Niekedy som marihuanu dost brala.. Bolo to pre mna prijemne odreagovanie a zabava.. Ale od istej doby ju nejako nemusim.. Nevidim v tom zmysel zivota... A co sa tyka legalizacie tak skor kvoli lekarskym ucelom...
Aj tak nezistíš nič viac, len subjektívny dojem jednotlivých jednotlivcov.
Ja si myslím, že nebolo správne, že sa povedalo, že jedna skupina týchto subjektívne správnych názorov je aj objektívne správna.
Ako môže jedno zoskupenie ľudí povedať, že to, čo je zlé pre nich, je zlé aj pre všetkých a dokonca to aj uzákoniť?
odsudene u niektorych z nenavisti, bez akychkolvek skusenosti ked som hulil, kazdy den, cely den, co ja viem.. hahahhahahaha.. ale to za ery, ked som sa tulal po cr.
no ked sme boli na protidrogovom, liecil sa tam jeden chlap co bol od heroinu zavisly alebo takeho dacoho, ale pravidelne hulil aspon raz za tyzden...vraj tym zacal a to ho priviedlo k tvrdsim drogam. ale od marihuany uplne osprostel, aj to sam povedal, ze mal iq podpriemerne, nevedel ani strednu skolu dokoncit a pritom predtym bol uplne obycajny student. takze neviem, raz za cas do nalady ok, ale ak vam to ma sposobovat taketo problemy...
asi len kvoli lekarskym ucelom..ale ma seru ako niekoho oznacia za dilera zato ze pestuje druh marihuany,ale je to pracovny druh ktory nie je pre uzivanie..to ma ie nasrat trosku..ale inac no ,neuznavam ju v zmysle drogy
@14
Človek, čo v konečnom dôsledku skončí na heroíne, alkohole a podobne nie je pre mňa relevantným zdrojom informácií.
Myslím si, že tí ľudia len veľmi zriedka majú (a mali) trojciferné IQ.
Mimo iného, samotné protidrogové inštitúcie a kampane by som tiež neradil vnímať ako objektívny zdoj právd, skôr ako nejaké polopravdy. Snažia sa pomôcť tejto spoločnosti, ale dosť nevhodným spôsobom.
Mám taký pocit, že momentálne chodí po svete omnoho viac drogovo závislých ľudí (či už na alkohole, nikotíne alebo iných) ako napr. pred 60 rokmi, keď neexistovala súčasná klasifikácia omamných látok.
@10 to osprostejes od seckeho ked to hulis moc pravidelne a u travby to je tak ze po case zacnes zabudat nejake drobnosti a ked to uz moc prehanas tak si furt unaveny a taky zaspaty hlas mas a si spomaleny dost....
vobec to neuznavam podla mna je to vec co len nici zivot takze som uplne proti legalizovaniu, nevadi mi ak je na lekarsky predpis a pomoze zlepsit zdravie ale ludia co to beru len tak bez priciny su blbci...
@xhtml a čo s trainspottingom? videl som to aspoň 30-krát vo všetkých jazykoch ktorým rozumiem. tam sa snáď hovorí o marihuane? nie. možno tak 2 vety o haši.
marihuanu zacitim na kilometre, a nenavidim ten smrad...preto nemam rad marihuanu a nikdy som ju ani neskusil a ani neskusim...je to blbost podla mna...kazdy si povie ze je to len lahka droga,neskodna...ale tym sa to len zacina...potom pride nieco tvrdsie a tvrdsie a potom je to uz zle a v nenavratne
@misho777
ty si naozaj myslíš že keď vyskúšaš marihuanu tak automaticky skĺzneš k chronickému užívaniu tvrdých drog?
dovolím si odpovedať za teba: nemyslím, ale načo to skúšať.
trafil som odpoveď?
To je to iste fet je svinstvo a som proti tomu ako proti vsetkym drogam. To si vymysleli ludia ako vyhovorku. Nie som proti tomu. Fet sa neda opsravedlnit nicim.
@26 akoze reterdovany si tu len ty blbecku hej a ja necitam vsetky diskusie a to ma v tom momente napadlo ... aky je nazor ostatnych a ked sa ti nepaci tak sa aj zastrel lebo takych blbeckou svet nepotrebuje...
@pershing363
Keby som mimozemšťan a vidím človeka, ktorý nehúli a správa sa tak agresívne, obmedzene a bezdôvodne praje smrť iným ľuďom napr. ako Ty, a človeka, ktorý húli, ale je kľudný, vyrovnaný a usmieva sa, myslíš si, že by som si nedal práska?
@34@neposlusnik ja som nepovedal že si retardovaný. iba som sa opýtal či si.
totiž pred založení diskusie sa zobrazia pravidlá tohto diskusného fóra
jedno z nich hovorí:
"...nezakladaj rovnakú tému, akú už založil niekto iný (radšej dopíš názor do starej témy, ak už podobná existuje)."
čiže z nás dvoch si retardovaný asi ty
(okrem toho nevieš ani len skloňovať, viď. slovo "blbeček" v @34 )
@45 ako tu neide tak ani o vek ale o to co mas v hlave tak nebud navela ano......myslis ze si jediny starsi co si mysli ze vie co je zivot...tak to sa velmi mylis....a uz tu nepis ....
@46@neposlusnik z tvojich príspevkov priam vyžaruje úroveň tvojej mentálnej výbavy, ktorá je - ako si správne podotkol - invariantná voči veku. čiže je jedno či som starší ako ty alebo naopak. vždy budeš ty ten hlúpejší, ktorý ani nie je schopný dať dokopy štylisticky a gramaticky korektnú vetu.
teraz k téme: TOTO JE DUPLICITNÁ TÉMA ! ani po 40 príspevkoch sa v nej neobjavil jediný unikátny názor (t.j. taký, ktorý by nebol už vyjadrený v témach na ktoré som odkázal v príspevku @26 )
budú to stále dokola len slovné spory tých čo vedia s tými čo o čom vedia hovno, ako napríklad toto:
@choroba66 do akej skupiny látok by si zaradila marihuanu ak nie medzi drogy? medzi halušky? vieš nejako obecne definovať drogu? nie, však? ak by si vedela tak by si také niečo ako v @43 nevypustila
vidíš tento link: » en.wikipedia.org/wiki/Cannabis_(... ? vidíš v ňom to slovo DRUG? ak nie, klikni na ten link a prečítaj si prvú vetu v článku. dovolil som si zacitovať tú vetu:
"Cannabis, also known as marijuana or marihuana, or ganja, is a psychoactive drug extracted from the plant ...."
o toto ti ide @neposlusnik ? toto tu chceš sledovať? lebo to je asi jediné čo tu uvidíš: niekto neznalý problematiky povie volovinu a niekto znalý potopí tú volovinu jediným príspevkom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Aj tak nezistíš nič viac, len subjektívny dojem jednotlivých jednotlivcov.
Ja si myslím, že nebolo správne, že sa povedalo, že jedna skupina týchto subjektívne správnych názorov je aj objektívne správna.
Ako môže jedno zoskupenie ľudí povedať, že to, čo je zlé pre nich, je zlé aj pre všetkých a dokonca to aj uzákoniť?
Človek, čo v konečnom dôsledku skončí na heroíne, alkohole a podobne nie je pre mňa relevantným zdrojom informácií.
Myslím si, že tí ľudia len veľmi zriedka majú (a mali) trojciferné IQ.
Mimo iného, samotné protidrogové inštitúcie a kampane by som tiež neradil vnímať ako objektívny zdoj právd, skôr ako nejaké polopravdy. Snažia sa pomôcť tejto spoločnosti, ale dosť nevhodným spôsobom.
Mám taký pocit, že momentálne chodí po svete omnoho viac drogovo závislých ľudí (či už na alkohole, nikotíne alebo iných) ako napr. pred 60 rokmi, keď neexistovala súčasná klasifikácia omamných látok.
a niesom za legalizaciu ani pre zdravotne učely...
Samozrejme nie všetko je tam pravda, ale aspoň sa zasmejete
Najväčším kladom marihuany je to, že nieje návyková. A jej najväčší zápor je to, že je to vo väčšine prípadov vstupná brána k tvrdším drogám.
ale trava je fayn najme pre nas bylinozravcov
» www.birdz.sk/forum/je-alkoho...
» www.birdz.sk/forum/legalize-...
» www.birdz.sk/forum/je-zelene...
» www.birdz.sk/forum/marihuana...
@xhtml a čo s trainspottingom? videl som to aspoň 30-krát vo všetkých jazykoch ktorým rozumiem. tam sa snáď hovorí o marihuane? nie. možno tak 2 vety o haši.
ty si naozaj myslíš že keď vyskúšaš marihuanu tak automaticky skĺzneš k chronickému užívaniu tvrdých drog?
dovolím si odpovedať za teba: nemyslím, ale načo to skúšať.
trafil som odpoveď?
Keby som mimozemšťan a vidím človeka, ktorý nehúli a správa sa tak agresívne, obmedzene a bezdôvodne praje smrť iným ľuďom napr. ako Ty, a človeka, ktorý húli, ale je kľudný, vyrovnaný a usmieva sa, myslíš si, že by som si nedal práska?
totiž pred založení diskusie sa zobrazia pravidlá tohto diskusného fóra
jedno z nich hovorí:
"...nezakladaj rovnakú tému, akú už založil niekto iný (radšej dopíš názor do starej témy, ak už podobná existuje)."
čiže z nás dvoch si retardovaný asi ty
(okrem toho nevieš ani len skloňovať, viď. slovo "blbeček" v @34 )
teraz k téme: TOTO JE DUPLICITNÁ TÉMA ! ani po 40 príspevkoch sa v nej neobjavil jediný unikátny názor (t.j. taký, ktorý by nebol už vyjadrený v témach na ktoré som odkázal v príspevku @26 )
budú to stále dokola len slovné spory tých čo vedia s tými čo o čom vedia hovno, ako napríklad toto:
@choroba66 do akej skupiny látok by si zaradila marihuanu ak nie medzi drogy? medzi halušky? vieš nejako obecne definovať drogu? nie, však? ak by si vedela tak by si také niečo ako v @43 nevypustila
vidíš tento link: » en.wikipedia.org/wiki/Cannabis_(... ? vidíš v ňom to slovo DRUG? ak nie, klikni na ten link a prečítaj si prvú vetu v článku. dovolil som si zacitovať tú vetu:
"Cannabis, also known as marijuana or marihuana, or ganja, is a psychoactive drug extracted from the plant ...."
o toto ti ide @neposlusnik ? toto tu chceš sledovať? lebo to je asi jediné čo tu uvidíš: niekto neznalý problematiky povie volovinu a niekto znalý potopí tú volovinu jediným príspevkom.
stretla som sa už..
(Blee) (Blee) (Blee)