triedna nám vyprávala zážitky z čias VŠ...vraj si malý plátok zašúchala na zápästí do žíl,a po 10 minútach videla obrovské pavúky na stenách...potom šla ulicou domov a domy sa jej zdali akokeby plachty,ktoré sa vlnia,a potom jej volala kamoška a jej hlas sa v telefóne zdal strašne uťaaaaahaaaanýýýý....potom si lahla že sa z toho vyspí,no nepodarilo sa jej ani oči zatovriť....bola asi 2 dni nonstop hore bez spánku,a potom zas dva dni v kuse spala-....
no pre autorku.. preco to chces skusit..? nemyslis ze je kravina zacinat s vecami ktore viac skodia ako pomahaju..? najlepsia droga je podla mna laska.. ( znie to jak od jehovistu ) ale podla mna ziadna droga ti neda pocit stastia alebo sa nezabavis od srdca..proste je to len daka nahrada niecoho .. podla mna blbost z tvojej strany ze nad tym vobec uvazujes..
zevraj ho vynasiel nejaky psychiater, aby sa chori pacietni viac otvorili doktorovi, a ze jednou z mala nenavykovych drog, to som zase pocul ja neskusal som zatial
LSD hlavne nejako neničí fyzickú stránku človeka ale skôr psychickú (ak je to blud opravte ma) jeden čas sa používalo na vojenské účinky potom aj na liečenie psychických porúch osobnosti človeka, LSD je proste droga ktorú si človek dá iba raz za život a ďalej nepotrebuje ďalšiu dávku, tak ako sa tu spomínalo môže z toho byť veľmi dobrý ale aj veľmi zlý stav, ďalšou negatívou je aj backtrip ktorý sa môže prejaviť nebadane, je to proste asi jediná droga ktorá ma najviac fascinuje, ale nemal som možnosť ju skúsiť (možno sa k tomu ani nikdy nedostanem) ináč sa aplikuje pod jazyk alebo pod viečko, neviem či táto droga tiež nevyvoláva skryté psychické poruchy, sem tam niekto nechtiac spáchal samovraždu pod jej vplyvom, to bol tuším aj hlavný dôvod prečo ju zakázali
@sasi2680 ja s tým našťastie nemám žiadne skúsenosti a nemám ani takých známych -vravím našťastie ... ale závislosť na LSD je psychická ako na každej droge ,nie somátická .....ale závislosť je vždy ...
Nemám skúsenosti,ale fascinuje ma koľko slávnych ľudí pod vplyvom práve tejto drogy napísalo nesmrteľné piesne,ktoré sú doteraz slávne a dosť počúvané.Hovorí sa,že LSD tvorí hudbu.
Neviem,či by som ho chcela skúsiť alebo nie. Hneď po prvom použití sa na ňom človek nestane závislý,to je pravda,ale nelákajú ma tie halucinácie,čo môžeš a nemusíš zažiť.Vlastne ani ma nelákajú drogy,po ktorých môžem mať halušky.
Jediná droga,ktorú som vyskúšala a som ochotná si ju dať znova je tráva. Nie preto,že by nejako bolo treba euforické stavy,tie zažívam aj tak ale z iných dôvodov,ktoré tu ale nebudem rozpisovať.
@sasi2680 nevyjadrila si sa jednoznačne o akú drogu ide ,preto som sa ťa opýtala ..hmm ..ty nevieš ,že drogy sú návykové ?či už po fyzickej alebo psychickej stránke ?keď sa tak čuduješ ?
osobné nie, chcel by som to raz vyskúšať, ale pred psychadelikami mám veľký rešpekt, kamarát na tripe behal pár hodín po lese a potom si vystrúhal úžasnú paličku - ktorú následne stratil
a @alpynus , ak mala tá triedna napr. papierik, ktorý navlhčila a potom pošúchala pokožku, tak by to možné bolo - ale to by ten papierik musel obsahovať veľmi koncentrované LSD, čo nie je príliš pravdepodobné
@all tiez nechapem ludi, kt. komentuju tipu Si sprosta, tbe co je a pod. vazne vas nechapem. Ked to chce skusit, tak je to vyslovene len jej vec a este k tomu to ani neni napisane ze by to chcela skusit. Chce vediet zazitky a pod., v com ju chapem lebo ja rada taketo veci tiez pocuvam.
A teraz k teme. Nemam skusenosti s LSD ale kamarati maju a vraj je to peklo a nebo na zemi. Vsetko zalezi na tvojej hlave a ako sa citis. Pravda je ze ak to ma by pozitivne mala by si byt uvolnena a vyrovnana sama so sebou. Ja osobne to chcem skusit. Vlastne chcem skusit vsetko co sa da.
Ako LSD som este neskusal ale hriby som skusal... ludia vravia ze to je podobne... a bol to ten naj stav na svete nemal som minulost ani buducnost bolo len TU A TERAZ... a nazor drogy su iba pre slabe povahy ako pisal @depropex je dobra blbost... ok je mi to jedno uzivaj si svoj silny nudny zivot a podla mojho nazoru drogy su nato aby si zistil ake to stavy to tvoje telo moze mat... ale pravda je taka ze to ide aj bez nich.... MEDITACEEEE
moze ti z toho pekne prepnut, aj na cely zivot..sice by na tripe nemala byt zavislost, ale zalezi to od psychiky,,takze ked mas psychiku napicu a k tomu este aj vychytas nejaky nahovno trip, nemusis sa uz z toho dostat, aj po prvom raze..
LSD je najlepsia droga aku som kedy mal... bez srandy a to som toho poskusal ... je to jedina droga ktora ma vyznam zabudni na haluski. zmeni ti to chapanie a zvecsa k dobremu bracho pozral 4 naraz a v pohode to prezil iked ... nie vazne skus to je to vyborne az na tu bolest obliciek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
aa osobne skúsenosti s tým nemám, ale chcela by som to raz skúsiť
Btw za bolševikov to Galena vyrábala a vraj predávala v USA, hipíci si tam vraj nemohli vynachváliť československé LSD a vraj to malo podkopať ten systém
dufam že teda mňa sa to tvoje all netýkalo
a k téme ..netuším ,také niečo som v živote nemala
"netuším, také niečo som v živote nemala"
hlavná vec, že ako veľmi vieš, že je to návykové
preber sa
super prispevok
no pre autorku.. preco to chces skusit..? nemyslis ze je kravina zacinat s vecami ktore viac skodia ako pomahaju..? najlepsia droga je podla mna laska.. ( znie to jak od jehovistu ) ale podla mna ziadna droga ti neda pocit stastia alebo sa nezabavis od srdca..proste je to len daka nahrada niecoho .. podla mna blbost z tvojej strany ze nad tym vobec uvazujes..
Za predpokladu, že vravíš pravdu, vás vaša triedna veľmi kruto oklamala.
1. LSD sa neaplikuje "šúchaním na zápästí do žíl", takto by to nefungovalo.
2. Účinky LSD je možné badať najskôr po 45 minútach, a aj to len slabé.
3. Je pravda, že človek pod vplyvom tejto substancie pravdepodobne nezaspí, avšak účinkuje nanajvýš 12 hodín, rozhodne nie 2 dni.
LSD prvýkrát náhodou syntetizoval švajčiarsky chemik A. Hofmann, bez akéhokoľvek zámeru, takže si počul riadnu hlúposť.
To, že je nenávykové, je čiastočne pravda. Nenávykových drôg nie je málo, ale hordy.
odporúčam koment @33
( » www.prevcentrum.cz/Drogy-LSD.aspx)...
Požívanie ma neláka.
Neviem,či by som ho chcela skúsiť alebo nie. Hneď po prvom použití sa na ňom človek nestane závislý,to je pravda,ale nelákajú ma tie halucinácie,čo môžeš a nemusíš zažiť.Vlastne ani ma nelákajú drogy,po ktorých môžem mať halušky.
Jediná droga,ktorú som vyskúšala a som ochotná si ju dať znova je tráva. Nie preto,že by nejako bolo treba euforické stavy,tie zažívam aj tak ale z iných dôvodov,ktoré tu ale nebudem rozpisovať.
Peace
a @alpynus , ak mala tá triedna napr. papierik, ktorý navlhčila a potom pošúchala pokožku, tak by to možné bolo - ale to by ten papierik musel obsahovať veľmi koncentrované LSD, čo nie je príliš pravdepodobné
@all tiez nechapem ludi, kt. komentuju tipu Si sprosta, tbe co je a pod. vazne vas nechapem. Ked to chce skusit, tak je to vyslovene len jej vec a este k tomu to ani neni napisane ze by to chcela skusit. Chce vediet zazitky a pod., v com ju chapem lebo ja rada taketo veci tiez pocuvam.
A teraz k teme. Nemam skusenosti s LSD ale kamarati maju a vraj je to peklo a nebo na zemi. Vsetko zalezi na tvojej hlave a ako sa citis. Pravda je ze ak to ma by pozitivne mala by si byt uvolnena a vyrovnana sama so sebou. Ja osobne to chcem skusit. Vlastne chcem skusit vsetko co sa da.
A @20 tu salviu by som skusila hned.
Do want.
Ozvite sa
človek sa strašne mení na drogách, fakt, ja som tomu neverila ale je to hnusná pravda.. úplne inak berie všetko vtedy a teraz ( gandža napr. )
Piko si nedavaj. vazne som mesiac cisty a je to fakt cesta do pekla spravi to s teba stroj bez emocii, paranoja, no fuj...