dajako mi ušla pointa prečo tu rozprávate o rezaní emakov a jeho ofine -.-" šak ked ho nemilujete nekomentujte alebo komentuje niečo vtipné nie také trápne a hlupe
@luxie - neurazim... ja sa neviem uraziť ani hanbiť... tieto vlastnosi som už dávno stratil... @hergot - nwm ti to tak povedať... ja nwm cítim sa ako keby som nemal vek.. nesprávam sa podľa neho.. ja sa nwm definovať.. @zelinka - to je škoda.. teraz skočim z najbližšieho okna (1m)... alebo radšej nie.. von je zima.. možno by som to pre teba urobil ale museli by sme sa poznať trochu lepšie @tomias - alee.. to o tom prd vieš.. @hovnovhlave - @poke - stači mi, že reagujete na moje retardované posty..
hmm.. a touto mojou odpoveďou som to asi cele zabil.. @alex458@maugly
ale @poke .. nwm či je múdre označiť samého seba za múdreho.. možno by som sa označil ako človek, ktorý má inteligenciu vyššiu ako ľudia ktorí ho bežne obklopujú.. ale to už zaváňa namyslenosťou lenže inak to povedať nwm.. bohužiaľ.. dement nesom ale občas potrebujem napisať alebo urobiť nejaku kofotinu.. toť vše.. a inak... to forum myslim važne..
@29 fakt ne.. ked som zhulený tak píšem napr. toto
4:20 som mal o 18:20 ... musim si prestaviť hodinku.. zle mi ide.. je ku tomu aj navod? Ne neni... ďakujem ale toto je všetko čo sme od vás chceli a v živote požadovali od fyzických osôb a ich dokladov ktoré ukazujú na páchatela trestného činu ktorý sa odohral v pražskej metropole českej obce s názvom likoop. Toto švédske meno vymysleli čínania ale im ho po druhej svetovel vojne ukradli čásť písmen gréckej abecedy z egypta takže pyramídy už nemohli stavať kde sa im chcelo ale iba na vyhradených pozemkov v uzemnej samospráve podla zakona o ochrane poiltických zvierat a okrem ineho to potvrďuje aj fakt že sa papier z prírodných lesov ktoré tu už rastú už od nepamäti RAM. ale ram na okne pukol a preto sme ho museli zatmeliť. Tento rok sme však vymenili tmel lebo už tvaroh v ňom nebol príliš voňavý od včelích bobiek ktoré pália viac než najostrejšie paprika s neuvedeným latinskym nazvom svojho druhu tak ako aj druhu iných druhov a ich poddruhov a naddruhov a súdruhov. Tí by mali za úlohu eliminovať všetkých nepriatelov spoza fyzikálnej prekážky tzv. rieky. Rieka nemôže byť ale len tak splavovaná plťkou od Pišty pretože sa Pišta sa tým živí. Živý sa však aj inými druhmi hmôt zemiakoveho charakteru. Ten nadobudne pobytom v zemiakov komore ktorá sa nastaví na 200°C a pozoruje sa ako odoláva týmto zaťažkávajúcim podmienkam ktoré sú určené v zákone. V základe sú to nedostatky ako obmedzenia a zásahy pamäte užívateľa. Užívateľ ak si je toho vedomý potom môže aj z okna vyskočiť ale nepomôže mu to.. aj tak spadne na hubu. Hubu z plastickych materialov na tvrdý podkladový materiál sivej farby - tzv. betón..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale good for you.
tiež ťa nemilujem...
@hergot - nwm ti to tak povedať... ja nwm cítim sa ako keby som nemal vek.. nesprávam sa podľa neho.. ja sa nwm definovať..
@zelinka - to je škoda.. teraz skočim z najbližšieho okna (1m)... alebo radšej nie.. von je zima.. možno by som to pre teba urobil ale museli by sme sa poznať trochu lepšie
@tomias - alee.. to o tom prd vieš..
@hovnovhlave -
@poke - stači mi, že reagujete na moje retardované posty..
hmm.. a touto mojou odpoveďou som to asi cele zabil..
@alex458 @maugly
@majcisto -
ale ozaj nepremýšľaj toľko, ešte si ublížiš
4:20 som mal o 18:20 ... musim si prestaviť hodinku.. zle mi ide.. je ku tomu aj navod? Ne neni... ďakujem ale toto je všetko čo sme od vás chceli a v živote požadovali od fyzických osôb a ich dokladov ktoré ukazujú na páchatela trestného činu ktorý sa odohral v pražskej metropole českej obce s názvom likoop. Toto švédske meno vymysleli čínania ale im ho po druhej svetovel vojne ukradli čásť písmen gréckej abecedy z egypta takže pyramídy už nemohli stavať kde sa im chcelo ale iba na vyhradených pozemkov v uzemnej samospráve podla zakona o ochrane poiltických zvierat a okrem ineho to potvrďuje aj fakt že sa papier z prírodných lesov ktoré tu už rastú už od nepamäti RAM. ale ram na okne pukol a preto sme ho museli zatmeliť. Tento rok sme však vymenili tmel lebo už tvaroh v ňom nebol príliš voňavý od včelích bobiek ktoré pália viac než najostrejšie paprika s neuvedeným latinskym nazvom svojho druhu tak ako aj druhu iných druhov a ich poddruhov a naddruhov a súdruhov. Tí by mali za úlohu eliminovať všetkých nepriatelov spoza fyzikálnej prekážky tzv. rieky. Rieka nemôže byť ale len tak splavovaná plťkou od Pišty pretože sa Pišta sa tým živí. Živý sa však aj inými druhmi hmôt zemiakoveho charakteru. Ten nadobudne pobytom v zemiakov komore ktorá sa nastaví na 200°C a pozoruje sa ako odoláva týmto zaťažkávajúcim podmienkam ktoré sú určené v zákone. V základe sú to nedostatky ako obmedzenia a zásahy pamäte užívateľa. Užívateľ ak si je toho vedomý potom môže aj z okna vyskočiť ale nepomôže mu to.. aj tak spadne na hubu. Hubu z plastickych materialov na tvrdý podkladový materiál sivej farby - tzv. betón..
od toho sa bude odvijat moja odpoved
neni si ty nesmírný člověk?
@38 - ale?