Teraz mi bude končiť to voľno. Polroka som preplakala, že nemôžem nájsť prácu normálnu a pol roka od januára do augusta budem robiť v super práci, ale moc sa teším aj na štúdium
mala som pol roka volno, s tym, ze som bola oficialne student vs, ale proste som tam prestala chodit
pretty much nic som nerobila, bola som unavena po strednej a po byvani v prahe a vyske, proste som sa zatvorila doma a tak som aj zostala. isla som von, ked som si chcela ist kupit jedlo do obchodu alebo zapalit v prirode prec od ludi. vacsinu dna som hrala lolko alebo spala, v pomere asi 1:1.
a strasne dobre mi to psychicky padlo. vyjebat sa na ludi a vyslovene si dat pol roka oddychu
jja som skoncil na urade prace. ale siel som na absolventsku prax co bolo polroka a robil som priamo na upsvare v call centre. robota fajn dalo mi to vela a spominam na to obdobie ako najlepsie casy v zivote zatial. bola to sloboda pre mna a konecne som si zarobil vlastne peniaze niecim uzitocnejsim nez robenim otroka pri zbierani vozikov v ikea
Nie je to síce aktuálne, no chcem sa vyjadriť
Už teraz si šetrím aby som po strednej mohla na nejaký čas odísť. Na miesta ktoré by som chcela vidieť. Len s gitarou a spoznávať veľa super ľudí a hrať a aspoň na chvíľu žiť takýmto putovatelským životom!
@hoperpohroma obdivujem ja mám pocit, že ak ležím týžden v posteli chorá som uplne zničená, že zase som k ničomu prospešnému neprispela a mám deperesie....pri tom chcem byť človek čo dokáže totálne vypnuť od všetkých a zahrabať sa sa doma .........
žiaľ nemožem sa zapojiť do fora kedže som na strednej a dúfam, že ma na výšku zoberu ale keby náhodou nie - tak by som šla robiť na rok dobrovoľníka do zahraničia a naučila sa poriadne jazyk alebo by som sa snažila začať zarábať - našetriť si poriadne na školu+ začať poriadne cvičiť a venovať sa športu viac (aby som bola zdravšia a krajšia a silnejšia) a určite by som si robila nejaké výlety do prírody ked by som chodila malovať úplne hluposti a vyčitila si mozog od neustáleho prímania nových zbytočných informácii, možno by som skusila nejaku jogu proste nejaké "spirituálne veci" aby som si očistila taký ten stres čo momentálne mam - lebo mám pocit, že ma škola absolutne nebaví, že stále to je len o tom niečo si pripraviť niečo sa naučiť niekam íst a nemožem sa slobodne rozhodnúť tak teraz na týžden sa zoberiem a odídem
momentalne este nic, ale uplne vazne seriozne rozmyslam, ze ked ma neprijmu na moju vysnivanu vysku (co je dost mozne, lebo sa tam hlasi vela ludi) tak pojdem aspon na pol roka rok do australie priucit sa anglictinu
@mouette hej, clovek je obcas nepriatelom sam sebe. ja som vedela, ze momentalne som nijako neprispievala, ale rovnako som vedela, ze sa to casom zmeni. proste som sa vypla a aj ked mi rodicia nadavali, nebrala som to vazne, ten oddych som potrebovala a ja som pre seba najpodstatnejsia
@hoperpohroma veď práve vyvetrať si hlavu je niekedy najdoležitejšie pre bududcnosť lebo ísť neustále vpred a stratiť zmyslel je zlé a takýto kľud može človeku ukázať čo a ako ďalej
podobne som prezival rok aj ja, odjebany cas, nie zeby som to nerobil aj teraz, ale uz mam poriadnu pracu a nevaham ci studovat alebo pracovat @hoperpohroma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pretty much nic som nerobila, bola som unavena po strednej a po byvani v prahe a vyske, proste som sa zatvorila doma a tak som aj zostala. isla som von, ked som si chcela ist kupit jedlo do obchodu alebo zapalit v prirode prec od ludi. vacsinu dna som hrala lolko alebo spala, v pomere asi 1:1.
a strasne dobre mi to psychicky padlo. vyjebat sa na ludi a vyslovene si dat pol roka oddychu
Už teraz si šetrím aby som po strednej mohla na nejaký čas odísť. Na miesta ktoré by som chcela vidieť. Len s gitarou a spoznávať veľa super ľudí a hrať a aspoň na chvíľu žiť takýmto putovatelským životom!
žiaľ nemožem sa zapojiť do fora kedže som na strednej a dúfam, že ma na výšku zoberu ale keby náhodou nie - tak by som šla robiť na rok dobrovoľníka do zahraničia a naučila sa poriadne jazyk alebo by som sa snažila začať zarábať - našetriť si poriadne na školu+ začať poriadne cvičiť a venovať sa športu viac (aby som bola zdravšia a krajšia a silnejšia) a určite by som si robila nejaké výlety do prírody ked by som chodila malovať úplne hluposti a vyčitila si mozog od neustáleho prímania nových zbytočných informácii, možno by som skusila nejaku jogu proste nejaké "spirituálne veci" aby som si očistila taký ten stres čo momentálne mam - lebo mám pocit, že ma škola absolutne nebaví, že stále to je len o tom niečo si pripraviť niečo sa naučiť niekam íst a nemožem sa slobodne rozhodnúť tak teraz na týžden sa zoberiem a odídem