nikdy som si nemyslela, ze aj ja raz budem patrit medzi tych, co tu napisu, ale co uz.. vsetko je raz prvy raz.. takze mam na vas taku malu prosbu.. rada by som vedela vas nazor na jeden moj noo.. asi to nazvem problemom.. stale myslim na jedneho chlana..
ahoj takze podla mna ste spolu este stale kamosi a bavita sa spolu ak hej tak by si sa snim mohla porozpravat a uvidis ako na tom si alebo ak uz spolu nie ste taky kamosi tak sa skus to kamaratstvo obnovit, len si daj pozor aby si teraz nahodou s tebou nezacal aby zabudol na byvalu
ozvi sa mu, zavolaj mu alebo ked bude niekedy u vas tak s nim nadviaz rozhovor. Ale hlavne urob nieco a necakaj ze sa veci zacnu diat len tak same od seba len kvoli tomu ze my chceme aby sa stali. Podla mna nie je vtieranie ani doliezanie ak sa ho spytas napriklad ako zije alebo ak mu napises alebo zavolas.
nemozes cakat ked nieco chces. Vobec sa mu tym nevtieras. Mozno on si teraz mysli to iste, ze aha mal som ostat s nou, ale co ked ma posle do riti, ked ja som si vvybral inu ?
Mozno je na tom este stale biedne. Co ty spravi ked zoberes telefon a napises mu smsku. Cauko nechces sa len tak stretnut a pokecat ?
Nic za to nedas, nepises mu v nej ze ho lubis, len tak chces pokecat. Skus sa s nim len tak nezavezne porozpravat, ako mu je. Skus mu pomoct s jeho stavu a zabudnut na tu mrchu co ho nechala. Mozno si sam uvedomi ze uz davno spravil chybu ked si nevybral prave teba. Len necakaj ze ked ho to riadne vzalo ze sa na teba vrhne a bude chcet s tebou hned chodit.
Daj mu chalanovi cas, lenze bud pri nom. Skus s nim chodievat von. Ked ma volno volaj ho na kupku, na disko, sadnut si, vybehnut niekam. Len tak s kamaratstva.
Musis ho ubezpecit ze je dobry chalan, ze za to nemoze a ze ocividne si zasluzi lepsiu.
A neskor sa mozes dostat k tej teme ze ty bolo luto ze si nevybral teba, a tak. uvidis ako na to zareaguje.
hm mala som napisat skor lebo sa tu budem asi (urciote opakovat) ale it to vystihol (zase raz ..) proste este furt ste kamarati..nema s kade vediet ze ta to za ten cas nepreslo tak sa mu ozvi alebo ked ho stretnes tak sa porozpravajte ...ved ste dobri kamarati boli a to sa len tak z nicoho nic neskonci a co ty vies najprv sa obnovi kamaratstvo a po case mozno aj laska z toho bude ..a mozno nie...ale ten chalan ti za to stoji nie? a kamaratstvo je straaasne super vec takze aj keby z toho nic nebolo budes mat super kamarata
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Treba sa snazit a veci idu lahsie.A ani si to neuvedomis a budes jasna.
nemozes cakat ked nieco chces. Vobec sa mu tym nevtieras. Mozno on si teraz mysli to iste, ze aha mal som ostat s nou, ale co ked ma posle do riti, ked ja som si vvybral inu ?
Mozno je na tom este stale biedne. Co ty spravi ked zoberes telefon a napises mu smsku. Cauko nechces sa len tak stretnut a pokecat ?
Nic za to nedas, nepises mu v nej ze ho lubis, len tak chces pokecat. Skus sa s nim len tak nezavezne porozpravat, ako mu je. Skus mu pomoct s jeho stavu a zabudnut na tu mrchu co ho nechala. Mozno si sam uvedomi ze uz davno spravil chybu ked si nevybral prave teba. Len necakaj ze ked ho to riadne vzalo ze sa na teba vrhne a bude chcet s tebou hned chodit.
Daj mu chalanovi cas, lenze bud pri nom. Skus s nim chodievat von. Ked ma volno volaj ho na kupku, na disko, sadnut si, vybehnut niekam. Len tak s kamaratstva.
Musis ho ubezpecit ze je dobry chalan, ze za to nemoze a ze ocividne si zasluzi lepsiu.
A neskor sa mozes dostat k tej teme ze ty bolo luto ze si nevybral teba, a tak. uvidis ako na to zareaguje.
Ale ked budes cakat, tak budes hovno mat.