vezmime si to z pohladu: ma u teba muz s nadvahou sancu?
a aky je ta nadvaha problem? nehovorim, ze nejaky, ktory ma 150kg, ale ked je niekto sirsi ako "normalni", cize BMI tak do 32 , tak sa nad tym ani nepozastavim.
Ja kebyze som chlap tak s tym nemam problem.. Ale to pravdepodobne preto ze som aj tak zena
A u mna individualne je atraktivita velmi velmi obsirny pojem co sa tyka zien cize je podla mna pekna takmer kazda zena a ked nie je tak si aspon povie ze by aj tak pekna mohla byt cize naozaj neviem odpovedat
Kazdopadne viem vam povedat, ze ked som vonku s nejakym chalanom, vacsinou ked vidi pribratu holku, povie fuj a este sa aj desat minut potom chyta za hlavu ze aky to bol hnus..
...muži zvyknú vravieť : ,, každá žena je krásna, len my málo pijeme " ja myslím, že krása vyžaruje z vnútra a keď má žena v sebe zmysel, je vždy krásna
Keďže ja pod nadváhou rozumiem obéznu, alebo jednoducho povedané tučnú babu.
Rozhodne sa mi, ale ani nepáčia baby, čo sú kosť a koža.
Mne osobne sa najviac páči tzv. plnoštíhlosť, proste nech ju mám za čo chytiť
Ja sám síce nemám brucho ako Peter Andre, ale chodím do fitka a snažím sa na sebe pracovať - to pre prípadných rýpalov, ktorých by sa dotkla moja priamosť.
Reči typu mne nejde o to ako holka vyzerá,mne ide o to aká je vo vnútri sú dávno preč.Každý chalan v dnešnej dobe by bol radšej s nejakou chudou holkou ako s nejakou čo má nadváhu...
jasne ze ma u mna baba s nadvahou sancu. ved nie vsetky baby s nadvahou su tucne. velmi zalezi na tom aka je ta nadvaha. je rozdiel ak ma baba nadvahu 2-3 kila a ked ma 30 kilov. nie kazda baba ktora ma velmi miernu nadvahu je tucna. zalezi to aj od mnoztva podkozneho tuku ako baba vyzera. tuk je lahsi ako svaly cize ked dve baby rovnako meraju aj vazia tak ta co ma menej tuku vyzera stihlejsie ako ta ktora ho ma na sebe viac lebo tuk je lahsi ako svaly. ale ak ma jedna s tych bab velke kozy tak to na vahe tiez nieco spravi no a myslim si ze mnohym muzom by omnoho viac prekazala velka rit ako velke kozy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
ale myslim si ze nie jedine komu sa to paci co je velmi male percento
zatial mi to nevadi ale zachvilu budem musiet asi schudnut
preco nie
a aky je ta nadvaha problem? nehovorim, ze nejaky, ktory ma 150kg, ale ked je niekto sirsi ako "normalni", cize BMI tak do 32 , tak sa nad tym ani nepozastavim.
@hnisavica ano, cely cas som myslela na macka
Vo všeobecnosti nie.
Ale pod nadváhou nerozumiem veci typu
"mám 174 cm a 60 kilo, och aká som tlstá!"
ale skôr,
"mám 164 a a 65-70+kg a nechápem ako môžeš byť taký povrchný a nemilovať moje špeky"
Nie nepriťahujú ma tučné, "plnoštíhle" (ja hovorím polotučné), baculky, pri sebe, ani "silné".
Páčia sa mi zdravé, štíhle, športové typy (žiadne anorektické vychrtliny)
A u mna individualne je atraktivita velmi velmi obsirny pojem co sa tyka zien cize je podla mna pekna takmer kazda zena a ked nie je tak si aspon povie ze by aj tak pekna mohla byt cize naozaj neviem odpovedat
Kazdopadne viem vam povedat, ze ked som vonku s nejakym chalanom, vacsinou ked vidi pribratu holku, povie fuj a este sa aj desat minut potom chyta za hlavu ze aky to bol hnus..
a niektore baculky vypadaju lepsie ako ine chudsie baby
Keďže ja pod nadváhou rozumiem obéznu, alebo jednoducho povedané tučnú babu.
Rozhodne sa mi, ale ani nepáčia baby, čo sú kosť a koža.
Mne osobne sa najviac páči tzv. plnoštíhlosť, proste nech ju mám za čo chytiť
Ja sám síce nemám brucho ako Peter Andre, ale chodím do fitka a snažím sa na sebe pracovať - to pre prípadných rýpalov, ktorých by sa dotkla moja priamosť.
môj názor no..