jj stalo sa mi to .. ale aj iné veci.. celý deň som dnes rozmýšľala o snoch.. je to divné ale mám pocit, že spím (alebo skôr snívam) pri akýchkoľvek činnostiach a potom mám pocit, že je to pravda. teraz neviem či to je naozaj alebo mi preskakuje.. :/
pár krát sa mi stalo niečo podobné .. nad ránom som sa prebrala ale vedela som že ešte môžem spať tak som sa prehadzovala a pomedzi to zaspala a znova sa zobudila a takto dookola. zrazu som sa ocitla na mieste kde v snoch bývam často s mojou triedou a uvedomila som si že to nieje reálne a zrazu som pochopila že to môžem ovládať. nikdy som nechápala opisy ľudí o vznášaní ako to niekto mohol brať ako niečo úžasné
astrálne cestovanie ma zaujalo hneď keď som o tom prvý krát počula. nedávno som videla film INSIDIOUS ako áno viem je to film ale zamyslela som sa nad tou myšlienkou čo na tom môže byť pravdy?
Lucidný sen mám priemerne asi tak 1 krát za mesiac. V detstve som to zažíval často to som vyskakoval z okien a robil rôzne blbosti keď som zistil že je to sen. Teraz ak ho mám snažím sa skúmať tú snovú realitu, dotýkať sa vecí a tak...
@nobile ja napr sa o to snazim uz asi 3 roky...len je pravda ze nie podstivo vacsinou sa mi nechce a tak radsej zaspim ale ked sa fakt snazim tak sa mi obcas cosik podari len neviem kam to zaradit
...Tak to musis poctivo a jak nebudes uplne tak uvolneny ze necitis ani vlas na hlave tak sa ti to nepodari, ked uz budes dokonale uvolneny tak vylezies aj keby si nechcel
...Ale take uvolnenie mne nekedy trva aj 2 hodiny cisteho casu
@tentatio ak ťa to zaujíma, stretla som sa na nete s veľmi zaujímavou poviedkov, z viacerých kapitol, ešte nedokončenou, no výborne napísanou a zaoberá sa týmto, len trochu netradične ak máš záujem dám ti link
@klaudiqa9 Keď funguješ na tej úrovni že zvládaš vedomý prechod do stavu spánku tak je pravdepodobné že v poslednej fáze umierania rozpoznáš prirodzenosť mysle.
Mne sa niekedy stava zaujimava vec - hlavne ked mam nocnu moru alebo nieco, co ma v sne rozrusi, tak si v sne poviem sama sebe, ze sa musim upokojit, ze to je len sen, rano sa zobudim a nic z tych strasnych veci, co sa okolo mna deju, nebude realitou... Neviem, ako to je mozne, ale niekedy vo vyhranenych situaciach v snoch to funguje .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Zameraj sa na point astralne cestovat...
To su ine haluze...
Len opatrne, opatrne
že neviem pri niektorých veciach, či sa mi snívali alebo sa ozaj stali
Nebudem hadzat perly sviniam
Naopak ja som mal stastie a dokazal som sa k tomu prepracovat celkom rychlo
Ale je milion odpovedi preco to niekto absolvovat dokaze a druhy nie...
...Ale take uvolnenie mne nekedy trva aj 2 hodiny cisteho casu
Nie je to legracia
ak to zvládneš tak počas umierania máš eso v rukáve