Množstvo nevyužitých príležitostí vo viacerých oblastiach, ktoré viem, že by ma posunuli ďalej. Nuž, snáď sa umúdrim tento rok a postavím sa k veciam lepšie.
Pre mna bol rok 2014 rokom neskutocnych stresov a plny zasadnych zivotnych zmien, zaciatkov a koncov. Asi najtahsi aky som zazil. Rok 2015 vidim ako prilezitost na znovuzrodenie. Fakt som rad ze rok 2014 skoncil.
Úprimne,mne je vždy ľúto,keď sa nejaký rok končí a ani neviem prečo.Možno je to tým,že si posledný deň v roku uvedomím,čo všetko som v ňom zažila a viem,že to už nevrátim...a,samozrejme,je mi ľúto aj to,že je to posledný deň v danom roku... Som divná,že?
A hej,je mi ľúto za jedym človekom,s ktorým sme si dobre rozumeli,ale kvôi mojej hlúposti sme nemali možnosť sa lepšie spoznať...
Zomrel mi psik, to mi bude ľuto stále .... Boli štatnice, promocie. Ťažky rok..Okamihy šťastia a zase okamihy plne sĺz. Každy rok niečo stratim a niečo ziskam....
@dumbledore Tak najlepšie chapeš ake to je ... Ono sa to ťažko vysvetluje luďom ako to bolí, sama som to nevedela ked inym zomrel psik, to človek pochopi až ked sam zažije tu situaciu
Za mnou... Uz nikdy nebudem taka aka som bola na zaciatku uz minuleho roka... Ide to so mnou dolu vodou, co uz... Viem ze tento rok bude plny zmien a pridem o vela ludi na ktorych mi zalezi, dufam vsak ze nespravim blbe rozhodnutia ktore budem neskor lutovat...
Neviem ani preco to tu pisem bude to asi tym ze je noc a v noci maju ludia tentenciu sa vypisovat a byt uprimni...
toto bol asi najtažší rok v mojom živote, dúfam že sa (a budem sa snažiť) z toho poučím a budem myslieť viac pozitívne atď. a ešte že si začnem písať ten denník
@dumbledore celý občan proces, celý trest proces, celý obchod. plus niekam vopchať kriminalistiku a kriminológiu. ale tie procesné sračky ma štvú najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a taktiež za tým, čo som mohla urobiť inak, no neurobila som.... namiesto toho som to urobila zle
A hej,je mi ľúto za jedym človekom,s ktorým sme si dobre rozumeli,ale kvôi mojej hlúposti sme nemali možnosť sa lepšie spoznať...
Neviem ani preco to tu pisem bude to asi tym ze je noc a v noci maju ludia tentenciu sa vypisovat a byt uprimni...
Kazdopadne vam prajem vela stastia a drzim prsty
že som si odlomila operadlo zo stoličky
že som sa už davno nezbalila a nešla žiť na Veľkonočne ostrovy
Je mi luto ze som sa zlomil a pokazil.
Je mi luto ze som nedokazal naplnit moje vlastne ocakavania.
Vseobecne, je mi skor z toho zle, ale verim ze casom sa dam dokopy
neviem... nič ma nenapadá