Viete dal som sa dohromady s jednou holkou heh ale ona mala pred tym 2rocny vstach a nehala ho skor asi skrs mna ale je to vstach na dialku dely nas dakych 70Km a ona mam taky dojem ze skor ci neskor sa namna vykasle.Ale nadruhej strane ju moc milujem a s
a prečo mas ten pocit, že sa na teba vykasle? sak asi by nenechavala dvojročny vzťah, keby si jej bol lahostajny... a ak sa tak mate radi, tak neni čo riesiť, a za dalsie, za skusku aj tak nič nedas
ja som pochopil. kto chce pochopit, pochopí. nebolo to kritické. chod za nou a komunikuj!!!len tak zistis na com si.to je rada pre kazdeho, kto ma otazky na birdz
Kurva ty si mal čo z pravopisu? 8ičku? sa nauč písať...
Kedže neviem čo to je za ženskú neviem ti poradiť...vieš to len ty aká je.A napísal si len že asi ho nechala kvôli tebe.Ale to ASI nie je jednoznačné...Najprv si zisti čo je vo veci.Ale láska na dialku je pičovina,byť tebou to nechám tak...
mno.ono mozu fungovat vztahy aj na dialku.ak maju pevny zaklad a ak sa dvaja ludia lubia.....vzdialenost neni prekazkou..len su tazsie ako ked svoju lasku mozes vidiet kazdy den..a ak ju milujes sa pichni na to.....ci ste aj z inej planety.....
preco sa ludia drzia vztahy na dialku? ja viem ze za to nemozu ale tak je to vsetko na hovno aj tak sa len trapia bo cu byt s tym druhym a pritom nemozu bo ich deli nekolko moooc kilometrov ... proste je to to najhorsie co moze byt podla mna...
mno ak ju milujes tak to s nou tahaj dalej...co ty vies mozno je to ta prava aj ked je ta laska na dialku riadna blbost ale ak ten vztah akuncila prave koli tebe tak to oniecom sveci...a ak mas sancu tak sa knej prestahuj...
No neviem..ale prečo tu každý len uráža?? Vieš Mazzo1..radšej si nechaj poradiť od tvojich známych..bo tu píšu decká samé kraviny...no ale ked chceš počuť môj názor, chod za svojím srdcom..nenechaj si odísť svoju lásku..nevzdávaj sa, určite to má zmysel...však ked ju tak veľmi ľúbiš, tak musíš ostať s nou..aj keby si sa mal za nou nasťahovať..neopusti ju...
takze ja som tu novy,len tak som sa nudil na nete a nasel som toto forum a tak som sa registroval a zistil som ze je to tu celko prijemne vsetky temy a tak...ale vratim sa k veci ja mam tiez dievca a sme od seba vzdialeny viac nez 100 kilometrov spoznali sme sa na nete a sme spolu uz 7 mesiacov a je to uzastne a cem snou stravit zbytok svojho zivota takze az citis ze ju skutocne milujes a stoji za tak urcite sa ti to oplati...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Kedže neviem čo to je za ženskú neviem ti poradiť...vieš to len ty aká je.A napísal si len že asi ho nechala kvôli tebe.Ale to ASI nie je jednoznačné...Najprv si zisti čo je vo veci.Ale láska na dialku je pičovina,byť tebou to nechám tak...
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
q