Zažili ste už Lucidné (vedomé) snívanie? Alebo vás zasiahla spánková paralýza? Je možné vybrať si o čom sa vám bude snívať? Alebo sú sny náhodné a tak môžeme len dúfať aby sa nám nesníval zlý sen?
Občas sa mi stane, že prídem k vedomiu počas sna. Proste si uvedomím, že ležím v posteli, spím a snívam. Ale nikdy sa mi nejak nepodarilo do väčšej miery ovplyvniť obsah toho sna. Vždy to skončilo prebudením... Kedysi za detských čias sa mi to stávalo takmer každú noc. Ešte si pamätám, že keď sa mi snívalo niečo zlé, tak stačilo v tom sne dupnúť nohou o zem a prebudil som sa...
párkrát som mala lucidný sen... ale bolo to také, že ked som to začala ovplyvňovať tak som sa čoskoro prebudila ale viem že raz som si vďaka uvedomeniu si, že snívam zalietala na stoličke a ušla som tak pred nejakou bosorkou no už dávno sa mi to nestalo... viem že tréningom sa to dá naučiť lepšie ovládať ale nejak som to ešte neskúšala
par krat som ich zazil, vzdy som to chcel zneuzit na nejaky nemoralny cin a v najlepsom sa vzdy clovek prebere... ale da sa v tom zdokonalovat, tu je pekny blog o tom : » dennikn.sk/blog/lucidne-sn...
stalo sa mi to pred dvoma dnami a dokonca som mal take halucinacie jak este nikdy potom sa mi to dialo este celu noc furt ked som zaspal asi na 15 krat, uz sa mi to stalo raz dva krat v zivote ale teraz tie halucinacie to bolo nieco strasne
Pár krát v živote sa mi to stalo. Bolo to super. Akože som si uvedomila,že snívam. Podarilo sa mi sen aj celkom ovplyvniť. Ale niečo také je u mňa veľmi výnimočné. Možno keby som si o tom niečo prečítala alebo tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2. zopár krát
3. áno pri LD
4. nie sú náhodné ale to čo ich presne determinuje to ťažko povedať