Recyklácia má samozrejme význam, o tom nemá zmysel diskutovať. Zaujíma ma to z iného uhlu - má to zmysel všetko triediť a separovať? Nemôže sa stať, že zatiaľ čo občania budú triediť, tak v zberni to všetko hodia do jedného kontajneru a spália? Alebo to s
má to význam pretože to ulahči triedenie odpadu- ked vsetko hodime do jendeho pytla tak sa im to tam bude tazko triedit, ale ked my recyklujeme tak im to tam prichadza uz roztrieddene
@neviem556 Ale čo sa týka tých farebných bední, čo sú na to určené?
@montik A neviete z toho spraviť nejaký celoškolský projekt, kde by recyklovala celá škola, mali by ste na to aj tie špeciálne farebné vrecia a upratovačky by sa starali len o neroztriedený odpad?
Triedenie asi nema prilis velky vyznam, ak na druhej strane vyrobca plytva surovinami a vyraba obrovske mnozstvo odpadu, nekvalitne a neskor neopravitelne vyrobky. Vyrobky ktore vela nevydrzia a ktore sa neoplati opravovat.
presne suhlasim s @7 , keby sa do toho zapojilo viac ludi, malo by to omnoho vacsi zmysel... no a ja pevne verim, ze co su tie farebne bedne, tak to nenahadzu potom do jedneho auta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a aj keby nie, tak ja nie som ta, kto si svoju povinnost nesplnil. triedenie odpadu ludi nezabije
@grietusha touto informáciou si ma potešila
@neviem556 Ale čo sa týka tých farebných bední, čo sú na to určené?
@montik A neviete z toho spraviť nejaký celoškolský projekt, kde by recyklovala celá škola, mali by ste na to aj tie špeciálne farebné vrecia a upratovačky by sa starali len o neroztriedený odpad?
» www.csfd.cz/film/336740-the...