myslím že už som niečo také skúšala, ale radšej asi nie, hlavné je že som so sebou spokojná ja a nepotrebujem zapôsobiť na niekoho tým že budem podla jeho predstáv
Nemá to zmysel.. Skôr či neskôr ľudia prídu na to aká v skutočnosti si a môže to byť pre nich sklamaním... a keď budeš sama sebou, nájdeš si ľudí ktorí ťa majú radi takú aká si ...
Určite nie. Je ale paradox, že čím viac ľudí je samým sebou, čím viac sú originálni, tým viac sa po sebe opičia, tým viac kópií zo skopírovaných kópií chodí po svete... :p
@thelittleone To je blbost. Nikdy som sa na nikoho nehral (ako decko mozno, ale odkedy chapem svet tvrdo urcite nie) a ani sa nemienim a aj tak by som mal byt klamar?
@ribo ale neni... teda je ale co dneska neni blbost? urcite ked sa zamyslis si to uvedomis... alebo mozno nie... niektore veci v nas vidia len ini ludia... vlastne je to dneska uz celkom jedno
samozrejme ze to ma zmysel... pokial sa uchadzas o rolu vo filme alebo v divadle .. ale v realnom zivote fakt fakt nie.. ako uz bolo spomenute len sa zacnes zamotavat, potom to zacnes robit pri viacerych ludoch a pri kazdom sa hrat na nieco ine a nakoniec sa zo zamotania zahrckas ... niektorym ludom je uplne jedno ze sa pri nichclovek na nieco hra ale vecina ked to zisti, tak velmi zvazi svoju mienku o tebe
@thelittleone OK tak takto: Ty sa pretvarujes? (teda hras na niekoho ineho?) hlavne myslim v spolocnosti rodiny a priatelov. Uznam clovek sa musi "zmenit" ked ide napriklad na spolocensku akciu. Ale pri tych svojich najblizsich sa ja snazim ostat to co som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Podľa mňa bohato stačia omyly, ktoré vzniknú nesprávnym pochopením reakcií.
takze som hypokrit? klamar..a pretvarujem sa?
A vyznam to nema.
nedroguj