Asi pred rokom som sa celkom zabuchla do jedného chalana. Mali sme spolu niečo no neskôr som zistila že to pre ňho nič neznamenalo,a o mesiac neskôr si našiel dievča.Už sú spolu 11 mesiacov a celkom im to klape. No môj problém je že vždy keď sme niekde s
..aby mal zaujem?? naco...ked chodi s niekym 11 mesiacov a sprava sa k tebe dobre lebo ma zaujem tak je kokot, lebo to robi priatelke za chrbtom...to iste by mohol robit tebe..
...moze sa k tebe tak spravat lebo ta ma rad ako velmi dobru kamaratku..
...ak si z teba robi srandu...no a co to si aj ja niekedy robim s kamaratok a vedia ze nic to neznamena..
...ale ja viem o tom vlastne hovno..pisem len co sa mi zda logicke, mozno do istej miery podlozene skusenostou..
@piccolo no ono je to tak ja som vacsinou triezva lebo skoro vobec nepijem..to on sa vacsinou oddava alkoholu..ale tak napriklad raz sme boli obaja triezvy a kecali sme asi tri hodiny pred domom,bavili sme sa (skoro)o vsetkom..je to take zvlastne lebo pred rokom ked sme spolu nieco mali sme sa v podstate ani dobre nepoznali..az ked zacal chodit s tou svojou zrazu sa chcel skamaratit a viac ma spoznat.Zacal viac pit co spozorovali vsetci a boja sa ze sa z neho stane alkoholik..a vzdy ked pije tak som zrazu stred pozornosti, tak chce byť pri mne, robí mi zle, alebo ako naposledy ked to vyvrcholilo do extremu a ja som mu vynadala ze som cely den plakala neni mi dobre a on mi pokazil cely den tak sa rozkrical ze jemu to nikto nepovedal a ze preco? ze on by mal vediet ci som plakala alebo nie a tak dalej..neviem ci som to napisala pre nezainteresovanych pochopitelne ale snad som aspon troska ozrejmila situaciu..
@Adrenalin no vyzera byt pre mna ako riadny drbo...zo zaciatku z toho co si mi napisala to vyzeralo ako keby to lutoval, ze ta nechal (alebo ako to nazvat) ale cim dalej som cital, tak tym viacej mi bolo jasne, ze je obycajny jebo, co ocividne nezvladol situaciu okolo toho celeho a nevie co chce
Taktiez si myslim, ze ma nejake problemy no a ten alkohol ho pekne dojebava. Uz len kvoli tomu by som si ho moc nevsimal a nechal nech si robi co chce a nech je s jeho babou aj dalsich 11 mesiacov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
..aby mal zaujem?? naco...ked chodi s niekym 11 mesiacov a sprava sa k tebe dobre lebo ma zaujem tak je kokot, lebo to robi priatelke za chrbtom...to iste by mohol robit tebe..
...moze sa k tebe tak spravat lebo ta ma rad ako velmi dobru kamaratku..
...ak si z teba robi srandu...no a co to si aj ja niekedy robim s kamaratok a vedia ze nic to neznamena..
...ale ja viem o tom vlastne hovno..pisem len co sa mi zda logicke, mozno do istej miery podlozene skusenostou..