Máte nejakú skúsenosť objednávania z ebay? Chcela by som si niečo objednať no neviem ako .Absolútne sa v tom nevyznám. Kamarátka niečo spomínala , že tam treba nejakú kartu.
podstata je, že keď dačo kupuješ cez ebay, tak to nekupuješ od ebayu, ale od predajcu... čo môže byť seriózny eshop alebo iba nejaká osoba (a tá vec možno ani nedjde) a každý predajca si myslím určuje sám spôsob platby, ako ti to pošle atď.
sprav si paypal, daj si top-rated sellerov, pozeraj ci maju dostatocne vysoke hodnotenie a ze ci posielaju vobec do tvojej krajiny a urcite si zadaj najprv postovne pre slovensko, dost vela veci sa tam da s free shipping objednat, ked si zvyknes na nakupovanie cez ebay tak uz budes mat par overenych oblubenych predajcov, od ktorych budes stale objednavat bez problemov a teda ja som este nejaky serioznejsi problem s nakupom odtial nemala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Platil som cez PayPal
Ešte dve rady :
1. Vytvor si PayPal
2.Nauč sa angličtinu,budeš ju tam potrebovať,keď ti nič nepríde ( čo sa nestáva často ale aj tak .... )