Mazzo1- to by si kvoli tomu opustil babu ktoru ma rad? Sak jasne sex nejde bez toho ale skus este pokat.. mozno sa schopi a dojde jej to ze je to nevyhnutna sucat sexu
ked ty jej ona tebe. Ak ona tebe nie tak ty jej tiez nie. jej to nevadi ekd jej ty ano a potom ju pozkavas? tak potom by jej nemalo vedit ked ona tebe a potom bozky. chapes? Lebo ja nie
No sak ked nechce, tak nechce...nenut ju, ak si ju nechces pohnevat alebo nebodaj sa s nou rozist Mozno pocase dojde an to, ze je to nieco uplne normalne...a ak nedojde na to, ze je to normalne, tak nech si zakazdym, ked ta vyfajci umyje zuby
Ale ved on sa s nou nechce rozist, len ho to trapi, preco to tak je... A ja to poznam, tiez je to moj pripad... Len ja som skor myslela, ze to potom bude vadit chalanovi. Ale pekne mi to chalan vysvetlil, ze mu to fakt nevadi, tak potom teda mne to nemalo preco vadit... A vlastne... Fajcit ti jej neprekaza, ale potom ti dat pusu na usta hej, no trosku ozaj zvlastne, ked sa tak clovek nad tym zamysli... Ale ved si pripravte pohar z vodou, ale nech si oplachne usta. Ale nejaku malinovku, aby to ozaj prerazilo chut. A najlepsia je aj tak zuvacka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
No sak ked nechce, tak nechce...nenut ju, ak si ju nechces pohnevat alebo nebodaj sa s nou rozist Mozno pocase dojde an to, ze je to nieco uplne normalne...a ak nedojde na to, ze je to normalne, tak nech si zakazdym, ked ta vyfajci umyje zuby
Ta baba mu ho zrejme aj tak nevyfaci, do toho ju nemoze nutit, ale zase rozchadzat sa kvoli fajke... no nic, fajka asi nebude