Ahojte...mám jeden špecialny problem. Rok bývam vo ZV a nenašiel som si žiadneho kamoša ani kamarátku...ale pred mesiacom som stretol Moniku...bola mi skutočnou kamarátkou a kedže bola jediná v okruhu 60 km bolo len otázkou času kedy sa do nej zalubim. Tá
ahoj!to je tazko , takto ti radit , lebo mozem sa mylit a nechcem ti uskodit...no ak ju nechces stratit uplne , mal by si ju respektovat a mozno raz , ked jej budes stale dobrym kamaratom a budes jej oporou , urcite sa medzi vami nieco udeje. a este ma napadlo , ked si s nou , tak jej niekto vyvolava a vypisuje sms ...lebo aj to by mohlo nasvedcovat tomu , ze niekoho ma...aj sam to musis vycitit , ci ta klame alebo nie ...treba na to cas
Ak ťa berie ako perfektného priateľa mala by ti hovoriť aj pravdu, nie??? Neviem nakoľko je k tebe úprimná, ale ak ste fakt dobrý kamoši a povedala ti, že priateľa má, tak ho asi aj má.....SMS a to že o ňom nehovorí ešte nič neznamenajú.....
takze-to ze si ho s nou nikdy nevidel, neznamena ze neexistuje. Ze nema od neho sms- to si sa jej nastahoval aj do mobilu? nie velmi pekne kontrolovat jej mobil. A ze o nom nehovori-ak ho ozaj ma a vie ze ty ju lubis, tak ta mozno nechce drazdit recami o nom.Mozno. A ak ti klamala a naozaj nikoho nema, tak ona asi na to ma dovod, preco ti klamat...Ak priatela ma a ma s nim aj pekny vztah, nemozes cakat ci sa nerozidu cistou nahodou.Lasku nehladaj, ked pride spravny cas, ona si ta najde sama. Aj ked to znie ako otrepane klise, je to pravda.A ozaj:
"správame sa ako keby sme mali bližší vzťah ako len priatelia"- to ako mam chapat? drzite sa za ruky, hladkate ci bozkavate?
mno skus sa jej narovinu opytat, ze ci naozaj ma frajera, alebo ti to povedala, lebo necela teba... a ze nech je tebe uprimna, a povec jej ze ti to nebude vadit, aj keby to bola ta druha moznost...len tak sa ti naozaj prizna, ked rovno povies ze jej odpustis...teda ak sa ma kcomu priznat mozno len jej frajer nema kredit
ajoj...musim sa priznat ze toto robievam aj ja takto odrbavam chalanov.A preto ti radim porospravaj sa o tom s nou alebo chod ju sledovat alebo co...ked ty povie ze ide vecer s chalanom von,tak to vyuzi a chod ju sledovat!!!neboj..radim ty dobre..
TY sa jej hrabes v smskach????? ...ale nie...sak myslim si, ze treba cakat a ak sa do teba ONA zalubi (laske sa neda rozkazat), tak za tebou aj sama pobezi...zatial jej bud dobrym kamosom, oporou a ona casom pochopi aj sama(ak teda fakt nikoho nema), ze ta mozno lubi...drzim palce
Teraz postupne budem odpovedať lebo je tých otázok moc:
Lucicek3: ked sme spolu tak jej nikto nevolá ani nepíše...
Miat248: mobil jej nekontrolujem..to by som si v živote nedovolil...ona mi ho sama ukázala a ukazovala mi aj SMS a rátali sme kolko som jej ich poslal...a boli tam len odomňa...a tým že sa správame inak ako priatelia som myslel to čo si písal(a) že sa hladkáme, držíme za ruku...okrem bozkávania
Leonid: no tak jej to na rovinu povedz. ALe ako sa uz spoemnulo, povedz nieco v tom zmysle, ze ak si aj frajera vymysella, len preto, aby ta neranila, ze to je v pohode. ALe chcesp ocut pravdu. A no povedzme, ze tak nejako podobne na tom som aj ja. Ale ber do uvahy aj to, ze mozno ani sama nevie ako to je.
Leonid: kym som nemal priatelku, tak som sa s kamaratkami pravidelne hladkal a drzal za ruku. Na tom nic zvlastneho nie je. Samozrejme teraz nepotrebujem mat s priatelkou problemy, tak to nerobim, ale aj tak by jej to asi nevadilo (keby to robim s tymi mojimi lepsimi kamaratkami..)
Podla mna ta ma rada, ale asi sa jej nepacis, alebo len zistila ze ju lubis a nechce pokazit kamarastvo, tak preto tie mozno ojeby..
Moj skromny nazor nato-POVEDZ JEJ PRAVDU...co si vlastne o tom vsetkom myslis a co k nej vlastne citis...neboj prezije to-prezila som to aj ja a je teraz z toho 2 rocny vztah-tym ta zasa nechcem presviecat ze to skonci tak rovnako,ale nic zato nedas..ak ste taky dobry kamosi tak sa to predsa medzi vami nemoze tymto pokazit ci skoncit...tak skus jej to povedat-aspon budes vediet na com presne si...hm?
jasne ze tym mozes pokazit... akoze ak ta nacape ze ju sledujes tak rovno jej mozes povedat zbohom... ak jej "vyznas lasku", tak kazda baba reaguje inak, niektore to beru ako zlate, niektore to beru ako urychlene, niektore to beru ako... ved chapes... ale risk je zisk, no ja na tvojom mieste by som na to isiel inteligentne a hlavne pomaly, lebo ak ti taketo veci vravela (to ze ma chalana, ak by ho aj nemala) tak to znamena ze MOMENTALNE nema zaujem o to s tebou chodit... doraz na momentalne...
a este ti poradim jednu vec... podla toho co malo uz o tebe viem, tak asi posobis depresivne, tak s tym nieco rob... baby maju radi pozitivnych optimistov
Hej ostali sme kamaráti ....a dobrí..aj ku dňu priatelstva sme si dali darčeky ...ale prišiel som na novú filozofiu, že ja ju vlastne milujem až príliš na to aby som s ňou mohol chodiť...teraz je šťastná s ním a nechcem aby sa jej to pokazilo ...ked je ona šťastná tak aj ja ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
"správame sa ako keby sme mali bližší vzťah ako len priatelia"- to ako mam chapat? drzite sa za ruky, hladkate ci bozkavate?
Lucicek3: ked sme spolu tak jej nikto nevolá ani nepíše...
Miat248: mobil jej nekontrolujem..to by som si v živote nedovolil...ona mi ho sama ukázala a ukazovala mi aj SMS a rátali sme kolko som jej ich poslal...a boli tam len odomňa...a tým že sa správame inak ako priatelia som myslel to čo si písal(a) že sa hladkáme, držíme za ruku...okrem bozkávania
Podla mna ta ma rada, ale asi sa jej nepacis, alebo len zistila ze ju lubis a nechce pokazit kamarastvo, tak preto tie mozno ojeby..
Mozes toho pokazit az-az. Na tvojom mieste by som cakal, vazne.
Cakanie ta tak akurat pripravi o sancu..
a teraz ako tu citam toto Leonid je mi to luto...bolo to uz spominane srdcu nerozkazes: disappointed:
Dufam ze ste ostali priatelia aspon, lebo ked nie bolo by to naozaj smutne ked ju mas tak rad