Nikdy si nemôžeš byť istý/á, že nemáš vrodený skrytý psychický problém. Vyhni sa užívaniu lysohlávok, pokiaľ sú vo vašej rodine známe prípady psychóz (napr.: schizofrénia).
Posekaním húb sa dá ľahšie odhadnúť bezpečnejšia dávka.
Riziko rozvinutia bad tripu zvyšuje, ak cítiš z lysohlávok strach, užívaš ho v neznámom prostredí, s ľuďmi, ktorých nepoznáš/nedôveruješ.
Pri otrave hubami je nevyhnutné urobiť výplach žalúdku (napr.: podaním veľkého množstva slanej vody).
Vyvolávať zvracanie napr.: strkaním prstov do hrdla môže stav otravy hubami zhoršiť.
Ak človek leží, treba mu zakloniť hlavu a sledovať, aby sa neudusil vlastnými zvratkami.
Neužívaj lysohlávky na miestach, kam nemôže prísť sanitka.
Buď s niekým, kto Ti v prípade potreby môže poskytnúť prvú pomoc alebo zavolať záchranku
je to otrava hubami,takze dodrziavat pitny rezim,nejest lysinky na plny zaludok,ale ani na prazdny...............mozes vyskusat cajik ale ak mas nejake problemy tak urcite hubky nejedz,lebo je mozne ze zacnes pricinu problemov hladat v sebe,lysohlavky totiz tak mierne rozsiruju vedomie,a nemusi to dopadnut potom najlepsie
no vysusene sa jedia bud take surove...alebo sa spravia do prazenice ... alebo do caju...vtedy rychlejsie a lepsie udru mam taky pocit...a ucinky ?...to sa neda popisat...neni to ako ked si opita ani nic take...je to euforia,ale nesmies sa namotavat na zle veci...lebo budes ako EMO ...plakat a taketo halusky.... GL & HF
kamaratovi z toho spravili raz caj a nevedel o tom...to vypil a take mal stavy ze si myslel ze mu odrezali nohy a podobne...
ber to ked chces
len sa potom necuduj, ked uvidis okolo seba nejake picoviny, vytrhas si vsetky vlasy, budes naha utekat po ulici, bo budes myslet ze ta osukal superman....
no hej stavy su z toho fajne,ale nesmes to papat casto,lebo sa dojebes z toho uplne.................a ten cajik:my robime z 20-25 lysiniek,poznam par ludi co si do toho este piko vedia drbnut,ale to neskusaj radsej..........
Raz to kamarat uvaril chalanovi s prazenicou, co bol u neho na vymennom pobyte... Ze haluz... Celkom pekne sa mu potom leskli oci, ale... JE TO HUMUS, VSETKY DROGY SU DEBILINA A ESTE VACSI DEBIL, CO ICH BERE... Ja len tak...
to:desiree> ti ktory beru drugs niesu debily, ale chudaci a otroci, treba im pomoct nie im nadavať,,,pretoze kazdy moze padnuť na dno, ale horšie sa je odraziť ked ti nemá kto pomoct
Zaujimave ze polka vyznamnych ludi v historii fajcilo travu a bralo lysohlavky a fetovala... Aj niektory umelci teraz si to davaju pre rozsirenie fantazie a potom tvoria... Ako nechapem naco do takychto tem chodia ludia ktory vedia o drogach z citania nejakeho chuja ktory ich v zivote nemal... Aaach jaj... K teme.... Lysohlavky mas v pohode... Daj si tak 15 a z niekym a rozpravaj sa, rozvíjaj fantaziu, kresli si... Len nedavaj si to sama...
ja nahodou tieto hubky milujem a nikdy som nemala bad trip,takze mam stastie...ale je to podla mna skvela vec,a ludia co ich neskusali nikdy nepochopia....
hm.. mala som ich raz a rada. Krásne stavy, citila som sa ako Alica v krajine zázrakov. Bolo to šialene. Kto ma rad bláznovstvá, fantazírovanie, tak smelo za hrsť hubičiek do pusy. Kto sa bojí ... nech nerieši..
no ja sem mala raz taky mega špatny zažitek z travy (mala sem pocit že mam zašitu hubu, že ma šeci nenávida, že sem priputana k zemi, proste uplne konec, potom sem sa namotala nato že vidim po tme a nevedela sem kde sem) a nevim jak by sem dopadla keby dam lysohlafky.... tak nevim
Sajuri : Tak tak... Mna osobne trip velmo moc zmenil... A som vdacny.. Uvedomil som si veci ktore by som si asi vobec neuvedomil a skoncil by som tak ako by som skoncil.. Ale to je o inom...
Lysohlavky NEODPORUCAM z jednoducheho dovodu poznam dvoch ludi co v tom ostali proste im preplo a ostali na psychyatrickej liecebni a odvtedy to nechcem ja osobne som ich mal a strasne zalezi od roznych faktorov t.j. od prostredia, spolocnosti okolo vas ale hlavne od pocasia.... raz to bolo najkrasie co som v zivote zazil ale druhy krat som sa modlil aby to skoncilo FUJ bol som s kamaratmi v noci v lese a prsalo ako z krhle neopisatelny pocit!!!
Lysohlavky su prirodne LSD (trip) a je overene ze z LSD vas moze prepnut kludne aj pat rokov od uzitia vo chvili ked budete prechadzat krizovym obdobimumrie vam mama a pod. tak sa to prejavy...Proste to nezer a nech ti hocikto rozprava ake je super je to koko.ina...
jednou vetou o ucinkoch lysohlavok-pri velkom uziti vidite zvuky a pocujete farby...
potom to ty tvoji kamosi brali dost casto alebo ich pochalili moc vela naraz ...ale ked nevedia ako na to tak nech to nerobia omg ...ked vies ako na to tak preco nie ?
no tak to zer ty kokot ale nehovor ludom ake je to gec pretoze ludia su jebnuty a hlavne maldi sa nechaju nahovorit na hocico a potom aj tak vyzera...nie kazdy ma na to psychyku.....a ty dvaja to mali len raz...
ale mas pravdu ked vies ako na to tak ti to neuskodi..ale ci to vies sa da zistit len jednym sposobom ...........
je to haluz len si naozaj daj bacha skym kedy a kde si to das.. ja ked som ich mala prvy krat fuuu to bolo moc zle moc.. strasne.. vtedy som to uz enchcela, n na dalsi krat som mozno nieco pochopila mozno trosku zlym stylom ale hej a potom to uz bola haluz.. najlepsie je ked si dotoho este zahulis mas pokoj nic na starosti si s tymi co ich mas velmi rada a ziadne starosti..
P.S.: to mas za ten posmech tych prepnutych typov sice nie su to moji kamarati ale newiem ci by si sa smial keby si ich videl...kludne to moze byt tvoja buducnost ktoru mas tak v pici
moj organizmus ich nema rad a dost sa im prieci. Potia sa mi ruky, tazko sa mi cika... Ale hlava ich ma rada a ja sa riadim nou Tesim sa na to, ako sa opat ocitnem v urehotanej rozpravke a pousmejem sa nad tym, co sa deje na tomto svete.
podla mna taketo temy vobec rusit netreba pretoze mladi si vezmu drogu ak ju chcu aj tak aj tak a skor im treba povedat ako na to nech si tym aspon tak neublizia ako keby im nikto nic nemal povedat a vzali by si to bez informacii.... mohli by skoncit este horsie a tymto samozrejme nikoho nelanarim na drogy nevravim ze je to good len ked uz chcu tak nech maju aspon nejake informacie
Precitajte si knihu Psychedelie - Trilogie o halucinogenech. Aj ti co ste mali lysohlavky alebo LSD aj ti co nie. Je to napisane na podklade Tibetskej knihy mrtvych. Velmi zaujimave...
Dúfam, že ma tu už viacerí poznáte, ale aby nedošlo k nedorozumeniam, pripomeniem, že ja viem o čom drogy sú. A ak vám teda ide o objektívne info, o čom v mnohých prípadoch pochybujem viď @33 , tak bude dobré, ak tu bude aj môj názor.
Pre mňa, je Boh neodškriepiteľná realita(aj keď mám za sebou pár tripov), ktorá nás napomína k tomu aby sme sa chovali zodpovedne nie len voči samým sebe, ale aj voči druhým, lebo inak sa tu nebude dať žiť. K tomuto problému, aby som bol jasný a sručný: Sv. Pavol napísal ,,Vyskúšať možno všetko, ale nie všetko osoží.,, To je aj môj prípad. Kto nemá silu, aby odolal(tá sa získava z modlitby), tak ako ja, musí tomu podľahnúť. a vyhrabáva sa z toho riadne ťažko.
Viete, za najhoršie na drogách považujem to, že ľudia, čo ich berú sa tvária, ako keby pojedli celú múdrosť sveta a na ostatných ľudí sa dívajú, ako na psychicky slabých jedincov(debilov), čo v drvivej väčšine dávajú svojim správaním v zásade choro sebavedomím najavo. Používajú pri tom rôzne cudzie slová, diskutujú o kreativite a uškŕňajú sa nad tuposťou ostatných, ktorí neberú. Nadutosť najhrubšieho zrna.
@camo zdravím ťa .. ona sa nepýtala sa sv. paľa ale na lysohlávky. pýtala sa na spôsob užívania a účinky. o tie témy si sa ani len neobtrel, namiesto toho si vypustil zase tie svoje generalizujúce boho-šplechy. už nekopíruj do každej témy o drogách tento tvoj textík.
zakony ludí rozdelili na tých ktorí su voči drogám otvorený a tých ktorý sú uzavretý , minule som videl dokument ako zvierata si navodzuju euforické pocity rôznymi bylinami ,medzi nimi neexistuje diskriminacia ani z jednej strany ,je to normalne
@takzvany
O spôsob užívania a účinky som sa ani neobtrel? A toto bolo čo? - ,,Viete, za najhoršie na drogách považujem to, že ľudia, čo ich berú sa tvária, ako keby pojedli celú múdrosť sveta a na ostatných ľudí sa dívajú, ako na psychicky slabých jedincov(debilov), čo v drvivej väčšine dávajú svojim správaním v zásade choro sebavedomím najavo. Používajú pri tom rôzne cudzie slová, diskutujú o kreativite a uškŕňajú sa nad tuposťou ostatných, ktorí neberú. Nadutosť najhrubšieho zrna,,
@48
Zhodou okolností som našiel jedno fórum, kde je takých premúdrich ,, šamanou,, viac než dosť, ale ako sa volá nepoviem, lebo ty by si tam uviazol. Takže tvoje tvrdenie, že takých poznáš 0, je možné, ale len ak ignoruješ okolitý svet a žiješ iba v tom svojom. K tomu môjmu vyvyšovaniu sa pridám jeden link, z môjho úvodu na tomto fôre, len ho musím nájsť. Lebo ty máš, krátku pamäť. Ale uisťujem ťa, že vždy, keď sem idem mám nepríjemný pocit, takže o nejakej záľube v poúčaní nemôže byť ani reči. A raz sa proste budeš musieť zmieriť s tým, že si mladší a máš menej skúseností. Myslíš, že ja to nezažívam od skôr narodených? Ale tu stále ide o jediné a síce o to, akým smerom sa uberá myslenie mnohých na tomto fôre a že je pre mňa dôležité dodať sem ten svoj pohľad na vec.
@47
Áno veĺmi správne, toto sa deje medzi ľuďmi, či drogy berú alebo nie. Katolícka cirkev tento postoj definuje ako pýchu. A to nieje, žiadna snaha o manipuláciu, ale objektívna realita. Ja vidím, ako inak na príčine Diabla(bububu), ako pôvodcu nutkania sa týmto smerom uberať v jednotlivých situáciách. Totiž jestvuje aj iné nutkanie a to konať inak. Ale kde zobrať silu? Nebude lepšie nechať sa rozpustiť v LSD, či psilocibine a nechať sa unášať len, tak? No to určite! K. cirkev hlása, že Ježiš vravel, aby sme sa modlili a tak získame silu konať inak. Kto nieje fakt tupí, musí podľa mňa zákonite pochopiť, kam vedie cesta rozpúšťania sa v halucinogénoch. Už som tu niekde písal, kam to dotiahli obyvatelia Mexika, ktorí mali k dispozícii huby, meskalin, a šalviu. A to si ja teda rozhodne neželám.
A naozaj mám pocit, že moja reakcia súvisí s témou. Mal by si predsa vedieť, že všetko so všetkým súvisí(to ale nieje moja filozofia, len taká slovná hra).
to sa nazýva pýcha bežne, nie len katolicka cirkev
myslím že takýmto spôsobom ťa ludia nebudu mať moc v laske lebo miesto toho aby si prezentoval seba stale prezentuješ niečo čo ti niekto povedal ,čo prezentuje niekto iný a ty na seba upozorňuješ takým štýlom že aha, ja som ten malý zajko z rýše spravoslivosti a poznám na vec ten spravny nazor lebo katolicka cirkev mi to povedala.
V niektorých veciech maš pravdu ale spravaš sa ako taký najivný dilinko..nikto ti tu nebude žrať tvoje teple žvasty, vyjadruj sa prosím adekvátne k modernej spoločnosti, nie sme všetci miništranti..
@camo nechapem co si zacal tocit o vyvysovani a poucani ja som nic take nespomnial no ale budis. Takze ty si nasiel forum hej, tak to je fakt kvalitna vzorka respondentov - forum na nete. Vies ja som mal skor na mysli ludi z mojho okolia a mojich kamaratov a nie forum. Predstav si ze okolity svet neignorujem a vnimam ho naplno. Verim ze mozu existovat taki ludia ako popisujes, ale co my tu s tym ako mame teraz? Pukazujes ze my (ja) sme taki isti alebo o co ti ide?
Si starsi mas viacej skusenosti, si brutalny. Klobuk dole. Ked budem v 27 rokoch tak poskodeny ako ty tak pojdem rovno maslu uviazat.
Mozes dodat svoj pohlad na vec ale ty asi vobec nechapes co je to diskusne forum a temy diskusneho fora a ako to vele funguje. Kam sa ubera myslenie ake, v ktorej teme alebo ktorom fore?
Vidno ze ty vobec ani nechapes psychadelika, utapat sa v LSD a psilocobine ? Kamo tieto veci si clovek nedava preto ze chce uniknut pred problemami alebo sa chvilkovo zabavit ....
To ze ty ziskavas silu modlenim ti niekto neberie, ale skus nezabudat ze kazdy ma pravo na svoj nazor, na svoj zivot na svoj rebricek hodnot a nevidim dovod preco by si tu mal vo fore drogy hlasat bozie posolstva.
@62
Prepáč, že som si dovolil uráčiť Vašu Výsadu Považovať Sa Za Zložitého : )
Mimochodom, človek, ktorý sa sa oddával psychadelickým sedeniam a po rozumnej úvahe s nimi aj prestal úplne, čiže opäť skonvergoval (2 premeny) disponuje asi väčším rozhľadom než človek s menej než jednou premenou.
ja som ani na prvy krat nepochopil tu invektivu ze o co sa jednalo a tento 64 som uz vobec nepobral ze o com ale dobre.
Psilocybin mushrooms (also called psilocybian mushrooms or teónanácatl) are fungi mainly of the psilocybe genus that contain the psychedelic substances _psilocybin_ and _psilocin_.
Camo tu neprejavil ziaden rozhlad ale katolicky fanatizmus. Tie prispevky co tu napisal v tomto topicu (a inde) vazne povazujes za prispevky rozhladeneho cloveka?
Ty meras rozhlad cloveka podla toho ci uziva halucinogeny ci prestal a potom sa znovu pripadne vratil?
No prinajmenšom som docielil, že sa už nevijadrujete ako .... a tak sa s vami bude dať v budúcnosti zrejme komunikovať, a tiež ste aj začali rozmýšĺať nad tým, čo píšete. Ja vám teda ´dakujem za pozornosť.
@70 ale predsa pripomeniem, že vôbec všetci nerobia to najlepšie čo vedia, skôr častejšie len to čo stačí a o viac sa nestarajú.
@triptaminedream si mladší a teba to nehorázne uráža a ponižuje, pritom mi o nič také nejde(a dobre to poznám), veď dobre vieš, že pôvodne som napadol spôsob vyjadrovania a plytkosť tunajších reakcií. Boh je len neoddeliteľnou súčasťou môjho sveta.
camo mna vobec nic neuraza a neponizuje (som sa zabavil heh), myslis si ze do mna vidis ale nevidis. za to ze teba to ponizovalo a vadilo ti ak bol niekto starsi, mna to neponizuje vobec. ja som rozhladeny clovek a pozeram sa s velkym nadhladom na zivot a na svet. ty si sem prisiela zacal si hovorit to co si zacal (aj v inych forach) ale uz to nebudem riesit.
ja som s tebou neargumentoval preto, ze ty si starsi a ja mam pocit ponizenosti. prekazalo mi to co aj inym ludom uz to nebudem znovu opakovat. ja si za vsetkymi svojimi prispevkami stojim, okrem toho jedneho kde som to prehnal a namiesto argumentacie som sklzol do osobnych invektiv.
camo mna vobec nic neuraza a neponizuje (som sa zabavil heh), myslis si ze do mna vidis ale nevidis. za to ze teba to ponizovalo a vadilo ti ak bol niekto starsi, mna to neponizuje vobec. ja som rozhladeny clovek a pozeram sa s velkym nadhladom na zivot a na svet.
Toto sú tie účinky halucinogénov. Vyzerá to ako cielený humor, ale po tom čo som tu zažil, mám dôvod o tom pochybovať.
@80 to podla toho, čo niečo sa chceš dozvediet..take bežne informacie najdeš hocikde...šak trochu zagoogli... daj si do vyhladavača lysohlavky, alebo psilocybe a hned najdeš kopu stránok
no takto podla mna su lysaciky spoko vec ked nespekulujes s mnozstvom a podobne....a s travou su tiez ppci ale hlavne opatrne....a btw poznam dost ludi co ich radi papaju a maju vystudovane vysoke
najelpsie je si uvarit cajiik..zo stovky hribov tak pre troch ..vypit poriadne si pofajcit d otoho a za polhodku to zacne plne to vymetie mozog uz sa tesiim o dake dva tyzdnee by uz mali raast ak dobre poprisii
z vlastnej skusenosti viem ze tepelnou upravou som nedosiahol take ucinky ako pri "papani" surovych hriibikov...poriadne ich pozut, nehat aspon 5 minut v ustach a potom to prehltnut, ucinok zaruceny ...este k mnozstvu, ja si davam priemerne tak 40 a to asi 3-5 krat do roka...najlepsie niekde v priirode kde to poznas a s ludmi s ktorymi sa citis dobre...
Nitra-TOPOLCANY prosim vas poradte kde by mohli tu rast a ci vobec aj rastu na tychto miestach lysohlavky dakujem alebo mi napiste na e-mail gundo5@azet.sk
Kdo neskusil nech nepicuje hovno o tom viete......
mariobossnr staci pochodit trosku po hore pozriet si obrazky na nete a hned nieco najdes ja som z martina a zbieram ich dost casto daju sa aj dobre predat...... k ich ucinkom.....treba so davat pozor musis byt vo vhodnom prostredi raz som bol vonka nahubovani a skoro ma zrazilo auto ale toto vazne uplne sa ti zmeni cely svet je to uplna fantazia pocujes inak vidis inak treba byt kreativny a netreba si to davat na problemy lebo potom su uplne onicom stavy strach zufalost pred tym si dajte tak jeden roztek nejedzte sladke a hlavne pametajte na to ze ked ich ziete zaberie to tak za 1.5 az 2.5 hodiny ne to raz udrelo doma a musel som okamzite vypadnut....to je vsestko uzite si to je to sranda ale weed forewer
môj zážitok s hubami bol úplne užasný ide len o množstvo ja som si dal 14 a mal som tie najlepšie stavy. Nič také som este nezažil, bol som na chate a o druhej rano sme spolu s kamarátmi vybehli do lesa kde sme vydeli neskutočne veci..... proste pecka
psychiatria hrozí len tým čo si daju vela a pred tým ako si to daju tak myslia na niečo zle proste maju zlý den to neodporučam.
Chod do pr*** stim bohom nie kazdy je veriaci. Co som nevidel tomu neverim a jeho som teda fakt nevidel. Biblia vznikla podla mna ako dobry biznis. Stoji aj 100x viac ako je vyrobna hodnota preco nie ked su miliony ludi ochotny natom zahodit posledne tazko zarobene prachy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
Nikdy si nemôžeš byť istý/á, že nemáš vrodený skrytý psychický problém. Vyhni sa užívaniu lysohlávok, pokiaľ sú vo vašej rodine známe prípady psychóz (napr.: schizofrénia).
Posekaním húb sa dá ľahšie odhadnúť bezpečnejšia dávka.
Riziko rozvinutia bad tripu zvyšuje, ak cítiš z lysohlávok strach, užívaš ho v neznámom prostredí, s ľuďmi, ktorých nepoznáš/nedôveruješ.
Pri otrave hubami je nevyhnutné urobiť výplach žalúdku (napr.: podaním veľkého množstva slanej vody).
Vyvolávať zvracanie napr.: strkaním prstov do hrdla môže stav otravy hubami zhoršiť.
Ak človek leží, treba mu zakloniť hlavu a sledovať, aby sa neudusil vlastnými zvratkami.
Neužívaj lysohlávky na miestach, kam nemôže prísť sanitka.
Buď s niekým, kto Ti v prípade potreby môže poskytnúť prvú pomoc alebo zavolať záchranku
ber to ked chces
len sa potom necuduj, ked uvidis okolo seba nejake picoviny, vytrhas si vsetky vlasy, budes naha utekat po ulici, bo budes myslet ze ta osukal superman....
keď chcete, vygooglite si, ale nempíšte sem takéto veci, veď to čítajú asi 12ročné decká... a potom prečo máme na pohotovostiach zfetované detičky...
hm.. mala som ich raz a rada. Krásne stavy, citila som sa ako Alica v krajine zázrakov. Bolo to šialene. Kto ma rad bláznovstvá, fantazírovanie, tak smelo za hrsť hubičiek do pusy. Kto sa bojí ... nech nerieši..
všetko s mierou ...
PEACE
O lysohlavkach si skus pohladat informacie na internete, napr. daj do googlu "Psylocybe Tea" a nieco ti to uz najde
Lysohlavky su prirodne LSD (trip) a je overene ze z LSD vas moze prepnut kludne aj pat rokov od uzitia vo chvili ked budete prechadzat krizovym obdobimumrie vam mama a pod. tak sa to prejavy...Proste to nezer a nech ti hocikto rozprava ake je super je to koko.ina...
jednou vetou o ucinkoch lysohlavok-pri velkom uziti vidite zvuky a pocujete farby...
ale mas pravdu ked vies ako na to tak ti to neuskodi..ale ci to vies sa da zistit len jednym sposobom ...........
v primeranom množsrve v čajiku su super....
zbytočne ich jest vela je blbost lebo potom to neni o smiechu a super pocite ale o horore....
u nas to rasti na kazdej luke a je to dost známe....
no ja mam skusenosti s tym dost tak viem ako na to ...ale tych typkov by som si pozrel ako vyzeraju heh
...tak si teda fetuj dalej a zbieraj si skusenosti..som zvedavy kam to v zivote dotiahnes....
no za prve ja nefetujem a za druhe este si chcem uzivat zivot a buducnoct mam v pici zatial
tie tvoje poznamky jebnute
to tvoje "za prve" aj "za druhe"
si strc do prdele vobec ma to nebere
ci fetujes alebo v kostole travis nedele
mna nesere
P.S.: to mas za ten posmech tych prepnutych typov sice nie su to moji kamarati ale newiem ci by si sa smial keby si ich videl...kludne to moze byt tvoja buducnost ktoru mas tak v pici
Takže ja bych to nebral.
Pre mňa, je Boh neodškriepiteľná realita(aj keď mám za sebou pár tripov), ktorá nás napomína k tomu aby sme sa chovali zodpovedne nie len voči samým sebe, ale aj voči druhým, lebo inak sa tu nebude dať žiť. K tomuto problému, aby som bol jasný a sručný: Sv. Pavol napísal ,,Vyskúšať možno všetko, ale nie všetko osoží.,, To je aj môj prípad. Kto nemá silu, aby odolal(tá sa získava z modlitby), tak ako ja, musí tomu podľahnúť. a vyhrabáva sa z toho riadne ťažko.
Viete, za najhoršie na drogách považujem to, že ľudia, čo ich berú sa tvária, ako keby pojedli celú múdrosť sveta a na ostatných ľudí sa dívajú, ako na psychicky slabých jedincov(debilov), čo v drvivej väčšine dávajú svojim správaním v zásade choro sebavedomím najavo. Používajú pri tom rôzne cudzie slová, diskutujú o kreativite a uškŕňajú sa nad tuposťou ostatných, ktorí neberú. Nadutosť najhrubšieho zrna.
O spôsob užívania a účinky som sa ani neobtrel? A toto bolo čo? - ,,Viete, za najhoršie na drogách považujem to, že ľudia, čo ich berú sa tvária, ako keby pojedli celú múdrosť sveta a na ostatných ľudí sa dívajú, ako na psychicky slabých jedincov(debilov), čo v drvivej väčšine dávajú svojim správaním v zásade choro sebavedomím najavo. Používajú pri tom rôzne cudzie slová, diskutujú o kreativite a uškŕňajú sa nad tuposťou ostatných, ktorí neberú. Nadutosť najhrubšieho zrna,,
kolko poznas takych ludi ktori "ich berú sa tvária, ako keby pojedli celú múdrosť sveta" ?
lebo ja takych poznam 0. pravy opak byva pravdou.
a jediny kto sa tvari ako si vyssie spominal si ty aj s tvoj bohom sorac .
+ @47
Zhodou okolností som našiel jedno fórum, kde je takých premúdrich ,, šamanou,, viac než dosť, ale ako sa volá nepoviem, lebo ty by si tam uviazol. Takže tvoje tvrdenie, že takých poznáš 0, je možné, ale len ak ignoruješ okolitý svet a žiješ iba v tom svojom. K tomu môjmu vyvyšovaniu sa pridám jeden link, z môjho úvodu na tomto fôre, len ho musím nájsť. Lebo ty máš, krátku pamäť. Ale uisťujem ťa, že vždy, keď sem idem mám nepríjemný pocit, takže o nejakej záľube v poúčaní nemôže byť ani reči. A raz sa proste budeš musieť zmieriť s tým, že si mladší a máš menej skúseností. Myslíš, že ja to nezažívam od skôr narodených? Ale tu stále ide o jediné a síce o to, akým smerom sa uberá myslenie mnohých na tomto fôre a že je pre mňa dôležité dodať sem ten svoj pohľad na vec.
@47
Áno veĺmi správne, toto sa deje medzi ľuďmi, či drogy berú alebo nie. Katolícka cirkev tento postoj definuje ako pýchu. A to nieje, žiadna snaha o manipuláciu, ale objektívna realita. Ja vidím, ako inak na príčine Diabla(bububu), ako pôvodcu nutkania sa týmto smerom uberať v jednotlivých situáciách. Totiž jestvuje aj iné nutkanie a to konať inak. Ale kde zobrať silu? Nebude lepšie nechať sa rozpustiť v LSD, či psilocibine a nechať sa unášať len, tak? No to určite! K. cirkev hlása, že Ježiš vravel, aby sme sa modlili a tak získame silu konať inak. Kto nieje fakt tupí, musí podľa mňa zákonite pochopiť, kam vedie cesta rozpúšťania sa v halucinogénoch. Už som tu niekde písal, kam to dotiahli obyvatelia Mexika, ktorí mali k dispozícii huby, meskalin, a šalviu. A to si ja teda rozhodne neželám.
Tu je to! » www.birdz.sk/forum/je-marihu...
A naozaj mám pocit, že moja reakcia súvisí s témou. Mal by si predsa vedieť, že všetko so všetkým súvisí(to ale nieje moja filozofia, len taká slovná hra).
Prepáč za môj úprimný názor ale už by si to fakt mohol nechať plávať, kámo ; )
myslím že takýmto spôsobom ťa ludia nebudu mať moc v laske lebo miesto toho aby si prezentoval seba stale prezentuješ niečo čo ti niekto povedal ,čo prezentuje niekto iný a ty na seba upozorňuješ takým štýlom že aha, ja som ten malý zajko z rýše spravoslivosti a poznám na vec ten spravny nazor lebo katolicka cirkev mi to povedala.
V niektorých veciech maš pravdu ale spravaš sa ako taký najivný dilinko..nikto ti tu nebude žrať tvoje teple žvasty, vyjadruj sa prosím adekvátne k modernej spoločnosti, nie sme všetci miništranti..
Si starsi mas viacej skusenosti, si brutalny. Klobuk dole. Ked budem v 27 rokoch tak poskodeny ako ty tak pojdem rovno maslu uviazat.
Mozes dodat svoj pohlad na vec ale ty asi vobec nechapes co je to diskusne forum a temy diskusneho fora a ako to vele funguje. Kam sa ubera myslenie ake, v ktorej teme alebo ktorom fore?
Vidno ze ty vobec ani nechapes psychadelika, utapat sa v LSD a psilocobine ? Kamo tieto veci si clovek nedava preto ze chce uniknut pred problemami alebo sa chvilkovo zabavit ....
To ze ty ziskavas silu modlenim ti niekto neberie, ale skus nezabudat ze kazdy ma pravo na svoj nazor, na svoj zivot na svoj rebricek hodnot a nevidim dovod preco by si tu mal vo fore drogy hlasat bozie posolstva.
Chcel Ti (nám) len istým spôsobom pomôcť...
Myslím to v najvšeobecnejšom zmysle slova, že chcel jednoducho pomôcť. Nám, mne, Tebe,..
S čím a prečo, to je už iná otázka, ale zámer bol minimálne v pôvodnej myšlienke jasne altruistický.
Hned prvy post od veci topicu reci o bohu, katolickej cirkvi, ale mozno som moc narocny .
Prepáč, že som si dovolil uráčiť Vašu Výsadu Považovať Sa Za Zložitého : )
Mimochodom, človek, ktorý sa sa oddával psychadelickým sedeniam a po rozumnej úvahe s nimi aj prestal úplne, čiže opäť skonvergoval (2 premeny) disponuje asi väčším rozhľadom než človek s menej než jednou premenou.
Keď tak, tak obsahuje psilocYbín a aktívnou halucinogénnou látkou je psilocín.
ja som ani na prvy krat nepochopil tu invektivu ze o co sa jednalo a tento 64 som uz vobec nepobral ze o com ale dobre.
Psilocybin mushrooms (also called psilocybian mushrooms or teónanácatl) are fungi mainly of the psilocybe genus that contain the psychedelic substances _psilocybin_ and _psilocin_.
Camo tu neprejavil ziaden rozhlad ale katolicky fanatizmus. Tie prispevky co tu napisal v tomto topicu (a inde) vazne povazujes za prispevky rozhladeneho cloveka?
Ty meras rozhlad cloveka podla toho ci uziva halucinogeny ci prestal a potom sa znovu pripadne vratil?
Keby máš viac rozhľadu, isto by si aj jeho pochopil a nezosmiešňoval ho.
Mimochodom, tie premeny som myslel omnoho všeobecnejšie než si to poňal.
No skutocne mi nesadli (a niebol som jediny, vid aj ine fora) jeho nazory a teraz vobec nehovorim o tom ci je veriaci atd.
Ale chapem tvoju pointu samozrejme, nemal som to tak hrotit.
@70 ale predsa pripomeniem, že vôbec všetci nerobia to najlepšie čo vedia, skôr častejšie len to čo stačí a o viac sa nestarajú.
@triptaminedream si mladší a teba to nehorázne uráža a ponižuje, pritom mi o nič také nejde(a dobre to poznám), veď dobre vieš, že pôvodne som napadol spôsob vyjadrovania a plytkosť tunajších reakcií. Boh je len neoddeliteľnou súčasťou môjho sveta.
ja som s tebou neargumentoval preto, ze ty si starsi a ja mam pocit ponizenosti. prekazalo mi to co aj inym ludom uz to nebudem znovu opakovat. ja si za vsetkymi svojimi prispevkami stojim, okrem toho jedneho kde som to prehnal a namiesto argumentacie som sklzol do osobnych invektiv.
zatial sayonara.
camo mna vobec nic neuraza a neponizuje (som sa zabavil heh), myslis si ze do mna vidis ale nevidis. za to ze teba to ponizovalo a vadilo ti ak bol niekto starsi, mna to neponizuje vobec. ja som rozhladeny clovek a pozeram sa s velkym nadhladom na zivot a na svet.
Toto sú tie účinky halucinogénov. Vyzerá to ako cielený humor, ale po tom čo som tu zažil, mám dôvod o tom pochybovať.
mariobossnr staci pochodit trosku po hore pozriet si obrazky na nete a hned nieco najdes ja som z martina a zbieram ich dost casto daju sa aj dobre predat...... k ich ucinkom.....treba so davat pozor musis byt vo vhodnom prostredi raz som bol vonka nahubovani a skoro ma zrazilo auto ale toto vazne uplne sa ti zmeni cely svet je to uplna fantazia pocujes inak vidis inak treba byt kreativny a netreba si to davat na problemy lebo potom su uplne onicom stavy strach zufalost pred tym si dajte tak jeden roztek nejedzte sladke a hlavne pametajte na to ze ked ich ziete zaberie to tak za 1.5 az 2.5 hodiny ne to raz udrelo doma a musel som okamzite vypadnut....to je vsestko uzite si to je to sranda ale weed forewer
psychiatria hrozí len tým čo si daju vela a pred tým ako si to daju tak myslia na niečo zle proste maju zlý den to neodporučam.
Chod do pr*** stim bohom nie kazdy je veriaci. Co som nevidel tomu neverim a jeho som teda fakt nevidel. Biblia vznikla podla mna ako dobry biznis. Stoji aj 100x viac ako je vyrobna hodnota preco nie ked su miliony ludi ochotny natom zahodit posledne tazko zarobene prachy.