ClSituacia je takato: v triede mam spoluziaka, s ktorym chodim aj na kruzok. A som do neho zamilovana... V poslednej dobe sa mi zda ze by mohol byt aj on. Casto ho pristihnem, ako sa na mna diva, ked niekto chyba nedaleko mojej lavice tak si tam sadne, na
Jasne, ľudia ktorým sa páčiš ti určite budú brať stoličky a okrem toho, to že si sadá v tvojej blízkosti môže byť (a pravdepodobne aj je) preto, že okolo teba sedí veľa jeho kamarátov a on chce byť s nimi
Candy36 praveze vsetci sedia na druhej satrane triedy
A s tou stolickou, ked sedel za za mnou tak stale robil debiliny len preto aby som si ho vsimla takze aj ta stolicka bola asi taky pokus. Aj ked ziadne netreba, ja si ho vsimam dost ;*
Daj mu päsťou do tváre , ak ti to vráti určite ťa miluje. Ak nie tvoj život bude v troskách kôli neopetovanej láske a jediné čo ti ostane facebukovať statusy o tom aké máš zlomené srdce a že sa ti už neoplatí žiť.
presne jak hovorí @Chidori , to, že sa k tebe chlapec pekne správa neznamená hneď, že je buchnutý A ešte keď vezmem do úvahy vek, také harašenie je bežne Ale čo ti tu budú radiť cudzí ľudia Navyše máš pred sebou celý život na to, aby si sa zamilovala
!Ahojte mám 14/15 rokov a miesto toho aby som sa hrala s bábikami riešim pičoviny lebo neviem že život prinesie ešte oveľa horšie sračky ako si dokážem predstaviť..." btw... aaa sorry až teraz som si všimla že žiadne trápne komenty tak nepoteším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. neviem či to, že ti zobral stoličku je známka, že sa ti páči, šak by mal byť džentlmen, nie?
3. a poradím ti, ako bonus, radšej si nerob nádeje, nebudeš sklamaná. buď k nemu milá a tak
ale ak ťa to nasere a nebudeš vedieť ovládať to, že sa ti páči, tak to vezmi do vlastných rúk a povedz mu to. je 21. storočie!
A s tou stolickou, ked sedel za za mnou tak stale robil debiliny len preto aby som si ho vsimla takze aj ta stolicka bola asi taky pokus. Aj ked ziadne netreba, ja si ho vsimam dost ;*
V našej bande mám zväčša chalanov, a robia takéto blbosti, ale nerobia to preto že sa im páčim, ale preto že sa na tom bavia.
Keby o teba má väčší záujem ako len kamarátstvo asi ti to dá najavo inak!
Skús premýšľať nie?
Ale rovno ťa pripravím na to , že prevdepodobne ťa vidí ako chodiacu pošvu , vo vašom veku nič nečakané.
ach deti..
@rheia @4