@livia272 no je dosť tvrdohlavý takže neposlúcha na slovo neviem či len ten môj alebo všetky, a veľmi rád uteká z domu nový plot nám rozobral nevadilo mu ani že si dorezal nos len aby sa dostal preč takže sme ho museli posilniť poriadne a tiež veľmi rád naháňa všetko živé má poľovnícke sklony , neznáša hospodárske zvieratá no neviem že či len ten náš je taký alebo všetky , určite sú aj výnimky alebo skús radšej sučku tá bude možno kľudnejšia
pri otázke "je tazke sa o neho starat" ti radím, vyhni sa psom, nikdy si žiadneho nekupuj, aspoň nie do toho času kým o nich nebudeš niečo vedieť. ak máš 14 ako sa ti píše v profile, husky je jedno z najhorších riešení pre teba i pre toho psa. Je to zložité plemeno, veľmi náročné, potrebuje veľa času a veľa práce. Husky potrebuje človeka, ktorý už vie, ako psa vychovať a vycvičiť, nie je dobré sa takéo veci učiť na psovi ako je husky.... Môj husky je už starý dedo, má 15!!! rokov a stále má energiu a chuť robiť blbosti
mam pocit, ze k tejto otazke by som mal napisat ze viac nez osobne
ale uplne k veci, mali sme sucku malamuta a bola to mrcha vychcana a vedela si otvarat klucku zvonku, naucila druheho psa preskakovat plot, vsetko zive a mensie od nej uz nebolo a este bola strasne rozmaznana co sa zradla tyka...ale inak bola mila
@husky ved som napísala že možno len náš pes sa tak správa ale on sa tak vážne správa tak nebudem klamať... ale ináč je veľmi milý len nám s týmto robí trocha problémy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mam pocit, ze k tejto otazke by som mal napisat ze viac nez osobne
ale uplne k veci, mali sme sucku malamuta a bola to mrcha vychcana a vedela si otvarat klucku zvonku, naucila druheho psa preskakovat plot, vsetko zive a mensie od nej uz nebolo a este bola strasne rozmaznana co sa zradla tyka...ale inak bola mila
1) pozri sa na moj prispevok
2) pozri na ten modry napis co je podciarknuty a boldom a napravo od neho je ta zlta obalocka
3) porozmyslaj
4) to uz necham na teba