Mam taky problem..Uz istu dobu sa mi paci jeden chalan..ale viem,ze ma babu..Kamoska ma poprosila ci by som s nou neisla robit do jedneho baru a nahodou tam robi aj on.Spoznali sme sa a myslim,ze sme si aj celkom sadli..Vzdy ked som bola pri nom ma nejak
Mno v prvom rade sa hnusne zachoval ten chalano voci svojej holke a ked chces chodit s chalanom, ktory toto svojej frajerke spravi, aku mas zaruku, ze to neskor nespravi aj tebe? Ale ani ty v tom nie si nevinne, naco nanho nieco hras, ked vies, ze je zadany?
Hm no moze byt len kurevnik moze byt len chalan co sa nehal pobozkat lebo vlastne ona jeho pobozkala a to sa odthnut nechce nikdy ...ale nie si tupa uz len preto ze si knemu isla a aj preto lebo ma babu keby ti ta baba roskopala ksicht na kasu ani by som sa nedivil a mohla by rovno aj jemu
Pre niektrorych staci len to, ze dakoho chytis za zadok a je zadany uz si ku*va Mozno len chlapec nevie co chce.Ako si spominala ze ma daaky divn vztah s holkou asi vies o tom viac,ale urcite nema cenu to s nim nejak riesit ked je zadany,ak by chcel teba tak nech sa rozide s babou a potom rieste co chcete,ale do vtedy radsej nic neskusaj lebo by to bolo na dve strany.Jebaval by s nou a bozkaval sa s tebou,o nicom vztah
11.tak to je jasne ze asi nadseny by nebol asi nikto..ale zasa nemozete to hadzat len na nu kedze on sa nebranil a este ju aj obchytkaval..sympatie su asi na oboh stranach len mlady by sa mali krotit
Hipi: Nebranim nikoho- a ked si dobre preitas ten moj prispevok, zistis ze som to na nu vobec nehadzal naopak myslim si ze henten chalan by sa mal uvedomit
btw, autorke diskusie: Aby ten chalanisko len nevyuzival toho ze si mala vypite
Kahermilin á pravdu .. pozri .. byť tebou , túto diskusiu si prečítam , ale nedržím sa jej presne ... sem píšu rôzny ľudia rôzne názory a tým by som si nebol istý ... V prvom rade /keby to bol môj prípad/ by som sa správal k tomu človeku tak ako pred tým .. rozpŕával by som sa s ní o tom čo bolo ... a tak ďalej ... ja ososbne by som asi nezniesol predstavo , že môj partner delí svoje srdce pre dve osoby ... nechcem to tak povedať ,ale ... povedal by som mu ,,, prepáč ale buď kamaráti , alebo sa s ňou rozídeš a môže to skúsiť ... Nerbo to však násilne ... len mu to navrhni ... PS : ešte raz sú tu rôzne názory !!! Riaď sa zdravým rozumom !!!
PS2: sňčítal som celý príspevok aj so všetkými dotazmi ... nemá pocit že by si bola k***a !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
btw, autorke diskusie: Aby ten chalanisko len nevyuzival toho ze si mala vypite
PS2: sňčítal som celý príspevok aj so všetkými dotazmi ... nemá pocit že by si bola k***a !!!