to nezávisí od doby,aj keď baby v dnešnej dobe sú väčšie mrchy,alebo ma to predým minimálne nezujímalo,ale haha od mňa obejktívny názor asi nebude.Ale podľa mňa to závisí od tých dotyčných ľudí a tomu ako podľahnú "pokušeniu"
..no viem čo tým myslíš ja som už nad tým tiež rozmýšľala.. môj vzťah trvá už takmer dva roky.. a bojím sa že raz príde deň keď sa pri mne bude nudiť a ja pri ňom.. už nič nové nezažijeme.. no samozrejme pár vecí hej keď sa tam dopracujeme myslím tým svadbu, deti a tak.. ale ja neznášam stereotyp.. tak dúfam že nepríde deň keď sa budeme nudiť..
napis si na papier klady a zapory a prehodnot co vlastne chces...
ja by som bol inak rad, keby mam taky vztah, aj ked to moze byt sem tam nuda, zvyk a stereotyp, ale aj tak je to ovela lepsie ako nikoho nemat
ale čo keď už aj chvíľka s hádkami bola, aj pokus o vážny vzťah, aj myšlienka na spoločný život, ale obaja majú pocit, že to už nie je to čo bolo a iskra sa už pominula a už to je len o tom zvyku a sexe?
neviem co to ma s dobou??ked je raz. nekdo d.bnuty...tak nech sa nevyhovara na dobu. ja mam vztah 3 roky.sice sa obcas hadame,potom uzmierujeme a stale dokola...ale nemam pocit,ze by som si od nudy mala nieco zacat s druhym.ked taky pocit mat budem,tak mu to poviem
Áno má. Na vlastnej koži som síce nezažila ale vo svojom okolí mám niekoľko párov ktoré spolu vydržali niekoľko rokov, alebo sú po niekoľkých rokoch ešte stále spolu...
urcite existuju take vztahy, ja mam mojho priatela uz takmer dva a pol roka a stale je to len lepsie a lepsie ... a na dobu sa neda vyhovarat, to je totalne hlupost..
No... ja chodim so svojim programatorom takmer dva roky a da sa to ale clovek najprv musi najst niekoho, koho dokaze mat tak rad, ze sa stane tolerantnym, zacne odpustat, prijme vsetky svoje aj jeho chyby a pochopi, ze neexistuju vztahy ake sa prezentuju vo filmoch a vselijakych serialoch - tie skutocne lasky su nenapadne, obcas bolia, vobec nie su idealne a casom sa z tej euforickej vasne stane partnerske puto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja by som bol inak rad, keby mam taky vztah, aj ked to moze byt sem tam nuda, zvyk a stereotyp, ale aj tak je to ovela lepsie ako nikoho nemat