welmi lubim jedneho chlapca ale neznasam ked sa zhuli a potom robi hluposti a tak ..vem ze aj on ma velmi lubi a uz som mu aj powedala niekolko krat aby z tym prestala le on ze sa to zo dna na den neda a tak..a uz sme sa kwoli tomu aj par krat rozisli ale
Prečo vy baby ste také sprosté? Prečo ľúbite samých kktov? Keď ťa ľúbi aj on tak s tým prestane, proste mu to povieš a hotovo, keď s tým neprestane, tak s tým skonči skôr ako si ublížiš ešte viac. On by si mal uvedomiť, že tým, že má jeden život a jedno zdravie, a keď s tým neprestane, nestratí len teba ale pomaly ale isto aj seba.
Lucy_77: to ze spolu chodite je pekne, ale on nie je tvoj majetok a dat mu ultimatum ze bud prestanes alebo koniec je maximalne sebecke. Skus nejaky compromis, nech to skusi obmedzit a hlavne nech nehuli pri tebe..
Tommyhot_ja wem a aj som to powedal ze nemozem ale tha ked on sa nici a tym nici aj mna..a jo on sa snazi to obmedzowat a ide mut o a neboj nehuli pri mne..to by si nedowolil..dokonca nejde za mnou skor ako we ze uz je ako tak pohode lebo keby priseil welmi zfajceny tak we ze by mi to ublizilo..
Viem, co je lubit..az moc dobre. Ale preto radsej ocheckujem, co je clovek zac, az potom pustim city na spacir. Mam zopar zasad, ktore si overim ako prve a ked dotycna prejde, ostatok je na prisposobeni sa. Ak neprejde, idem dalej.
1ka/ mas pravdu...aj ja to tak podobne robim...ale vacsina ide do toho hrrr a potom lutuju...ale existuju vynimky..srdcu nerozkazes...ci jak sa to hovori
Lucy_77: nechápem prečo nehulí s kamošmi ale pri tebe, ked ty si potom out z jeho haluzi ,každy vysielate iný signál ,ved ked je človek hide tak mu je naj medzi nahulenými.Proste ked príde za tebou nakurený a nebude ťa to s ním baviť tak mu povedz narovinu že ked je hide tak si sním tak nerozumieš ako ked je v norme ,ja teba úplne chápem a nechápem jeho ...
Revolucino_mno hej aj ja si to mylsim a mash uplnu prawdu ked twrdish ze sa mi nepaci ked je zfajceny bo absolutne nechapem jeho flipom a tak..ale tha co mam robit..poslat ho prec ...to tiiez take je ..mno co ja wem asi si budem musiet zwyknut ked ho lubim..
1ka_mno tak to potom nemozesh lubit naozaj lebo ked cloweka lubish lubish jeho zle aj dobre wlastnosti a aj jeho klady aj zapory a neze si wyhliadem dakoho a potom ho "preskumam"a ked neni dokonaly tha naj ide do pi*e..wed to sa neda ked lubish tak lubish a suhlasim z Seina ze srdcu nerozkazesh
kasli na nho... ak by ta lubil, tak by s tym prestal (ale tym by sa zhodil pred kamaratmi, tak to neurobi)..no ak po rozchode pride a povie ti ze ta lubi a s tym prestal tak je to spravny boy...ak neee, tak si bola len dalsia z kopy bab, ktore namotal a kt. po case zacalo vadit jeho spravanie a nechali ho...hmm... cize vychadza mi z toho jedno- posli ho trhat pupavy aj ked ho lubis..je vela chalanov kt. su NORMALNI a nepotrebuju k zivotu hulenie a podobne kktiny...
Zeng-ha: to co je za blbost, ze "ak by ta lubil tak by prestal". Laska je o kompromisoch a nie o takom sebectve co si tu ty napisal.. On zas moze povedat ze ak by ona jeho lubila tak by ho nechala hulit dalej..
Lucy_77: pises ze: "mno tak to potom nemozesh lubit naozaj lebo ked cloweka lubish lubish jeho zle aj dobre wlastnosti a aj jeho klady aj zapory" - tak ho teda lub aj nadalej a nevymyslaj somariny. On proste hulit neprestane ked donho budes furt picovat. Nechaj to tak a uvidis ze to po case obmedzi.
Moja priatelka fajci a este ked sme spolu nechodili a boli sme naj kamarati tak som jej dohovaral nech prestane. Nepocuvala ma. Tak som sral na to a po par tyzdnoch cigarety obmedzila na minimum, bez toho aby som jej nieco musel povedat. Teraz fajci tak max 2-3 denne, niekedy ani to nie. Akurat ked sa ide pit tak vtedy fajcim viac, ale to sa da prezit..
1ka to myslela asi tak, že ked vie o niekom, že fetuje, alebo sa pohybuje v zlej spoločnosti, tak by toho človeka ani neoslovil, nieže si s ním začal este niečo viac... Ani ja by som si proste nič nezacala s takým chalanom, čo je kurevník.
Ale viem, že ked sa zalúbis, tak sa to nedá zmenit, ale tak ak to nechce aspon obmedzit, tak ja by som sa s ním prestala stretávat, po čase zabudnes, lebo môže do toho zatiahnut aj teba.
Ale daj mu hlavne čas a nemôžes mu fakt nic prikazovat, proste to musí chciet on sám, len mu dodávaj odvahy.
Ja keby za mnou príde chalan, že bud ja alebo napr. moji kamosi, tak by som ho hned poslala do kelu.
kolko ma tvoj chalan rokov ? myslim ze je to dost podstatne este pred par dnami by som ti napisal to iste ako Putzing ale ide aj o psychicku vyspelost cloveka neber to tak vazne ste este mladi a je pravdepodobne ze to nebude tvoj posledny chalan ...hmm skor iste kazdopadne 1ka ma tiez pravdu a to v tom ze niekedy sa treba pred laskou chranit lebo v niektorich pripadoch prinesie viac utrpenia ako stastia a na cloveka ktory za to nestoji treba zabudnut cim skor ak je dotycny zhruba v tvojom veku zatial to neries za rok dva sa uvidi vela ludom prestane drbat ked su starsi a uzivaj si chvile snim ale pokial ma cca 18 rokov a viac je to idiot s ktorym by si mala skoncit aj ked je to tazke
akoo myslim ze od hulenia si chlapec tak lahko neodvykne takze kompromis je zbytocny......ho ma v tom podporovat a bude stale s nim alebo s tym skusi neco robit ??.... evd ked mu len hovori nech prestane to nepomoze lebo on si aj tak povie a sak je so mnou stale ale keby videl ze ho opustila mozno by s tym neco robil ked ju tak lubi strasne ............
Da sa od toho odvyknut,len staci trochu chciet,alebo aspon zmensit davky.Len ak je v tej sracke uz dlho,dostane sa z toho pomalsie.
Inak podla mna hulenie neni az take strasne pokial nebere tvrdsie drogy.Je to nieco ako cigarety(len s väcsimi flipmi slight_smile:,ale ked ti to vadi, chapem ta.Rozpravaj sa s nim o tom,nech sa pokusi zmensit davky..a hlavne nech neni zhuleny pred tebou.
ultimatum neultimatum kto bol ten kto sa vratil ked si sa s nim rozisla ty?tak to potom za to nestoji lebo je debil ktory si nevie uvedomit co je pre neho lepsie a co by malo byt pre neho aj dolwzitejsie..lenze problem je v tom ze ak niekto huli prilis dlho tak mu nemozes jednoducho povedat bud ja alebo trava...on je zavisly nevie prestat jeho telo to potrebuje a uz vobec nevie prestat zo dna na den mal by sa kvoli tebe pokusit obmedzovat davky a ak nebude chciet ani to tak mu povedz ze je sebecky ubohy kokot ktory si vie len nicit zdravie a posli ho vies kam..moja rada...ver mi mam to za sebou(aj ked to nevyslo tak ako som si predstavovala ale aspon sa netrapim a nemusim sa pozerat na mojho priatela ako sa zhuleny mota po vonku alebo sa k tomu este napije a potom na druhy den pride s tym ze on nevie co urobil a za co sa hnevam)
Som skutocne sama so svojim nazorom, ze AK niekoho lubis, tak mu nedokazes ublizovat???
AK ta lubi, prestal by robit veci, ktore ti vadia. AK by bol silna osobnost, nedaval by sa s tebou opatovne dokopy, po tom, co sa s nim rozides. AK niekoho lubis, tak sa s nim vobec nerozchadzas. AK mas v sebe kusok vlastnej hrdosti a ucty k sebe samej, dokazes sa cez nieco preniest, sice mozno so slzami, ale, preboha, naco je komu takyto vztah????
Vyplyva mi z tvojej otazky: On- chalan, ktoremu je absolutne jedno, si s nim chodis...
Ty- osoba, ktora vobec nema vo svojich citoch jasno, a mozno veri v naivitu svojich rokov o zmene cloveka...Ludia sa nemenia...
Takze: CO MAS ROBIT?
Ak SKUTOCNE potrebujes radu od neznamych deciek z internetoveho fora, tak sa s nim rozid, ked nevies ako dalej a tento vztah ti nic nedava...
wiete co.je tu zopar welmi sprawnych nazorow a wela kecow popritom.a asi wiac je tych kecow ja ho lubim ona sa snazi to obmedzit a aj mu to ide a ..len pre zaujmawost Typek..ma 15 a huli welmi dlho uz ale newa ja ho lubim aj zo zapormy aj kldmy..newrawim ze je tolaska do newem kedy ale momentalne to tak citim.. ale aj tak wdaka za rady ..za kazdej si nieco wezmeme a werim ze to bude ok
mno hej ja proti tomu osobne nic nemam pokial sa ma to netyka newrawim aj ja som huliala ale prestala som z tym lebo je to swinstwo ale tha ..ja newme proste nic proti tomu nemam ale necem aby hulil on ..
Nic proti tomu nemas ale neces aby to robil? to nedava logiku. To ako keby on nemal nic proti tvojim kamaratkam, kedysi bol s nimi kamarat aj on ale teraz neche aby si sa s nimi stretavala.. Spravila by si to koli nemu? Urcite nie...
Tommyhot_mno wed jasne ze ne ale ja sama newem proste wed on si tyn sam ublizuje ..ja mu wlastne dobre cem ale ne fakt ja newem on je wtedy taki diwny a ja to nezasama ked ma tie swoje stawy..ale prisal som nato ze aj ked sa na hlawu postawim th az tym nic nezrobim..
Lucy: Samozrejme ze vas nepoznam, je to len moj skromny nazor, ale z roho ako clovek formuluje svoju otazku a ako argumentuje sa da mnoho zistit. Nefim, len ma zaraza viacero veci a faktov. Ja sa s clovekom, ktoreho milujem "parkrat nerozchadzam". Taktiez robim nejake kompromisy a robi ich logicky aj on. Nemozes cloveka lubit a zaroven ratat s tym ze sa zmeni, mas ho mat rada so vsetkym co k nemu patri...
Osobne nerobim vedu z "hulenia" aj ked to odsudzujem, nayvse ked ma niekto 15 rokov a ma prezivat najkrajsie obdobie zivota, ide to aj inak, ako ho travit s "partiou", cigaretou v ustach, neprekonatelnou chutou vracat a so siriacim sa zapachom, ktory ostatnym niekedy prekaza. Nejde o "hulenie" (boze, ako neznasam to slov Islo mi o princip, slovicko AK som nezdoraznovala tolkokrat, iba preto ze sa neviem vyjadrit, chcela som nieco naznacit. Skus pochopit...
Asi mozes mat niekoho moc rad v 15 rokoch, aj ked na slovo "laska" treba osobnu vyspelost. Ja ho hovorim len tak posepky
A tolko prekazok hned na zaciatku vztahu? Nemalo by to byt obdobie, ked lietas a narazas do stlpov poulicneho osvetlenia? Ked je vsetko jasne a stopercentne jasne???
A na zaver: AK je to laska skutocne nepotrebujes radu na internetovom fore
ja uz newem ..nelwdzem..zasa to sprawil..ojebal ma ..oklamal a sfajcil...ako ja newem lubim ho welmi a widno na nom ze ma lubi tiez ale keby to fak tbolo tak tak by to nerobil ..ci to som welmi staromodna ked si myslim ze wo wztahu by mala byt uprimnost a ucta k tomu druhemu?!ja fakt som uz asi w koncoch na jedenej strane ho lubim welmi weeelmi weelmi a na strane druhej mi klame a tym mi ublizuje ..normalny clowek by mi powedal ze ho mam nechat ale ja si newem predstawit ze pridem a nepodam mu ruku nedam pusu neobijmem nebuem sa z nim smiat ..ja fakt newem si to predstawit asi by ma to polozilo aôe ked klame tiez mi to ublizuje a je uz na mne wybrat si mensie zlo..nechat ho a trpiet jak swina alebo trpiet to dalej a dufat ze sa uwedomi..wem mam len 15 a 1000 ludi by mi powedalo ze sa este milion krat zalubim ale ja ho kubim cim dalej tym wiac a tym padom sama sebe ublizujem..ale tha co mam robit trpiet budem tak ci tak..a wem welmi dobre ze taky wzatah z najwyssou prawdepodobnostou nema perspektiwu...ale kd ja uz som fakt na samom dne: disappointed:
Po druhe ked ta ojebal a ani mu to neni luto tak ho definitiven posli do pice a mozno si potom uvedomi co stratil. Ale nedaj sa s nim dokopy ani tak, nech trpi..
Je to krute, ale inak rozum asi nedostane. A ak mu to bude jedno, tak aspon budes vediet ze ta nelubil..
ja sa nelutujem to nikdy nerobim ale jednoducho sa tak citim ..a wazen je to krute a ja to nedokazem..a je mu to luto dal to aj najawo ale tha ...necem mu hned odpustit bo to take by bolo
Lucka prosiim ta ...sak wies welmi dobre ze ta lubi ja toho chlapca poznam ...a pozri sa podla mna nehuli pretoze by mu to chybalo lebo dobre wie ako tz reagujes ked sa zhuli podla mna huli preto ze ho ini ponuknu dajme tomu powedia moyes ist zadara jak iwo a to wtedz wies powie dobre bo to je thaky a thaky kamarat thak peco by som nesiel??? podla mna thak to je ..ale musis uznat ze teraz to uz dost obmedzuje narozdiel od toho co bol kazdy den wtedy zhuleny!!!
tak wiki mozno mahs prawdu..a inak uz sme sa dali o5 dokopi uwidime co to zrobi mno newem ale werim mu (teraz naposledy!!)ale tha iwa jak stretnem tha matku si poj*be!naznasam ho prisaham a tha aj diaz powedla ze uz je z tym konec a ze zacat odznowa a tak a tha dufam ze aj on sa uwedomi wed aj on aj diaz mi wraweli ze mu mam byt oporou a bude secko OK tha uwidime
jejejejeeeeeeeeeee..jaki husty típek..THA pozri ak sa ti to nepaci THA to necitaj som ti powedala a ak by to este dakomu wadilo THA im odkazujem to iste!a THA netwar sa prosim ta jak najdospelejsi tipek na zemi lebo keby si bol aspon trocha dospeli THA ti to THA nemoze wadi alebo ta wytocit..THA nemam prawdu?!THA..
Tha necham ta tak tha si zasrate decko co nevie pisat jak clovek a tha este k tomu ani gramatiku neovlada (tipek). Tha a keby to nema citat kazdy tha ktoremu sa to nepaci, tha ti to tu nikto tha necita tha
pozri sem moj zlaty nestojish miu zato aby som ete na teba akokolwek reagowala ja si budem pisat ako cem a laskawo ma neurazaj na mojom wlastnom fore..wytwor si wlastne a tam si picuj keci cesh
nooo akoze ja som cela fetaka a aj sme spolu nieco mali ale on ma ece trochu rozumu v hlawe a powedal ze ma ma moc rad a ze aj on by so mnou rad nieco mal ale ze wie aky je ked ma stawy a ze by som sa len trapila pretoze by mi asi tym ublizoval a ze on ma chce videt stastnu a nie smutnu preto si mam najst normalneho chalana....
dobre bere je to diskusia..faj mno co som sa sekla a co teraz?!hm?!ja si chybu priznat wiem a pokial wiem necela som tu riesit moje "tha"ale nieco uplne ine...mno a nikka asi by to bolo najrozumnejsie ale predsa len nelutujem ze som z nim zistila som totiz ze sa to da welmi lahko riesit
ja som si to welmi lahko wyriesila..powedala som mu ze nemusi hned zo dna na den prestat ..wed to sa neda ale powedala som mu ze raz za tyzden 2 prasky predomnou ci moze dat a malo to uplne inu eakciu ako som cakala...sam od seba powedal ked ho wolali ze nema chut..wed wieme ako sa howori "zakazane owocie najwiac chuti"a kedze som mu to uz "dowolila" tak uz nema chut zatim je to preto uplne pohode mno uwidime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Viem, co je lubit..az moc dobre. Ale preto radsej ocheckujem, co je clovek zac, az potom pustim city na spacir. Mam zopar zasad, ktore si overim ako prve a ked dotycna prejde, ostatok je na prisposobeni sa. Ak neprejde, idem dalej.
Lucy_77: pises ze: "mno tak to potom nemozesh lubit naozaj lebo ked cloweka lubish lubish jeho zle aj dobre wlastnosti a aj jeho klady aj zapory" - tak ho teda lub aj nadalej a nevymyslaj somariny. On proste hulit neprestane ked donho budes furt picovat. Nechaj to tak a uvidis ze to po case obmedzi.
Moja priatelka fajci a este ked sme spolu nechodili a boli sme naj kamarati tak som jej dohovaral nech prestane. Nepocuvala ma. Tak som sral na to a po par tyzdnoch cigarety obmedzila na minimum, bez toho aby som jej nieco musel povedat. Teraz fajci tak max 2-3 denne, niekedy ani to nie. Akurat ked sa ide pit tak vtedy fajcim viac, ale to sa da prezit..
Ale viem, že ked sa zalúbis, tak sa to nedá zmenit, ale tak ak to nechce aspon obmedzit, tak ja by som sa s ním prestala stretávat, po čase zabudnes, lebo môže do toho zatiahnut aj teba.
Ale daj mu hlavne čas a nemôžes mu fakt nic prikazovat, proste to musí chciet on sám, len mu dodávaj odvahy.
Ja keby za mnou príde chalan, že bud ja alebo napr. moji kamosi, tak by som ho hned poslala do kelu.
Da sa od toho odvyknut,len staci trochu chciet,alebo aspon zmensit davky.Len ak je v tej sracke uz dlho,dostane sa z toho pomalsie.
Inak podla mna hulenie neni az take strasne pokial nebere tvrdsie drogy.Je to nieco ako cigarety(len s väcsimi flipmi slight_smile:,ale ked ti to vadi, chapem ta.Rozpravaj sa s nim o tom,nech sa pokusi zmensit davky..a hlavne nech neni zhuleny pred tebou.
asi tak
Som skutocne sama so svojim nazorom, ze AK niekoho lubis, tak mu nedokazes ublizovat???
AK ta lubi, prestal by robit veci, ktore ti vadia. AK by bol silna osobnost, nedaval by sa s tebou opatovne dokopy, po tom, co sa s nim rozides. AK niekoho lubis, tak sa s nim vobec nerozchadzas. AK mas v sebe kusok vlastnej hrdosti a ucty k sebe samej, dokazes sa cez nieco preniest, sice mozno so slzami, ale, preboha, naco je komu takyto vztah????
Vyplyva mi z tvojej otazky: On- chalan, ktoremu je absolutne jedno, si s nim chodis...
Ty- osoba, ktora vobec nema vo svojich citoch jasno, a mozno veri v naivitu svojich rokov o zmene cloveka...Ludia sa nemenia...
Takze: CO MAS ROBIT?
Ak SKUTOCNE potrebujes radu od neznamych deciek z internetoveho fora, tak sa s nim rozid, ked nevies ako dalej a tento vztah ti nic nedava...
Osobne nerobim vedu z "hulenia" aj ked to odsudzujem, nayvse ked ma niekto 15 rokov a ma prezivat najkrajsie obdobie zivota, ide to aj inak, ako ho travit s "partiou", cigaretou v ustach, neprekonatelnou chutou vracat a so siriacim sa zapachom, ktory ostatnym niekedy prekaza. Nejde o "hulenie" (boze, ako neznasam to slov Islo mi o princip, slovicko AK som nezdoraznovala tolkokrat, iba preto ze sa neviem vyjadrit, chcela som nieco naznacit. Skus pochopit...
Asi mozes mat niekoho moc rad v 15 rokoch, aj ked na slovo "laska" treba osobnu vyspelost. Ja ho hovorim len tak posepky
A tolko prekazok hned na zaciatku vztahu? Nemalo by to byt obdobie, ked lietas a narazas do stlpov poulicneho osvetlenia? Ked je vsetko jasne a stopercentne jasne???
A na zaver: AK je to laska skutocne nepotrebujes radu na internetovom fore
Tot vsio, prosim, nekamenovat!
Po druhe ked ta ojebal a ani mu to neni luto tak ho definitiven posli do pice a mozno si potom uvedomi co stratil. Ale nedaj sa s nim dokopy ani tak, nech trpi..
Je to krute, ale inak rozum asi nedostane. A ak mu to bude jedno, tak aspon budes vediet ze ta nelubil..