Bozkávali ste sa s niekým len tak, jednoducho, bez toho, aby ste k nemu čosi cítili a neplánovali ste s dotyčným nič riešiť? Alebo keď sa už s niekým bozkávate, tak to má nejaký význam, že k tomu druhému niečo cítite?
Bozkavanie je zdrave kdekolvek s kymkolvek (znie to takto horsie ako to v skutocnosti je ...ale jasne,kedsu tam city, je to o niecom uplne inom aspon pre mna
veľakrát a vlastne som sa ešte nebozkávala s niekym ku komu by som niečo cítila ..... bude to tým že som nebola nikdy zaľúbená a nevidím v tom nič zlé ..... Je rozdiel či sa bozkávaš "pre zábavu" alebo ak k niekomu niečo cítiš, tak je to o inom, aspon myslím
Bozkavam sa len s clovekom, ku ktoremu nieco citim, resp. s frajerkou. Kym som bol sam (a bolo to takmer do mojich 19), nebozkaval som sa. Bozkavat sa s niekym len tak, ci uz z nejakej zivocisnosti alebo pre zabavu, mi prislo nedostojne, podradne a mna dehonestujuce. Som v tychto veciach jednak konzervativny, jednak by som sa nazval takou starou skolou, kde sa k zene nepokusim o nic, ak v tom nie je nejaky obojstranny cit a jednak mam svoje hodnoty a zasady, ktore by som neprekrocil.
urcite to ma vyznam !!! ale tak ludia ludia sa bozkavaju len tak v stave opitosti alebo su kkti a chcu len vyuzit situaciu alebo proste obaja akteri su taky ze suhlasia s tym bozkavanim a necakaju ziadny vztah ani nic podobne a v tomto tretom pripade je to v poriaku no proste chpes
nikdy s nikým som sa nebozkával, takže sa ma to netýka,
ale názor pridám: keď sa olizujú 2 ožratí cudzí ľudia, tak to mi príde dosť "nevhodné", keď sa jedná o párik, tak nech robia čo chcú, ich vec, akurát je podľa mňa niekedy lepšie súkromie, než sa pretŕčať na každom rohu
ak sa mam priznat raz ano pod natlakom okolia (mojich vtedajsich kamaratok) v case mojej puberty ked som bola velmi hlupa. dodnes sa za to hanbim a je mi zle pri pomyslení na to , kedze ma dotycní (boli dvaja) ani len minimálne nepritahovali a boli to hrozní blbci, a cele to bolo zle :/ ... ale nie uz by som to nedokazala
pre niektorych dnes uz bozk uplne stratil cely svoj citovy zmysel.. škoda.. tym padom je super, ked sa najdu ludia so zasadami ktory tymto zazrakom len ludmi nemanipuluju
takze odpoved na prvu otazku je ano.. A sem tam ma aj teraz napadne, ze aky to malo zmysel ked som dotycnych prvych styroch nelubila, preco som si to nenechala..ale uz to nezmenim.. Urcite je to vsak velky rozdiel medzi tymi styrma a zabiakom.. A s nikym inym to uz skusat ani nechcem..
keď niekoho neľúbim tak by som sa s ním nebozkávala len tak.
bozk je pre mna niečo intímne, niečo čo by malo byť medzi dvoma ľudmi, ktorí si chcú vyjadriť lásku..a nie niečo, čo by malo slúžiť ako nejaká zábavka z nudky..
no s citmi je to nieco nadherne,,ale viac som zazila bez citov alebo teda bez veeeeeelkej lassky a aspon s nejakou tou mensou pritazlivostou ale obcas aj to nie. Ale pocita sa to uz na desiatky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Druha otazka: vzdy
ale keď sa pridajú emócie, mám to rada
A jop, k ďalšiemu som necítila nič.
ale @6 je samozrejmosť, bez toho "asi"
Môže znamenať veľa a nemusí aj znamenať vôôôbec nič.
ak sa bozkávaš iba tak s hocikým, koho nemáš ani rada, a v podstate ho nepoznáš, ... no ak tam nie sú city, neni to asi nič moc.
vždy je tam niečo
nebudem ja nikoho koštovať len tak
bozkávať sa s niekým len tak by bolo pre mňa rovnako nezmyselné ako ten prvý vzťah
ale rozoberme to: vždy sa bozkavam len vtedy ak niečo k dotyčnej cítim.tu a teraz.
tu a teraz je dosť podstatná vec,aby si za kurvu nebol(a).
ale názor pridám: keď sa olizujú 2 ožratí cudzí ľudia, tak to mi príde dosť "nevhodné", keď sa jedná o párik, tak nech robia čo chcú, ich vec, akurát je podľa mňa niekedy lepšie súkromie, než sa pretŕčať na každom rohu
My sme odišli o 5:45 z baru a ešte som Vančovi nakladala, že prečo musíme odísť
ja netusim vobec kedy a co
ale teraz už by som bozkávanie rada zažila aj na ten druhý spôsob (ach)
druha bola kamaratka.
treti bol cerstva znamost na festivale.
Stvrty byvaly.,
a piaty sucasny, moja laska
takze odpoved na prvu otazku je ano.. A sem tam ma aj teraz napadne, ze aky to malo zmysel ked som dotycnych prvych styroch nelubila, preco som si to nenechala..ale uz to nezmenim.. Urcite je to vsak velky rozdiel medzi tymi styrma a zabiakom.. A s nikym inym to uz skusat ani nechcem..
bozk je pre mna niečo intímne, niečo čo by malo byť medzi dvoma ľudmi, ktorí si chcú vyjadriť lásku..a nie niečo, čo by malo slúžiť ako nejaká zábavka z nudky..