samozrejme, je toho veľa..vraví sa "nikdy neľutuj to čo si spravil, lebo v tej chvíli si to pokladal za správne"...ale niekedy na to nejde len tak zabudnúť..áno sú chvíle ktoré ľutujem doteraz a trápia ma...
Veľa vecí, hlavne čosi spred štyroch rokov, ale neľutujem to, neľutujem ani jednu chybu, ktorú som spravila, pretože len tak som sa naučila ako to robiť správne a čomu sa vyvarovať a celkovo ma to urobila v živote silnejšou.
@sheily mno podľa toho z jakého uhla pohladu, lebo ako keď ja som bola prváčka a druháčka to bolo strašné a teraz ma to už netrápi keďže som viac na praxi ako v škole...
každý deň niečo, ale nejak extra ma to netrápi pretože niekto nieje dokonalý a v neistote budem žiť celý život. len sa ju snažím potláčať, teda porozumieť jej a bojovať s ňou
je toho dost,čo ľutujem,ale ako to už tu niekto napísal ,ZIJEME LEN RAZ a preto by sme nemali nič ľutovať,lebo v tej danej chvíli sme o všetkom si rozhodovali sami a chceli sme to podla seba..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@26
veci ktoré som urobila zo zásady neľutujem, pretože v danom momente proste správne očividne boli a chcela som ich
tak.
kazdy den, je pre mna novy den.. tak vnimam aj svet.. novy den, novy zaciatok, nova sanca...
peace!