ja som raz kukal taky serial na prime, kde bol jeden kuzelnik s maskou ktory ukazoval taketo triky ako sa robia aj copperfildove...je to proste je hra zrkadiel..proste ocny klam nic viac
@hajzelodkosti ano to si pamätam... mna sokovalo ako primitivne jednoduche to bolo s tym zmiznutim, napr. sochy slobody a podobne... iba proste posunuli kameru
horna cast tela je komplet chlapik s brutalne skrcenymi nohami....(0:20 mi to pripada skor ako podrazky nez creva, aj potom neskor si vsimnite jeho hrudnik
pohyb nohy vidim ako nylonove lanko ktore taha niekto nad podiom
sklbenie: cekujte 1:06 ako nohy sikovne vystrie pri otacani, nasuchce ich do teplakov, zatialco ho doktor ho zakryva
@hazejodkosti joj mne sa ten kzelnik strasne pacil hehe...nemalo chybu jak zmizol slon ze presunuli tam boli zkadla a tym padom ho nebolo vidno...alebo jak sa postavil na ruku ci ona jemu ci jak...a v poslednom dieli ukazal svoju tvar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
fakt klobúk dole ( keby som dajaký mala )
horna cast tela je komplet chlapik s brutalne skrcenymi nohami....(0:20 mi to pripada skor ako podrazky nez creva, aj potom neskor si vsimnite jeho hrudnik
pohyb nohy vidim ako nylonove lanko ktore taha niekto nad podiom
sklbenie: cekujte 1:06 ako nohy sikovne vystrie pri otacani, nasuchce ich do teplakov, zatialco ho doktor ho zakryva
a, samozrejme, je to FEJK