co ma robit ak som dostala dve 5 a bojim sa to svojmu ocovi povedta lebo ma zabije bojim sa ludia co mam robit neukazala som mu ani ziacku pomoccc napiste mi niekto a co ste vy robili ked ste dostali 5 poradte my prosim vas
Omg neprehanaj proste mu to povedz, povedz, ze si sa zabudla naucit a ze si to opravis, a ked bude nejako namietat atd. tak mu povedz, ze tebe sa take nikdy nestalo?
tak by si si sadla vedla neho... a predtym odlozila vsetky ostre a tupe predmety v jeho blizkosti, popripade zabezpecila unikovu cestu, nejaku zbran (vzduchovku), a nejaku izbu nechala otvorenu aj zo zasobami, + kluc k nej
hmm ja ked dostanem zlu znamku vzdy zavolam mamke cestou zo skoly a medfzi recou jej to poviem ona sa nahneva ale ked pride potom domov z prace uz sa nezmienuje o tom
ale pravdou je, ze je osvedcene mat aj nejakeho obhajobcu... teda pravnika este nemas, ale stacia by mama (vlastne to by isli na teba dvaja, ne? ) ,alebo surodenec
prežiješ. .. aj mňa fotr koľkokrát vyplieskal za známky a som živá, zdravá a navyše krásna haha, ,ale ne. Ale tak hlavu hore. Povedz, ,že sa bitkou nič nerieši a ani nevyrieši. .. a tak ako to tu už niekto písal, ,dozvie sa to tak či tak. Neni hádam blbý (abo hej? ) Ja som si povedala, ,že keď môj oco bude starý, nevládny, ,tak potom on uvidí odo mňa! !! A zase predsa si jeho dieťa, ,tak ťa hádam nedobije ako sirotu. .. držím palce! a nabudúce sa už uč, ,lebo sama vidíš ako to potom dopadne...
Tak to sa stane obcas kazdemu, ja som schytala davnejsie dokonca 3 Ale mam to stastie, ze mojej mame to je jedno, aj prepadnut by som mohla a urcite by ma neudrela.
Ale nechapem takych rodicov, co biju deti za znamky, ved to je ubohe... Radsej by ti mali pomoct s ucenim, popripade vysvetlit, ako ta takto trestat.
Povedz mu, ze o desat rokov to bude absolutne fuk, ci si mala dve 5, alebo dvadsat patiek, ci tridsat jednotiek. Lebo je to uuuplne JEDNO. Ani na vysku ti tie znamky neidu a ver tomu, ze tvoj buduci zivot to ani najmenej nepoznaci. Dokonca mozes mat na vysvedceni aj same stvorky...zalezi len na tom, ci dokazes zamakat neskor, ked to bude naozaj potrebne a tiez na tvojej sikovnosti. Vravim to z vlastnych skusenosti, v tvojom veku som sa strasne trapila za kazdu zlu znamku a teraz sa na tom len smejem, ze take prkotiny to boli
Podľa mňa by si mu to mala zatajiť a žiť roky v strachu a depresiách, lebo ak by sa to náhodou dozvedel, určite by Ta prizabil, a naviac by nechal vybuchnúť svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Alebo to nieje tvoja vina?
1. Raz to aj tak zisti
2. ked mu to nepovies teraz, bude nasrany este viac kde zisti ze si mu to nepovedala hned
3. na rodicko chodi? ucitelka mu to povie
4. niekde uz je aj elektronicka ziacka (aj my mame), pozre na nete (ak mate e.ž.)
5. az take strasne to byt nemoze
mat tak tvojho otca...moj ani nevie na aku skolu chodim...minule povedal ze som druhacka na strednej
a inak ovela lepsie je ked si znamky pozeraju an nete..este mas sancu na prezitie
neviem kam by som zdrhol
a ked musi pri nom stat?
ze pozrieme sa co mas za znamky a budes pekne stat pri mne
kebyze musim tam stat tak poviem ze ma bolia nohy nie?
nemusi ajta teta dostat zachvat
ale pravdou je, ze je osvedcene mat aj nejakeho obhajobcu... teda pravnika este nemas, ale stacia by mama (vlastne to by isli na teba dvaja, ne? ) ,alebo surodenec
inak ber to tak, opat vsetko zle je na nieco dobre, budes v telke Pondelok v 112-ke!
aspon nejaka medializacia, aj ked neviem ci v nemocnici su telky
Ale nechapem takych rodicov, co biju deti za znamky, ved to je ubohe... Radsej by ti mali pomoct s ucenim, popripade vysvetlit, ako ta takto trestat.
ale v 6,7,8,1/2 deviateho rocniku si davaj pozor, to uz ide na stredne skoly!
Povedz, že ťa to mrzí a že si tie známky opravíš