Prečo nie?! každý z nás môže robiť pi*oviny podľa vlastnej chuti. Aj také ako parlamentné voľby.
O čom by sa rozprávalo v krčmách ak by nebolo na koho nadávať?
Túto tému si odsledujem veľmi pozorne a so záujmom
Smer výborne zvláda populizmus namierený na niektoré skupiny obyvateľstva,tak ako predtým HZDS pod vedením Mečiara. Má širokú členskú základňu,najširšiu spomedzi slovenských politických strán,a dopomáha im aj roztrieštenosť pravice. Nejdem ich voliť,no ich popularita pre mňa vôbec nie je nepochopiteľná.
lebo, na nestastie, mame volebne pravo miesto volebneho privilegia, co umoznuje volit aj mentalne retardovanym ludom. a pytat sa mentalne retardovanych ludi preco robia hluposti nema zmysel.
som praviciar, teraz nebudem volit, ale rad sledujem ako pred volbami je rozruch, a potom cely rok sa nic nedeje, nebyt smeru, naozaj by sa na svk nic nedialo. Nevravim, ze dobre, ale pravica ma serie, su neaktivni, zbytocne davame na nich peniaze nevolte nikoho aj vy. Nepotrebujeme ziadnych papalasov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
O čom by sa rozprávalo v krčmách ak by nebolo na koho nadávať?
Túto tému si odsledujem veľmi pozorne a so záujmom
@method presne tak je to ako taka megarodina zlodejov
lebo Robko je strašný frajer proste
...nezvyknem nadávať