Tak že mám tu dalšiu neriešiteľnú otázku ktorú moja hlava dajako neviem sama vyriešiť tak sa chcem s vami o to podeliť a budem čakať rady ktoré utvrdia jednu alebo druhú stranu
Tak že - pred nedávnom som stretla jedného chalana , alebo on
a to si akoze povies ze lubim a budes lubit, resp. nelubim a lubit nebudes?
V prvom rade sa zamysli nad tym co chces a chod za tym. Nehlad na to, ci niekomu ublizis. Ver, ze vacsina ludi v tvojom okoli nema problem ti ublizit, tak zo seba netreba robit martyra
@lola18 nerozvážnosťou je, že toho chudáka ťaháš za nos, nie to, že sa priznáš...
čo sa stane, ak mu povieš, že to nejak prestalo iskriť a nemáš oňho záujem v podobe vzťahu?
Predstav si to, čo sa stane.
Chlapec bude možno dva dni posmutnejší ako väčšinou, ale čoskoro túto ťažkú životnú traumu hodí za hlavu a nájde si iný objekt záujmu.
Možno sa na teba urazí. Možno nahnevá.
Ale je ozaj nefér, aby si ho tyranizovala takýmto nepríjemným spôsobom.
Ináč, keď som ešte bola v tej fáze randenia s tým, kto prišiel pod ruky, tak som VÝSOSTNE NENÁVIDELA, ak mi dotyčný klamal, nevedel sa vymačknúť, proste zvádzal ma, no pri tom zavádzal a ja som bola z toho nešťastnejšia akoby mi povedal, "Terka, pál do piče, si škaredá a tučná, príliš nahlas sa smeješ a príliš nahlas plačeš. Nechcem s tebou byť. "
co najskor to ukonci...bude sa menej trapit ... len nie cez smsku prosim ta ale pekne do oci ! a hlavne pravdu ... vsetko ako citis... urcite je to lepsie ako keby spolu zacnete nieco a urobis mu to po par mesiacoch pocas ktorych by si ty bola samozrejme nestastna,,
Skús mu takticky vymedziť priestor, že ako viac, ako kamarátstvo, nech od toho nečaká, ale ak súhlasí s tým, tak sa môžete ďalej stretávať takto. Nemusí byť všetko čierno-biele.
lubit ci nelubit.. ach to nie je otazka, na ktoru by si si vyberala tak vedome odpoved. proste lubis alebo nie.
ja by som sa na to vykaslala, lebo ti na nom jednoducho nieco nesadlo podvedome, aj ked este nevies co presne to je. cim viac ho spoznavas, tym je to horsie? no dakujem pekne, to nebude cesta.
nebudes ho mat radsej po case... to jedine, ze by si si to nutila, co aj tak nepojde.nenut sa do vztahu/mat ho rada tak, len preto, ze mas vycitky svedomia ako sa bude chudacik citit, ked mu nevyhovies.
ako sa potom budes citit ty a kam bude spiet cely vztajh (skor ci neskor k rozchodu) je podla mna jasne.
teda z toho co pises, si myslim toto. vzdy je to pohlad na dany problem len cez monitor, ale ved ty sama uvazis ako to bude najlepsie tot moja odpoved
Dakujem za odpovede fakt si to cením že aspoň niekomu sa môžem vyspovedať alebo skôr niekoho trápia moje problémy hmm máte pravdu asi to treba nechať tak a nenútiť sa do ničoho
Taketo problemy mávam dosť často.. Najskor chalana velmi lubim a držím ma to asi tak najviac 3tyždne potom ma to prestane bavit a idím na nom same nedostatky. A proste ked ma to už nebaví tak mu to poviem narovinu ale to zas niekto nedokáže.. A ver mi ak rozmyšlaš či lubiš tak nelubiš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
V prvom rade sa zamysli nad tym co chces a chod za tym. Nehlad na to, ci niekomu ublizis. Ver, ze vacsina ludi v tvojom okoli nema problem ti ublizit, tak zo seba netreba robit martyra
a ved teda pokial ste nemali vztah ani nic, tak co mu chces vysvtlovat.
a ked to budes odkladat este dlhsie tak jemu to dopne - nebude doliezat naveky
čo sa stane, ak mu povieš, že to nejak prestalo iskriť a nemáš oňho záujem v podobe vzťahu?
Predstav si to, čo sa stane.
Chlapec bude možno dva dni posmutnejší ako väčšinou, ale čoskoro túto ťažkú životnú traumu hodí za hlavu a nájde si iný objekt záujmu.
Možno sa na teba urazí. Možno nahnevá.
Ale je ozaj nefér, aby si ho tyranizovala takýmto nepríjemným spôsobom.
Ináč, keď som ešte bola v tej fáze randenia s tým, kto prišiel pod ruky, tak som VÝSOSTNE NENÁVIDELA, ak mi dotyčný klamal, nevedel sa vymačknúť, proste zvádzal ma, no pri tom zavádzal a ja som bola z toho nešťastnejšia akoby mi povedal, "Terka, pál do piče, si škaredá a tučná, príliš nahlas sa smeješ a príliš nahlas plačeš. Nechcem s tebou byť. "
Inak, otázka "ľúbiť či neľúbiť". Láska nie je rozhodnutie, ale pocity...
ja by som sa na to vykaslala, lebo ti na nom jednoducho nieco nesadlo podvedome, aj ked este nevies co presne to je. cim viac ho spoznavas, tym je to horsie? no dakujem pekne, to nebude cesta.
nebudes ho mat radsej po case... to jedine, ze by si si to nutila, co aj tak nepojde.nenut sa do vztahu/mat ho rada tak, len preto, ze mas vycitky svedomia ako sa bude chudacik citit, ked mu nevyhovies.
ako sa potom budes citit ty a kam bude spiet cely vztajh (skor ci neskor k rozchodu) je podla mna jasne.
teda z toho co pises, si myslim toto. vzdy je to pohlad na dany problem len cez monitor, ale ved ty sama uvazis ako to bude najlepsie tot moja odpoved
mne sa to často stáva v poslednej dobe
Konaj ihneď.
Lebo skončí ako ja.
ale inak bohvie čo by bolo najlepšie. povedať mu že nič viac nechceš? a že nech nič nečaká? určite je to lepšie ako "nebavíš ma, maj sa"