prosim poradte mi nieco..niesom tucna...ale mam strasne velke lytka a neviem co s tym...mam ist na stuzkovu a obliact sa do siat je utrpeniee s takymi lytkami
tak s tým nič okrem maskovania podľa mňa neurobíš, pokiaľ tam máš svaly tak ti nepomôže ak schudneš...ja mám tiež trochu neideálne lýtka, ale nemám to ako zmeniť:/
Nie, je to v pohode Možno sa trochu zväčšili, ale hlavne zmizol naukladaný tuk, takže výsledok je, že nemám hrubé stehná, ako niekedy, ale už sú také dobré Ešte na lýtka musím niečo robiť, len keď ja neznášam beh z celej duše, tak neviem Ale všeobecne si dávam dokopy postavu teraz, keď som ju už tak dlho zanedbával...
ked nie si moc tucna a mas silnejsie lytka nebude to podla mna o tuku v nich...ja som chuda ale za to mam trochu sirsi pas a ked som chcela z tych miest schudnut proste mi to nikdy o viac ako 1-2cm neslo,niektore veci na tele su bohuzial dane a nedaju sa cvicenim ovplyvnit
jj ani ja nemam take chude lytka ako niekto, ale nejak mi to nevadi nosim aj minisukne, bud ich nemam az take velke ako sa mi zda, alebo potom na tom chalanom vobec nezalezi...teda ksoro vobec ...ked uz ma niekto celulitidu aj na lytkach tak to su tucne lytka
aj ja mam hovadsky velke lyytka...ako najprv som z toho mala komplexy ale už ma to prešlo a som rada že mam take lytka jak mam a ne nejake krive nohy do O abo X...
hmm...ja mam nohy do X ale sa na otm smejeme ...ale tak teda niektori hovoria, zer mam nohy jak modelka a niektori, ze trochu krive, teda do X...ale v podstate mi to nevadi, nie je to take strasne ako ma vela bab...horsie su nohy do O..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Podľa mňa s tým veľa nenarobíš,máš proste taký typ postavy,kopec báb má škaredé lýtka,jedine to nejako zamaskovať ako povedala @1.
no chod do fitka a povec im problem a ti daju dake cviky na to,alebo sa bicikluj