Ma podla vas tentio svet realne niejaku buducnost ... sak sa na to pozrime ... na svet aky je ... uz 14 rocne deti zacinaju chlastat... na uliciach je bordel . Kazdy bojuje za seba a uraza ludi co niesu ako oni ... A kolko to uz sposobilo samovrazd ... sa
Podla mna to vzdy ma zmysel - ty ktory tu nechcu byt nech sa pozabijaju aspon ostane viac miesta pre nas co sa normalne spravame a mozno budeme prinosom pretento svet. Pretoze ludstvo potrebuje iba ludi ktory pre svet nieco robia - nepotrebuje ozranov, fetakov, vaznov, atd...
Nema to zmysle, vsetko je na pitchu, zabime sa. Fasa pristup, keby ho maju vsetci, tak tu uz nie sme. Co takto zacat proti tomu nieco robit ha? (nehovorim, ze ja robim, ale netvrdim, ze to nema zmysel)
ja tiez nehovorim ze sa zabime ... ale skusme byt trosku toleratnejsi ... a to kazdy o sebe trdi ze je ... ja vime ... a ked idem do ulic co vsetko vidim
Kludne by stacilo zdvojnasobit stavy policajtov, hlavne tych mestskych a nutit ich robit to co maju. Staci aby sa jeden ci dvaja policajty postavil pred kazdu diskoteku a pustal az od 18, uz to by riadne pomohlo.
Sprisnit namatkove kontroly v hypermarketoch a obchodoch. Zamestnat decka, jednorazovo napriklad na jeden den ,ktore by nemali 18 a chodili by po hypermarketoch, trafikach, obchodoch a snazili by sa kupit chlast alebo cigarety.
Hned ako by im ho predali, dosiel by policajt a zadelil by mastnu pokutu. A toto robit v kuse, kazdy den, az by sa ludia naucili. Pokial by ludia vedeli ze ked predaju dostanu 5000korunovu pokutu, uz by boli aj tie predavacky obozretnejsie.
Jasne boli by tu pripady ze starsi by kupili chalst a dali ho nejakemu soplakovi, ok, ale sami musite uznat ze by to bola celkom pecka. Aj ked by sa nasiel niekto kto by predaval, ale znacne by sa to obmedzilo.
A este som zabudol, vecer, staci cez weekend aby policajty prevetrali bary, popripade utajene kontroly, tj policajty v civile-
Riesenie je, len to vyzaduje dalsie peniaze a to ja povazujem za scifi. A mozno male poupravenie zakona.
samozrejme ze ma. v kazdom obdobi si ludia myslia ze uz bude koniec sveta. ked bola druha svetova tak sa vsetci zxabijali viera bola zakazovana a proste uplne ze.... a teraz je to zas v poho.... proste v kazdom obddoby su aj optimisticke aj negativne veci....
asi tak ... kazdu chvillu do dojde az uplne na dno ... ale sak aj tak vzdy moze byt este hhorsie ... podla mna by stacilo keby sme sa kazdy pozreli na seba aky sme ... ale to vsetko je len take ... uvahy myslienky mi s tym nic nespravim ... nezmenime to skratka
Všetko sa dá zmeniť. Hovoríme, že to nie my sme zlí, to spoloočnosť nás takými robí...ale kto tvorí spoločnosť? My sme hybnou silou tohto sveta, len je smutné, že každý sa bojí zodpovednosti a radšej to necháva tak...veď ono to nejak bude...a práve...je to len Nejak...a načo by sme sa pohli, aby to bolo lepšie...všaj jednoduchšie je sťažovať a byť chudáčikom...
Keď som pred desiatimi rokmi povedal človeku ktorý mal vtedy toľko rokov čo ja teraz,že ako mohol priviesť dieťa do takéhoto sveta a on mi povedal,že tým ako dobre to dieťa vychová prispeje k tomu aby bol svet lepší...začnite od seba kým si začnete rezat žily...
to ako zijeme a kde zijeme si mozme zato sami....nemozme sa vyhovarat...ze teraz je taka doba...keby kazdy sa o cokolvek posnazil tento svet by nebol taky...
v tom máš pravdu to ti treba uznať, no nie každí ma chuť zmeniť sa a niektorí zas na to nemajú srdce a silu. Pokiaľ viem, tak veľa ľudí sa mení k dobrému, no čo je ešte viac zarážajúce je to, že mnoho sa ich pridáva aj na stranu zla. A Zlo nemusí byť iba jedného druhu. Dokonca viem o tom, že niekto vykonáva dobro nechtiac a to isté platí aj o zle.... takže vždy ti nájdem protiklad... No tu bola otázka prečo ľudia vlastne sú takí akí sú?
Po prvé. Možno je to aj tým, že deti chľascú ako nič, no k samovražde vás skôr doženie psychika. Možno sa naozaj ľudia zbláznili a urážajú sa navzájom, no i v tom najhoršom drieme dobro!
nj..svet ide cim dalej dolu vodou volakedy ked som ete nebol na svete asi v 70.-80- rokoch ze to bolo ine..aj ked nemali telku a thaq tak boli vonku...asi to fakt bolo lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ľudia si to začínajú myliť s anarchiou.
Ale inak,treba nastoliť tvrdšie tresty nech si ľudia tolko nedovolujú a celkovo prísnejšie predpisi zákony a tak.
Ibaže to je SCI-FI
Sprisnit namatkove kontroly v hypermarketoch a obchodoch. Zamestnat decka, jednorazovo napriklad na jeden den ,ktore by nemali 18 a chodili by po hypermarketoch, trafikach, obchodoch a snazili by sa kupit chlast alebo cigarety.
Hned ako by im ho predali, dosiel by policajt a zadelil by mastnu pokutu. A toto robit v kuse, kazdy den, az by sa ludia naucili. Pokial by ludia vedeli ze ked predaju dostanu 5000korunovu pokutu, uz by boli aj tie predavacky obozretnejsie.
Jasne boli by tu pripady ze starsi by kupili chalst a dali ho nejakemu soplakovi, ok, ale sami musite uznat ze by to bola celkom pecka. Aj ked by sa nasiel niekto kto by predaval, ale znacne by sa to obmedzilo.
A este som zabudol, vecer, staci cez weekend aby policajty prevetrali bary, popripade utajene kontroly, tj policajty v civile-
Riesenie je, len to vyzaduje dalsie peniaze a to ja povazujem za scifi. A mozno male poupravenie zakona.
A nie je dôležité, či je niečo po smrti, dôležitejšie je, čo je pred ňou
Just: ehmm...no comment...
Po prvé. Možno je to aj tým, že deti chľascú ako nič, no k samovražde vás skôr doženie psychika. Možno sa naozaj ľudia zbláznili a urážajú sa navzájom, no i v tom najhoršom drieme dobro!