Mne je skôr na smiech ako tu liberáli poskakujú, zastrašujú, ukazujú prstom - "Nepáči sa mi to, pôjdeš do basy!" WTF najvtipnejšie ako chodia všetko žalovať a posielajú rozhorčené listy do Bruselu. Vždy si pritom predstavím Vasila Biľaka ako každý "prehrešok" žaloval Moskve na ústredie sovietskeho zväzu alebo "nesprávne výroky" riešil s ideopolíciou.
Chcete aby nasledoval svojho idola Husáka? To by z neho bol naozajstný mučeník ... úplne by stačilo keby mu súd nariadil aby sa ospravedlnil všetkým obetiam komunistického režimu ... kulakom, kapitalistom, kňazom ...
@james98 najlepsie aj tak bolo, ked sa bilak v jednom rozhovore po 89 stazoval, ze ako jeho deti maju problem studovat alebo sa zamestnat kde chcu a ze ved oni za to nemozu ze su jeho deti
@estesal No veď, to isté robili aj komunisti keď bol niekto synom alebo dcérou niekoho, kto mal "nesprávne" priezvisko Dneska sa kádruje rovnako. Nedávno som čítal článok o tých Matovičových prednostoch okresných úradov. Jedna z kandidátok mala byť v Harabinovej strane a čo ja viem aké články zdielala na FB. Akýsi odborník sa rozčuloval, že "človek s takýmto profilom nemá čo robiť vo verejnej funkcii" - napriek tomu, že odborne skúsená bola. Mne je nejaký Harabin ukradnutý, ale kde to sme, aby niekto z ideologických dôvodov hovoril, kto môže a nemôže vykonávať nejakú funkciu? Z odborných dôvodov chápem - ale aj "komunisti" z ideologických dôvodov odpisovali odborníkov. V čom je to teraz iné?
Našťastie som za celý svoj život videla len kúsok jeho videa a kúsok diskusie s ním... A teda áno, niekam by som ho najradšej zavrela (nemusí to byť nutne väzenie, domyslite si), aby už nemohol neustále verejne šíriť tie svoje otrasné konšpiračné nezmysly... Harabin je aspoň trochu "vtipný", ale Blahu nedávam vôbec, stačilo mi tých pár minút, aby som na neho začala byť alergická
A ešte... Prečo Daňo a Vaský mohli byť odsúdení (a majú zákaz točiť videá) a Blaha nie? Pre mňa medzi nimi nie je skoro žiadny rozdiel :/ Teda, možno nevybáda ľudí aby išli do ulíc a ubili politikov k smrti roxorovou tyčou... Ale aj tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
that being said, keby som ho videl ako sa topi, tak sa posadim na breh a budem sa nahlas smiat.