Prvýkrát v živote som naozaj zaľúbená a dotyčný je pre mňa ten najkrajší a najlepší chlapec na svete. Ale kamoši vravia, že je škaredý a prečo s ním chodím..Možno to niekomu prijde trápne, ale ja som si stále strašne brala k srdcu názor iných ľudí. Nemám
Nic proste vzdy ked budu ho ohovarat alebo nevim prsote debiliny nanho hovorit tak chod prec alebo im povec ze ho nepoznaju...proste s nimi nesuhlas a obranuj ho....ked ho milujes neni co resit..drzim palceky ver sebe a ak ta maju tvoji kamosi naozaj radi tak to pochopia..
nič, sa s prepáčním na nich vyser, sak nech vravia že je škaredý, možno len závidia neznášam takých ludí čo im nezáleží ta tom aký človek je ale ako sa vyzerá
A chodis s nim ty alebo kamosi??? Ked su to naozaj kamarati, tak ak ich poprosich nech s tym daju pokoj, tak to spravia a minimalne pred tebou to riesit nebudu.
Juuj nad takymi kamaratmi mavni rukou a skritizuj ich vyzor nech si nemyslkia ze su bohovia a ide oto ak ho lubis nevsimaj si okolie je to tvoja osobna vec.
Tak ich spolu zoznám. A ked sa tvoji kamosi nebudu chciet zoznamit posli ich do prdele. Je velmi lahke a hlavne ubohe odsudzovat niekoho koho nepoznam na zaklade vyzorovych vlastnosti.
ako povedal Chavez, chodis s nim ty alebo oni?kasli na nich ked sa im nepaci dolezite je ze ty ho mas rada a chces byt s nim...oni to casom tiez pochopia a zvyknu si...a ked su kamosi kritizovat by ta za to nemali...je to tvoje rozhodnutie...
ty s nim budes chodit ci kamosi?je ti prednejsi ich nazor nez to co ty citis?myslim ze sama by si sa mala rozhodnut co chces..a krasa neni vsetko do pic..
Cii...neviem..ci ti zalezi viac na tom co povedia tvoji kamarati...alebo na tom co citis ty???a este ktomu ako sa ma citit ten tvoj chalan...sorka..ale neviem ci by ja som chcela takeho frajera...,ktory by sa za mna hanbill..ty hej???
bud ti zavidia, alebo si potrebuju niekomu len tak zasahovat do vztahov a ohovarat toho druheho...mozno ich to za chvilu prejde, ked nie prehodnot svoj postoj k nim
erika11..asi si to zle wzala jaa sa za nho urcite nehambim je to skwely chalan a ako som napisala pre mna je ten najkrajsi na swete..aale asi som potrebowala od par ludi pocut to co od wsetkych ktori tu napisali prispewok)takze dakujem setkym *******
no tak sorry ale pttom su to trapni kamosi a vykasli sa na ich nazor...ved ty s nim chodis nie oni...a ked ho lubis nie je o com! ved krasa neni najdolezitejsia na svete..hlavne ze ma dobre srdiecko..ved co ti pomoze nejaky paradny jebac, na ktoreho leti kazda baba??keby ta na kazdom kroku pod*ebal?...a povedz kamaratom ze je to tvoje rozhodnutie a nehc sas tym zmieria...ved aby sa aj on citil prijemne v spolocnosti tvijich kamosov....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(prelož si to ako chceš)