chodila soms jendym suprowym chalanom ale len 2 a pol tyzdna.. nechcala som sa s nimbozkawat tak asi preto mi dal kopacky ....... potom zacal chodit s mojou naj kamaratkou aby ma nahnewal... bola som do nho celych 9 mesiacov po rozchode a raz som mu p
no mozno ciastocne som nieco zachytil, z toho ako pises nie je rozumiet takmer nic
K teme ser nato podla toho ako sa spravate sudim, ze nik z vas nevie co chce a vsetko su len chvilkove mylne predstavy. Ja by som sa zamyslel nad spravim, potom by som riesil taketo veci...
Ako do jedneho si bola 9 mesiacov,potom si s nim bola 2 tyzdne potom si sa zacala lizat s jeho kamosom a zistila si ze si do nho..a potom ten tvoj byvali bol opity zhodil ta na zm a lizali ste sa? ako tie tvoje vyrazy LIZALI mozes pouzit tak pri lizani p*ce nsry za vyraz ale mna taketo veci tak vytacaju..hovori sa BOZKAVAT aspon..tak ta tvoja laska je na p**u..raz lubis toho potom toho a nakonec budes na baby..a aano je pravd ze ak je clovek npity robi aj to co by nechcel..alebo si to potom nepamata..ale to iba pri nejakych asi ludoch..ja vypadky nemam ked som opita a kraviny robit robim ale dokazem sa kontrolovat..niektory zasa nie..
Hej, ved sa z nej nesmejte, kazdy sme iny, nemoze za to, ze ma 14 rokov a ze je tak vychovana, ako je, keby ste mali taku rodinu a okolie ako ona, mozno by ste na tom boli este horsie
Mno a k teme - holka, je sice pekne, ze ta pritahuju chalani, ale podla mna si fakt musis najprv ujasnit, o co ti ide, ci chces byt fakt stastna alebo sa chces len "lizat" s chalanmi, nemam nic proti 14 rocnym zalubenym, ja sam som bol, ale podla mna je lepsie neriesit taketo vztahy este, proste si hladaj kamaratov a nie chlapca, budes mat na to este kopu casu, tak naco predbiehat? Neviem sice, ci ti taketo moje uvahy pomozu, lebo 14 rocna holka je tvor nevyspytatelny (sudim podla sesternice - ahoj Barborka ), ale mozno ti to nieco da
19. tie ich vztahy nepochopis mne z toho jedine prislo, ze toho kto ju pobozka toho ma rada ( neda sa povedat, ze lubi, to by bolo prehnane) alebo je ku*** a to by nebola ziadna vynimka, teraz je to asi v mode, sudim podla okolia
No a poznam takych, ktori ked su opity robia same kraviny a potom si na nic nepametaju.
jaaaaaaaaj ale ne. ludia. sak nemozeme byt k nej vsetci takí hnusní. (ale ja este mozem
AKO TO CO MA ZNAMENAT????? ne zeby som bola oproti tebe nejaka starena ale toto nie je spravanie hodne ani 12rocnej! preboha!!! najskor som sa spamatavala z toho ako si to pisala, potom co si pisala a nakonec z toho ako si mozes taketo nieco zamienat s laskou. ves..ono...keby ta mal rad..hmm..tak je to potom ine. o dost ine. v tvojom pripade resp aj v pripade tvojho okolia ide jednoznacne o to ze deti nevedia co so sebou..(boze..rozpravam jak nejaka matka...ach
och neviem neviem,aj ja som mala 14 pred niekolkymi rokmi ,ale ... neviem či si vobec pocholila zmysel slova laska- toto to určite nie je. Možno ťa ma rad,ale pozor Mať rad a Lubit je jeden pekne velky rozdiel. Ak by mu zaležalo na tom či si štastna-čo by mu zaležalo,keby ta mal skutočne rad,tak by niečo take asi neurobil. Ale pozri sa kolko mas este času. pri dobrych životnych navykoch a troche šťastia sa dožiješ 90 tky- takže si tozrataj Teraz je čas ,aby si zistila čo vlastne chceš v živote , čas budovať kamaratstva a priatelstva... Cize podla mna to nechaj tak a po case aj z jeho spravania zistis na čom si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
naj metoda je nehat to na ententički
K teme ser nato podla toho ako sa spravate sudim, ze nik z vas nevie co chce a vsetko su len chvilkove mylne predstavy. Ja by som sa zamyslel nad spravim, potom by som riesil taketo veci...
hahahahaahhahahahahahahahahahahahah
smiley: smiley: :
tieto decke vztahy su mimoriadne smiesne
"dalsi biwali"??? To čo je? Už tu máme EmO SlOfFnIik, ale tuším by sa nám zišiel aj nejaký iný, aby sme vedeli čítať po debiloch...
Mno a k teme - holka, je sice pekne, ze ta pritahuju chalani, ale podla mna si fakt musis najprv ujasnit, o co ti ide, ci chces byt fakt stastna alebo sa chces len "lizat" s chalanmi, nemam nic proti 14 rocnym zalubenym, ja sam som bol, ale podla mna je lepsie neriesit taketo vztahy este, proste si hladaj kamaratov a nie chlapca, budes mat na to este kopu casu, tak naco predbiehat? Neviem sice, ci ti taketo moje uvahy pomozu, lebo 14 rocna holka je tvor nevyspytatelny (sudim podla sesternice - ahoj Barborka ), ale mozno ti to nieco da
No a poznam takych, ktori ked su opity robia same kraviny a potom si na nic nepametaju.
jaaaaaaaaj ale ne. ludia. sak nemozeme byt k nej vsetci takí hnusní. (ale ja este mozem
AKO TO CO MA ZNAMENAT????? ne zeby som bola oproti tebe nejaka starena ale toto nie je spravanie hodne ani 12rocnej! preboha!!! najskor som sa spamatavala z toho ako si to pisala, potom co si pisala a nakonec z toho ako si mozes taketo nieco zamienat s laskou. ves..ono...keby ta mal rad..hmm..tak je to potom ine. o dost ine. v tvojom pripade resp aj v pripade tvojho okolia ide jednoznacne o to ze deti nevedia co so sebou..(boze..rozpravam jak nejaka matka...ach
kks..toto uz vela aj na mna
A k teme-aj by som nieco napisala,ale snazim sa obmedzit nadavanie,tak radsej nie...
a tebe dievča...ty si riadne ebnutá.....