@panzermesch uhm.. vrieskanie.. jasné... a napr. techno je jeden tón zmixovaný dobreženie.. ale hento je hudba... metal je hudba... keď priklapnem uši tak aj techno je hudba... nepáči sami ale nejdem hovoriť že nie je hudba...
@flagrantine Prečítaj si úvod k problematike. Povedal som si svoj názor, tak ako to vidím ja a presne tak ako to bolo v úvode napísané. Ja to tak vidím, a ty mi do toho nemáš čo hovoriť, tak tichučko tam v zákulisí
@flagrantine panzermensch je dement ktorý možno počul jednu pesničku cannibal corpse (ktorých mimochodom aj ja považujem za podpriemernú kapelu, keď už death metal tak six feet under alebo torture killer) ale čo je haggard, korpiklaani alebo alestorm nemá ani potuchy.
@panzermensch metal je umenie. Skús napr. vyššie spomínané kapely: Alestorm, Haggard, Korpiklaani, alebo bárs aj Spellblast, Stratovarius a battlelore...... metal nie je umelý ako rap a techno a čo sa týka growlingu čo je názov pre tebou spomínané vrešťanie napr. u Amon Amarth znie veľmi dobre.
@obnoxious Ja mám kamaráta, ktorý to vkuse počúva a nechápem ho... Ako keby tam bol rytmus, čo v jeho pesničkách absolútne nie je, tak to počúvam s ním, ale hento je akurát na migrénu... Metal mám rád akurát v jednej pesničke -
@obnoxious Metalový image je zas druhá vec... Ak chodíš po meste s mobilom zapnutým naplno s nejakou pesničkou, handrami s metalovou skupinou, celý v čiernom, dlhými čiernymi vlasmi, sfetovaný, zhubičkovaný, alebo so stavami a hráš na námestí na pomyselnú gitaru, ako to tu robí jeden maník tak to je dosť prehnané, ale ak máš bundu s nejakou skupinou, dlhé vlasy ale inak si v pohode Tpack, ktorého keď stretneš, tak si iba pomyslíš, že v pohode, veď každý má rád niečo iné tak to zas hej. Proti tomu nič...
ja n apríklad nosím zvyčajne maskáč, čerňáky (ale kvalita, napr. značka surplus) baganče či už vojenské alebo steely ale nepchám si do nich nohavice a tričká a mikiny rôznych kapiel plu nevybíjané kožené náramky ale len občas
@obnoxious Tak to zas hej, tá pesnička je dobrá, také melodické môžem. Ja som mal však zatiaľ len to "šťastie", že som počul metal v tej najhovadskejšej podobe od kamaráta cez mobil, kde sa len vrešťalo a potom si domysli, prečo na to nadávam Toto že si mi poslal, tak som zmenil názor na časť metalu Len dúfam, že mi niekto nepošle nejakú rapovú alebo hiphopovú kravinu a začnem aj to počúvať
@obnoxious Tak to je v pohode, síce na prvý dojem vyzeráš, že chceš niekoho zmlátiť, ale inak to môže byť okej Aj ja nosím kanady, v ktorých mám zastrčené novahice, ale len keď idem na airsoft s kamarátmi. Vtedy idem v uniforme s taktickou vestou prilbou a zbraňou cez mesto tak myslím, že ten metal je proti tomu v pohode
Bože milujem inteligentov, ktorí si dovoľujú odsudzovať bársjaký žáner a tvrdiť, že to nie je hudba. Keď sa vám to nepáči tak to nepočúvajte a majte piči pre krista.. Načo rýpete? A že vás takých je... primitivizmus...
A k téme, počúvala som kedysi, teraz už ani nie. A vzhľad? Pokiaľ nechodíte s mastnými vlasmi neriešim
Sice mam iba 12 ale metal je pre mna proste super hudba, super vec, je to realna hudba nie ako pocitacove blbosti alebo DJ-i. V metale su REAL bubny, REAL gitary... k metalu ma dostal moj 16-rocny kamarat ktory taktiez a velmi pocuva metal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
milujem tieto názory, zovšeobecňujúce všetko.
a spýtam sa konkrétne teba. tvoj názor na metalový image?
A k téme, počúvala som kedysi, teraz už ani nie. A vzhľad? Pokiaľ nechodíte s mastnými vlasmi neriešim
♥♥♥
@obnoxious podla vseobecnosti ludia tvoj image vnimaju negativne