minule bolo v spravach ze sa zabil mlady teenager na podnet skladby bozk na rozlucku od kontrafaktu,rytmuss sa od toho distancoval ae rodicia ho vinia,lebo skor ako sa ten chalan zabil mal pustene jeho cd.co vy na to,preco to tak bolo,treba brat texty
chlapec bol psychicky asi nesposobily.. to kolko ludi by uz muselo byt mrtvych na podnety roznych skladieb... blee je mi z toho nanic.. taketo sracky hovorit.. ze on za to moze. maly mal mat viac rozumu a sily.
pochybujem...ale keby je to pravda ten clovek by musle byt slabomysleny hlzpak ktory sa necha ovplyvnit tretotriednou hudbou vyzrateho cigana ktoreho pocuvaju len deti
podla mna autor textu za jeho cin nemoze, spravil to sam zo svojej vole a je len otazkou co ine by ho k tomu vyprovokovalo ak by nepocul tu song...to je moj nazor..
a zalezi aj od osobnosti a momentalneho psychickeho stavu ak by som tu pesnicku pocuvala teraz dajme tomu ja nic to so mnou nespravi ale ak to pocuje niekto kto ma problemy je sklamany atd len to v nom umocni tie negativne emocie a moze spravit to co spravil ten chalan...
Tiez si myslim, ze to je blbost. Chlapec musel mat dake problemy ci uz depresie alebo proste nieco. V tej pesnicke ani nenavadza nikoho aby sa zabil. Chlpaec to asi moc prezival alebo neviem. A rodicia nech radsej hladaju chybu inde nez v Rytmusovi.
nemam sice rytmusa rada..ale myslim si ze je fakt blbost obvinovat ho z neicoho takehoto, len za to ze chalan mal pustene jeho cdcko......aj kvoli pesnicke od metallici (fade to black) vela ludi spachalo samovrazdu a nemoze byt z toho vinená skupina....ach ludia su tupci
je to ovela komplikovanejsie ... mlady clovek cca do tych 16 rokov je velmi ovplivnitelny a psychicky nezrely vnimat zivot tak ako treba (cest vynimkam) je tolko ludi ktori podporuju depresiu mladich ludi ci chtiac ci nechtiac su to pesnicky,filmy styly presvedcenia sekty je toho strasne moc co vpliva na cloveka je to len obchod s ludskym nestastim vela inerpretov , reziserov si neuvedomuje ze tie ich hovadiny pre niekoho mozu naozaj nieco znamenat... ze ich mozu brat decka smrtelne vazne pokial sa rodicia nemaju cas dostatocne svojmu dietatu venovat dieta je ovplivnovane mediami a tym vsetkym co prichadza z vonku... svet je proste taky rodicia si nechcu a asi ani nikdy nepriznaju ze su to oni co pochybili ze sa svojmu dietatu nevenovali ... nie dostatocne a ze toho chalana spravne nepocuvali ... ta pesnicka ma podiel na jeho samovrazde avsak je to len podiel o velkosti jednej miliontiny toho co vsetko k jeho samovrazde prispelo ... zivot je svina kazdy ma svoju hranicu natlaku ktoremu podlahne a novy cas je len trapny bulvarny platok ktory nema ziadnu uroven a je to sracka masmedialnej komunikacie to ze ho ludia kupuju len svedci o tom aki su mnohi slovaci sprosti
no po pocuti rytmusovej "hudby" mam neraz chut sa zabit ale nie, vazne...hovori sa ze niektore skladby maju zvlastnu melodiu a aj text ze to ludi privadza na taketo myslienky a niektori jedinci mozu podlahnut. ale preboha...rytmus?! nerobte si srandu
Nemyslim si, ze za to moze. Ked je niekto psychicky labilny a nachylny na samovrazdu, tak aj keby pocuval Jazz tak to nic nezmeni. Akurat niektore pesnicky su v clvoeku schopne vyvolal depresivnejsiu naladu, ale ani to si nemyslim,z e by na samovrazdu stacilo
podla mna je to totalne hlupost, vobec za to nemoze Rytmus. ved ked ten chalan mal problemy, tie boli pricinou samovrazdy a nie rytmus a jeho texy.. jaaaj
Bol zjavne psychicky nestabilny,zabil by sa tak ci tak,mozno ta piesen bola spustacom,ale tym mohlo byt hocico.Mohol sa zabot aj kvoli tomu ze by nemalo jeho oblubenu sunku v obchode....:p
urcite to nebola chyba Rytmusa, nemam ho rad, ale teraz sa ho musim zastat...to je to iste ako kebyze sa ja zabijem a mam pustene napriklad IMT Smile nejaku depresivnu pesnicku, tak potom by za moju samovrazdu mohli oni? Je to picovina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
preboha..este jeho chudaka z toho obvinovat?!!kks...chlapec nemal rozum tak co,..
za take kktiny by dnes bolo vinnych vies kolko?!..teraz podme kazdy sa zabijat..ach
dokonca aj kvoli kniham sa pachaju samovrazdy... napriklad Utrpenie mladeho Werthera ae to kedysi daaavno a nikto nic nepovedal na to Goethemu
mu tu zacnem obrancu robit..
Za to, ze sa ten chalan zabil si moze jedine on sam.
Dnes uz je asi vsetko naopak
Lebo ked niekdo spacha samovrazdu... no nemoze byt normalny... cely zivot pred sebou atd.
A ak sa naozaj zabil koli nejakej stupidnej piesni no pome domov, to mu uz vazne sibe.