jezis piškotka moja co ja budem vbez teba nic uz nema zmysle moj zivot .... boze uzasny cloviecik feejst RESPECT.. zboznujem uz ma nema kto lkritizovat hadat sa delitnic secko je prec len tak z ...v zivote to nepochopim strasnee lubimb
Hm ja som to pochopil ako jediny asi ako pozertam uprimnu sustrast moje boze to musi bit hrozne.......ale ako si napisala to vsetko co ti dala je stale v tebe a to co cela mozes dokoncit zanu ty len pre jej pamiatku je mi to naozaj luto ...boze
Nechcem vyzniet cynicky, ale ta kopa exkrementov v prvom prispevku mi vobec neprisla ako snaha dostojne sa rozlucit s clovekom ktoreho si milovala.
Btw. ten blog ktory, teraz vznikol je tiez dost odveci.
Vyjadrujem ti tiez uprimnu sustrast, urcite to nemas jednoduche. Ale urcite sa zamysli nad sposobom akym svoj smutok prezentujes. Myslim, ze ta osoba ktoru si stratila si zasluzi viac dostojnosti !
Viete skste sa vzit ze vam umre dvojca ako by ste pisali vi hm????....myslim ze dost chaoticky a myslim ze by ste boli tak zroneni ze by to tiez nedavalo ani hlavu ani patu tak ju nehajte a skuste podporit dobre???
ja to tiey chapem a je mi to velice ale velice luto ye ti yomrelo tvoje krasne a mlade dvoca viem ye ste sa mali velmi radi ale vsetko je prec uplne vsetko placem aj ja je to krute uprimnu sustrast mam ta rada
vies co darvaska si dost ale dost trapna pozri si svoj profil na fibi41 a potom zacinaj klamat klamanie ti nejde fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ze sa nehambis vysmievat sa ludom ktori medzi nami niesu pomohla mi tree aj anonym888 naucime ta ako sa ma klamatt beee cawww darvaska be ty necem povedat coooo
vies co kata darvasiova mne sa to nepaci ako ludi ponizujes a nepaci sa mi ani ako sa pravas ale ja ta nebudem sudit ale fakt nebolo to pekne od teba robit si z nevynnych ludi srandu to fakt nie no ale dufam ze po tomto nazore sa zmenis a k lepsiemu no neva papapapa
viete co ste trpne a sami ste povedali "herecky" ze sa klamat nemaaaaa a vy klamete tiez tak by som si tym nebola taka ista a vy ste sa ponizili tym ci ste napisala ale ste o napisali celkom fajn ...
ttraaappnneeeeeeeeeeeeeeeee a ivana tu diskusiu moj frajer co ci si daj zmazat nikam nevedie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Schvalne tuto diskusiu budem sledovat, ci sa najde jeden jediny clovek co ten vylev pochopi.
Mozme to aj pocitat nalavo nech sa pripise ten co pochopil, na pravo ten co nepochopil.
0 / 1
Btw. ten blog ktory, teraz vznikol je tiez dost odveci.
Vyjadrujem ti tiez uprimnu sustrast, urcite to nemas jednoduche. Ale urcite sa zamysli nad sposobom akym svoj smutok prezentujes. Myslim, ze ta osoba ktoru si stratila si zasluzi viac dostojnosti !
je mi to luto...
Ako druhe pises dost divne. Nabuduce si to po sebe precitaj a zisti ci to niekomu bude davat zmysel.
18. a to len tak? z ničoho nič? veď bola mladá...
ttraaappnneeeeeeeeeeeeeeeee a ivana tu diskusiu moj frajer co ci si daj zmazat nikam nevedie