Lysohlavky,Holohlavce,Psilocybe,Magic Mushrooms alebo ako xete
otazka znie kedy,kde, ake su ,stavy,neprijemne stavy,dojazdy.radte ludia myslim si ze nie kazdy bude xiet prezradit ze kde ich nasiel ale aspon povedzte ze ci ich vobec na slovensku najdem
no podla nicku viem urcit ze si asi vasnivy zberatel ake si nasiel ? teda lepsie povedane aku "odrodu" pocul som ze sa da niekde na strednom slovensku najst mexicka ale ja som z vychodneho
mylis sa,nick nemam podla lysohlaviek a ani nezbieram ale viem kde rastu,som z dediny na strednom slovensku,tak ak niekedy budes v okoli banskej bystrice,pomotaj sa po kremnickych vrchoch
presne tam som pocul ze rastu ten nick som si myslel ze mas podla anglickeho slangoveho nazvu shrooms tak som sa netrafil a na stred sa nechystam takze dufam ze ich najdem aj tu na vychode...este otazocka kedy rastu tam u vaas?
a co to robi s telom ? zvysuje sa pulz napr ako pri marihuane?lebo ked som sa prvy krat skuril tak mi nehorazne bilo srdce ... viem ze zataz na pecen je este vacsia ako pri alkohole ale ked to clovek neprehana su vraj telu neskodne
no zdá sa že sa chceš zapliecť s halucinogénmi . nuž tak prajem peknú cestu do sveta neznameho a bezpečný vylet do podvedomych stavov . Ale pozor aby ťa to nestálo veľa
halucinogeny su velmi zaujmavy druh drog. myslim ze skusenym nemam o com hovorit, ti ktori ste to nemali, uistite sa pred pozitim, ci ste v poriadku, ci ste psychicky vyrovnani. nie je ziadny spolocensky fall, ked si niekto halucinogen neda, lebo ma strach. ak sa aj clovek, ktory zere 10 papierov denne, rozhodne ze dnes nie, je to normalne.
davajte si tiez pozor s kym a v akom prosredi halucinogeny uzivate. buddte so svojimi najblizsimi, na mieste z ktoreho ste fascinovani, a z ktoreho nemozte mat depresie, co sa u halucinogenov prejavuje ako bad trip. ak mozem poradit, majte spolu niekoho, kto neni sjety, aby vas pre pripad bad tripu mohol upokojit a vytvorit vam pekny trip.
hlavne pred pozitim nemajte z nicoho stres, strach a majte cas. mierny strach z neznama je v poriadku, ale skuste sa viac naladit na to, ake to bude pekne. u psychedelik totiz je velmi dolezite, co si predstavujete, ze bude (ale nie je to pravidlo).
takze s halucinogenmi buddte opatrni, lebo piko, fumko, koks, gulu a neviem co vsetko si moze dat kazdy chuj (nechem tym povedat ze kazdy kto ich mal je curak, to nie). ale halucinogeny.....fakt, ak ste si nie isty svojou zdravou psychikou, kludne a bez hanby sa o tom poradte s psychologom.
Najdes ich dost . Ak si ale nikdy nic podobne neskusal, ani travu, tak nedoporucujem urcite zacat s hribikmi. Je skoro nemozne trafit davkovanie, ale to kazdy musi vediet sam ci je na to pripraveny. Inak vsetko co napisal barrett do bodky plati, toho sa treba drzat.
Ak si este nemal ziaden halucinogen dost tazko sa vysvetluje bad trip lebo sa to moc neda, moze vzniknut z hocicoho a mat akukolvek formu, ale zvacsa je to naval strachu, paranoje, nejaka iluzia na ktoru sa clovek namota a zda sa mu byt v tej chvili pravdiva a zaroven je velmi neprijemna. Dolezite je prostredie, sitter a aby bolo vsetko ok ked to bdues riesit. Taky zvoniaci mobil uprostred tripu vie tiez spravit sarapatu :p.
ja som napriklad mal z travy strasny stav a som rad, ze som mal vtedy len travu a nie nejake huby, lebo by som sa zblaznil...a cele to sposobilo len to, ze niekto dal v noci, ked som bol zhuleny na kasu, zapalku do zvonceka...a ja som sa isiel zblaznit, ze po mna idu fizli, alebo ze je to nejaky vrah...a tak som sa na to namotal, ze som uplnu triasku dostal a skoro infarkt...a to som bol inac v psychickej pohode, ked som hulil a spokojne som si pozeral komediu...a proste ma to rozhadzalo takto...
takze predpokladam, nakolko som nic ine okrem travy este nemal, ze aj ked si das huby a budes v pohode, tak sa moze stat nejaka takato kokotina, na ktoru sa zmotas a bad trip je na svete...ja kebyze mam v ten vecer nejaky halucinogen, tak skoncim na ISke...
@lucates jj som citlal ten post v tom druhom fore, to muselo byt fakt peklo. A to je haluz ze aj ked je clovek takto skuseny hulic, tak aj tak sa taka vec stane.
@21 - tak to ti poviem...to bolo absolutne psycho...vies lebo ja som tomu uplne na 100% uveril, ze to budu policajti alebo ten vrah...este som bol potom v tom, ze ked aj neotvorim teraz tym policajtom, tak si po mna pridu na druhy den Nastastie rano som vedel, ze to cele bola picovina, a ze sa tak nestane Ale inac som sa v tu noc fakt zlakol, ze dostanem infarkt, lebo to co sa s mojim telom zacalo diat, tak som to ledva ustal Teraz sa nad tym len smejem, ale vtedy mi to ani trochu smiesne neprislo...len ma nasralo, ze to bola posledna trava co som mal a chcel som si to fakt uzit v dobrej nalade, pri dobrom filme...mal som nakupene este aj sladkosti, a tak...proste som sa na to skvele pripravil a zrovna toto sa mi muselo stat
clovek nikdy nevie, kedy ho chyti nejaky blby stav, aj ked je to len s travy...nastastie taketo psycho az tak casto nezazivam...vlastne take uplne psycho, ze som si zelal nech sa to uz skonci, som zazil len dvakrat v zivote...casto mi sibe, ze pocujem nejake kroky, bojim sa duchov, a podobne, ale na to som uz zvyknuty a viem ten stav zvladat celkom v pohode...no ked sa mi stane nieco taketo, tak to uz tak v pohode nezvladam kazdopadne ma to od hulenia neodradi
inac v tomto pripade mi ten psycho stav vyvolal ten zvonec, ale raz sa mi stalo, ze som mal psycho stav cisto len z travy, bez toho, aby mi to vyvolal nejaky sekundarny faktor
tie hubicky som videl este ked som bol maly a to som nevedel ze take halusky z toho ale bojim sa ze ked zjem das 10 ( co je asi mala davka ) tak sa otravim ... mozem dostat napr infarkt ? lebo som pocul ze z drog z ktorych sa zvysuje tlak alebo pulz tak je mozne dostat infarkt alebo mrtvicu
bad trip z lysohlaviek českých ,teda tých čo rastu na slovensku je malokedy, stavy su prijemne ,smiech ,energia, odvaha, haluze a naturalny pohlad na svet, bad trip zažiješ len ak maš pred konzumaciou depku a na vychodnom slovensku rastu určite tiež to rastie hocikde ,ja ich mavam z kamošovej zahrady
@26 - tak naco to chces silou mocou skusat? Ak sa na to 100% necitis, tak jeb na to...ja tiez fajcim len travu a nestazujem sa...a nemam potrebu skusat nieco ine, mozno raz, ale skor nie ako ano...proste som si nie uplne isty svojim psychickym stavom a ja som nachylny na blbe stavy...
ja psychicke stavy zvladam uplne lahko len som nachylny na fyzicke stavy zacne mi busit srdce a hned znervozniem (napr ked som prvy krat mal travu mi strasne bilo) ale ked si teraz napr vypijem a mi zacne busit srdce po trave ked dam hned nato tak to vobec necitim a som v pohode asi to bude tym ze sa hned vystrasim alebo tym ze alkohol posobi tak ze to velmi necitim... takze psycho stranka je v pohode ... len mam otazku ze ci to velmi moze "zautocit" na telo... tak napriklad ze ma porazi z toho ...
Ach Halucinogeny.. Najlepsie veci .. Ist cez leto do lesa ked pekne svieti slniecko s partiou, pozrat hubicky, papier.. A uz sa len unasat po vlnach myslienok a pocitov ktore ste este nezazili.. Vsetko vnimate inac.. Hudbu, farby, kroky.. Velmi dobra vec na odreagovanie sa a tvorenie.. Len je to na psychiku.. A hodne.. Preto davat bacha s kym idete, ako sa citite, lebo aj ten najkrajsi pocit sa v niekolkych sekundach moze obratit na to najneprijemnejsie co ste v zivote zazili... A z toho sa uz tazko dostava ked vam sekundy pripadaju ako hodiny...
jedna z najlepších wecí akú som kedy skúsila..... prosteee neni wám z toho blbo ako z alkoholu..nedá sa ani howoriť o záwislosti a haluze sú z toho neskutočnééééé .... ja som napríklad naháňala umýwadlo aaaa widela som idúci autobus bez wodiča......to je len z mála wecí...proste..shrooms 4evr xDD
...xi akurat wcera som papala ...20 hribikow uplne stacilo,takze pozor na to lebo ucinkuju asi polhodku-hodku po skonzumowani,tym ze otrawia organizmus (welmi to zatazuje pecen) takzee nie ze "aa mne nic nie je zozerem este 20 dalsich"...a jednoznacne treba ist do prirody s ludmi kt. tiez predtym papali hribiky aaa tie stawy too chlast a ganja suu dalekoo pod tym...uzasnee farby,zwuky,kks mne wyletowali z mesiaca farebne spiralky(uspresnim ze pozeranim na mesiac som strawila 2 hodiny a stale bol taky "krasny" ,stromy sa mi rozmazawali a prelinali cez seba,napadali ma kriky(to moc prijemne nebol ,mnoo a prejst cez ulicu s oswetlenim,akoze waaw -to kebyze niekto zwacni na foto ale tym pohladom ako to widis w tom stawe ty taak to by boli najsamkrajsie fotky na swete ...hmmm a este nakoniec...nerieste pohlady do zrkadla (pre tych kt. to neskusali...,cudowali by ste sa ako hroziwo wyzeraa roztiahnuta zrenicka...cele oko cierne wuaa ....ale odporucam,newerila som ze sa da takto krasne "otrawit"
Lysinky alebo LSD proste TRIP najlepsie co moze byt zadna droga sa tomu nevyrovna cisty popic nikdy nezabudnem co som prezil bolo toho fakt mnoho strasne krasne neuveritelne pisat by som mohol nekonecne vela riadkov aj tak slovami sa to neda vyjadrit a zavislost ziadna telo to nenici ako vyjebane fety vyskusal som takmer setky drogy ale resim uz len fakt len psychadelika parkrat badtrip ale to sa stava pri halucinogenoch nikdy neves co sa zomelie vtedy je najlepsie jebat na to a pustit sluchatka prejst na inu haluz faktom ale ostava ze zazitok mas taky ako si ho sam yvtvoris naco sa namotas to aj mas je dolezite byt pohode ignorovat napr. tiene zver trpaslikov ci spomienky zle treba sa zabavat a nemat strach... Ja osobne si ale newem predstavit ze by som dal trip doma poznam takych no mna by jeblo zdycky beham skacem kricim spievam rehocem sa proste jak prepety vyzeram civilizaciu v tych stavoch moc nemusim a newem si predstavit co by sa stalo keby mi prisla domov mama najlepsie les ci luka a pekne s priatelmi sa zabavit riadne sa odvazat take mnozstva ako mi davame rozhodne neni na domace prostredie vraciame sa zdy na druhy den tot vse zbohom.
jaaaj banda .. co vam tu budem vypisovat ?? jednoznacne treba skusit .. dolezite je byt v pohode .. myslim tej psychickej .. , miesto a ludia okolo teba taky cas ked si mimo aaa ja si ich kupujem od kamosa .. tie mexicke pestuje doma v kvetinacoch a tie ktore najdete na luke sa im ani len z daleka nevyrovnaju .. keby dakto chcel tak piste sem a mozme zorganizovat nejaku "peknu nedelu" .. kosice a okolieeee
mam klasicke slovenske kopinatky ..su kvalitne mi davame 30 do caju ale len tak 2x doroka
a zazitky paradne ak niekto chce mozme sa dohodnut ,poslem aj na dobierku
ak tak piste RP na pokeci mam tento isty nick ..a aj foto v albume ..vystava ciasiky heslo VRAJ. ..inak ten stav by mal zazit kazdy si myslim...
..je to na sebauvedomenie ..ako vas dokaze part malych hribikov z prirody absolutne ovaladnut ..a zistite ze ste v podstate nepodstatne a ze vsetko okolo je zbytocnost ale zaroven take krasne ..
ooo velice kvalitný materiál, odporúčam! človek zažije veci a stavy o ktorých sa mi ani nesnívalo! je krásny výlet do iného sveta, inej dimenzie, ale pozor na otravu pri väčšom množstve! ja som zažil snimi nádhnerné stavy aj ked xvílami som mal šelijaké stavy skerým mi behal mráz po chrbte ale paráda, ak máte niekto dačo dobré, alebo tip ich výskytu poprípade hladáte partáka na zber velice rád sa pridám možte ma kontaktuvat a keci nick: ZLO-ROB teším sa na nejakú dobrú odozvu
presne wiem jedno miestocko kde sa daju najst je to pri ziline,...na tej luke sa stretnes z vela ludmi ako sa hrabu v trave..je to sice nadlho ale stoji to za to... hubicky su jednoducho kuzelne.. len s nimi nechod medzi ludi lebo ta to tak zmota ze pass.. bude sa ti zdat ze to na tebe strasne vidia.. a ked si ich das tak sa kukni do zrkadla budes prekvapeny co tam uvidis.. :p
Cafte all =D Mozem sa spytat nejakeho skuseneho,ze kde by sme mohli s kamaratmi najst v BA,alebo v blizkom okoli lysohlavky?,skusali sme zeleznu studienku,pasienky pri kuchyny aj pod horami pri kuchyny dnes a vcera a nic sme nenasli.A ak by sa nahodou niekto nasiel z BA kto by nam pomohol ich najst ze by siel s nami,tak je mozna financna odmena
ludia nieco mi tu rastie na dvore a potrebujem zistit ci su to lisohlavky...mam foto su este malicek a podoba sa to na to asle neni som si istý ci su to oni...ak je tu neikto ochotny pliz napis mi na azete nick takito ako tu"!!
fu hribiky su dost haluze ale nie je to iba o ujeboch...uplne zmenena psychika a stavy su vzdy ine aj ked v niecom rovnake...a halucinacie ako si ich ludia predstavuju/vacsinou nejake draky a pod/ nie su podmienkou skor vynimkou...ale treba si dat pozor na to ze to nie je trava a stav sa neda moc uhrat skor je neovladatelny....a kto nemal nech radsej papa menej......a najst sa daju bez problemov rastu hlavne od konca septembra ale boli sme uz aj v auguste..........skratka je ppci vec len treba opatrne ale stav sa oplati...peace
Su tu vseliake nazory a ja nemam chut nieco vysvetlovat...su prirodne latky, ktore ludia od praveku pouzivali na rozsirenie a usmernenie vedomia, kontakt s bohmi a prirodnymi silami deti moje osprostene, ale tato civilizacia je uplne v prdeli-tak drogi ako drogi-a tisic rokov sa tu chlasta to je v poriadku...nie je vsetko pre kazdeho, ale kazdy je zodpovedny za svoju cestu zivotom a ma svoje miesto vo vesmire, radil by som k tymto veciam pristupovat s uctou, lebo sa to vypomsti-kto chce, nech necha tak a zije si vo svojom zabednenom materialistickom svete, ale kto si trufa-nech sa odvazi-na vlastnu zodpovednost vkrocit do krajiny zazrakov...tieto hubky su zarucena brana-ale varujem-nie su tu na to aby sme sa bohapusto opajali-to skôr ci neskôr nedopadne dobre, doporucujem nastudovat odbornu literaturu Stanislav Grof a pod...ako sa spravame k vesmiru, tak sa vesmir sprava k nam a najvecie poklady najdeme sami v sebe, ked prejdeme labirintom, v ktorom mozno ciha drak.
Hej ludia ja som uz hriby mal A satvu su to fakt supa podla mna najlepsia droga aku som vyskusal Pekne my jebalo napr.. Na skolaku dke som bol 370 dni do rokoa z rozlohou asi 200m stvorcovych som 10 minut bludil a nevedel som kde to som
CHceme ist zasa na hriby ale nevieme to vybavit ak tu niekto vie kde rastu alebo ma hriby na predaj PLS dajte mi vedet ok??????? na Rastamean@azet.sk dame aj love za to
hrybiky rastu koncol leta do jesene najdes ich vo visie polozenych miestach cim wie su polozene tym vecsiu silu maju no ja som zo stredneho slowenska a rastu nam tu hojne ale nie kazdy ma nato postavenie to zvladnut =D
ked som bol raz schalanmi tak sme celi zrat tito hribky.... boli s baby s perneku rastu tam ... a isli sme na take pole a davali si to a nukali to aj mne ale ja som nechcel... povidal sem ze sa kuknem na nich... a tak to zedli ja sem si dal brcko jedno dve.. a casem sa stazovali na bolesti brucha a uz boli bledz a tak sem sa nanich haluzil > a isli sme potakej ceste.. polnej a tam boli trstenice a seci sa rozutekali do trstenic a kricali otat namna ze sa mam schovat ze ide tank... > a ja sem sa zacal rehotat.... a oni dooutekali promna a odnesli mna do tich kricku ze ci chcem abi mna zastrelil.... a uplne boli vistresovany kamarad sa furt mikal.. a povidal sem ze to nechcem.. racej si ostanem pri bluntoch brkach a ganje...
prosim vas kde by som mohol najst lysohlavky v okolie NITRA-Topolcany prosim piste prosiiiiiiim alebo mi mozte napisat na e-mail gundo5@azet.sk dakujeeeeeeeeeeeeem
uz si pestoval hribky??...ja by som si chcel tiez vypestovat len nwm ako na to som pozeral dake stranky kde sa daju kupit kity a veci na pestovanie ale nwm ci mam ist do toho..daka rada??
ja som lisinky mal už velakrát 1. krát som zjedol s medom 50 a bolo najlepšie haluze som mal ale až pri konci a to celkom slabé... ako určite viete celé je to o tom s akou náladou dotoho idete určite si to dobre premyslite dopredu a tešte sa !! nemajte strach že čo ak mi bude zle alebo budem mať bad trip hlavná je dobrá nálada a dobrá partia ludí INAK CHCEL BY SOM SA SPÝTAŤ ČI NIEKTO POZNÁ MIESTA V OKOLÍ BA A ČI BY NEŠIEL NA SUPER TRIP !
Zdravim, chcel som sa vas spytat ci rastu aj niekde na Zahori na vyssie polozenych miestach.......? Budem vdacny za odpovede, ked tak sa mozme aj dohodnut a tak... Dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
And your mind is moving low
Go ask Alice
I think she'll know....
davajte si tiez pozor s kym a v akom prosredi halucinogeny uzivate. buddte so svojimi najblizsimi, na mieste z ktoreho ste fascinovani, a z ktoreho nemozte mat depresie, co sa u halucinogenov prejavuje ako bad trip. ak mozem poradit, majte spolu niekoho, kto neni sjety, aby vas pre pripad bad tripu mohol upokojit a vytvorit vam pekny trip.
hlavne pred pozitim nemajte z nicoho stres, strach a majte cas. mierny strach z neznama je v poriadku, ale skuste sa viac naladit na to, ake to bude pekne. u psychedelik totiz je velmi dolezite, co si predstavujete, ze bude (ale nie je to pravidlo).
takze s halucinogenmi buddte opatrni, lebo piko, fumko, koks, gulu a neviem co vsetko si moze dat kazdy chuj (nechem tym povedat ze kazdy kto ich mal je curak, to nie). ale halucinogeny.....fakt, ak ste si nie isty svojou zdravou psychikou, kludne a bez hanby sa o tom poradte s psychologom.
takze predpokladam, nakolko som nic ine okrem travy este nemal, ze aj ked si das huby a budes v pohode, tak sa moze stat nejaka takato kokotina, na ktoru sa zmotas a bad trip je na svete...ja kebyze mam v ten vecer nejaky halucinogen, tak skoncim na ISke...
clovek nikdy nevie, kedy ho chyti nejaky blby stav, aj ked je to len s travy...nastastie taketo psycho az tak casto nezazivam...vlastne take uplne psycho, ze som si zelal nech sa to uz skonci, som zazil len dvakrat v zivote...casto mi sibe, ze pocujem nejake kroky, bojim sa duchov, a podobne, ale na to som uz zvyknuty a viem ten stav zvladat celkom v pohode...no ked sa mi stane nieco taketo, tak to uz tak v pohode nezvladam kazdopadne ma to od hulenia neodradi
» www.birdz.sk/forum/halucinog...
prispevok cislo 42
ale ked chceš zažiť totalne haluze tak durman
bru xut
Alebo keby niekto si pestuje len tak pre radosť indoorové dubáky : )
a zazitky paradne ak niekto chce mozme sa dohodnut ,poslem aj na dobierku
ak tak piste RP na pokeci mam tento isty nick ..a aj foto v albume ..vystava ciasiky heslo VRAJ. ..inak ten stav by mal zazit kazdy si myslim...
..je to na sebauvedomenie ..ako vas dokaze part malych hribikov z prirody absolutne ovaladnut ..a zistite ze ste v podstate nepodstatne a ze vsetko okolo je zbytocnost ale zaroven take krasne ..
su nejake druhy a ked je mozne tak ci by mi nekto neposlal foto
CHceme ist zasa na hriby ale nevieme to vybavit ak tu niekto vie kde rastu alebo ma hriby na predaj PLS dajte mi vedet ok??????? na Rastamean@azet.sk dame aj love za to
» www.magic-mushrooms-shop.com/en/growkit/inst...