Nájdu sa tu nejaký ľudia, ktorý majú MacBook alebo iMac? Ste spokojný s ním? Ja tiež už mám konečne nejaký ten mesiac a som veľmi spokojný zatiaľ. Poradťe aj nejaké dobré hry. Ja si sem-tam zahrám Borderlands, Shaun White Snowboarding, Bioshock, Assass
@junkychess Hmm to som uz dlho nevidel. Spolubyvajuci to ale obcas myslim hrava, takze by to malo byt bez problemu
Neviem ale, ci mas originalku, alebo nie. Bez originalky to na steame nerozchodis.
WoW cez to takisto nepojde. Ale ako som spominal vyssie: pomocou Parallels Desktop, alebo Bootcamp si mozes aj na Macbooku spustit Windows - cez to si to uz pustis bez problemu.
@junkychess No pokial mas originalku, tak to nemusis tahat z nejakeho odkazu. Mozes to stiahnut priamo cez steam. Niekde by tam mal byt zoznam hier, ktore mas zviazane so steam uctom cez ktory to ide jednoducho
Jop Windows. V podstate pomocou niektoreho z tych programov si mozes "emulovat" Windows. Takze OS X budes mat nadalej a popritom sa mozes kedykolvek prehodit na Windows. To je vhodne presne na taketo pripady, ked chces spustit nieco, co pod OS X nejde
@ao .. vidis, to ma nenapadlo , jasne ved tak som to aj na pc-cku robila som myslela ze na mac musim osobitne stiahnut cs ktore bude kompatibilne s mac OS ..
to je brutalna pomocka dakujem ma vazne potesilo ..lebo hravat cs len cez weekendy i ked nie vzdy..ma uz stve
@semhamforas Tomu sa bohuzial nevyhnes, lebo aj samotny iwork je plateny (rovnako ako Office). Otazka je ako velmi to potrebujes. Ja napriklad otvaram este aj docx v ipade cez gmailovske rozhranie. Ale to je fakt len posledna moznost, ked chcem vidiet obsah a nic ine
wowko na mac os je, pretoze blizz robi svoje hry sucasne ako na pc, tak i mac..
za pozornost stoji napr novy dragon age 2, ktory tiez bezi na macu..alebo napr starcraft 2.. davnejsie to bolo dost na exkrement ale ako pisal @ao odkedy funguje steam zacina sa to relativne rychlo rozrastat..rome total war, bioshock sa da kupit aj rovno cez mac app store
@semhamforas Ved uvidis. Ked tak si mozes pozriet nejake prezentacky po nete aby si videl ako vyzeraju tie veci od Applu. Pripadne keby si sa dostal k nejakemu Macu, tak je k tomu stiahnutelny 30-dnovy trial. Bude sa ti lepsie rozhodovat
@kosmiklove tak aby si vedel na hry som ho vôbec nekupoval, lebo ja som hry skoro vôbec nehrával, ale keď som zistil, že ich je dosť veľa a aj nové, tak prečo by som si ich nevyskúšal a naozaj je veľmi veľa hier na mac..už som nejaké spomínal + veľa ďaľších (GTA, SIMS, Battlefield, Tomb Raider, Worms a stovky ďaľších) a ešte mám aj kopec starých hier s dosboxom (princ of persia, doom, micromachines, death rally, mario, settlers, ... skrátka všetky dosácke hry)
@semhamforas iwork od applu je fakt skvely kancelarsky balicek..podla mna este lepsi ako office..v pages sa pise vskutku famozne..jednoduche rozhranie, vsetko co potrebujes mas poruke, nemusis bludit nastaveniami a hladat napr riadkovanie, odrazky, body a podobne..tak isto keynote, kam sa len na to hrabe powerpoint skoda vsak je, ze skoro kazdy ma office, a napr co som na vyske, inu moznost ako pisat seminarky etc v office nemam :/ ked chces, mozem ti nahrat ako sa robi v pages a podobne, a potom ti to video niekde upnem
@semhamforas to je fakt no..ale investicia sa ti urcite oplati..taky first-gen iphone uz mam skoro 4 roky, a musim poklopkat, doteraz mi funguje ako novy..mb mam uz vyse pol roka a za ten cas som ho ani raz nevypol, a doteraz bezi taktiez rovnako svizne ako ked som ho vybalil z krabice..su to drahe veci ale na druhej strane kvalitne
@trdelniiiq súhlas mám ten istý iphone ako ty, macbook, a ešte aj ipod classic (4. generáciu čiernobiely displej 20GB biely) a som so všetkym veľmi spokojný
mam macbook pro, som velmi spokojny. A nejde len o to, ze to dobre vyzera, a je to kvalitne... proste ten operacny system nerobi problemy, nemam problem s virusmi, proste parada
MAC je síce super.. ale všetko je to marketing ja mám už druhéhy MacBook a mám iPhon.. ale dostal som sa k tomu za dobrú cenu ináč by som ho nezobral má množšstvo výhod ..dokonca je ich toľko že som ich všetky za tie 2 roky nedokázal využiť... sú naň skvelé zvukové softy to je to čo najviac žerem kvalita je hlavná prednosť Applu niekto hovorí že by to nechcel kvôli kompatibilite s windowsom ale je to kravina všetko čo potrebujem mám a funguje to nad očakávania ešte pred rokom som používal boot camp ale teraz už o windowse nechcem ani počuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
macbook a poradte nejake hry na macbook toho bohuzial moc neni a jak si ho kupoval len koli hram tak to ta lutujem...
(pripadne moze pouzivat Parallels)
Neviem ale, ci mas originalku, alebo nie. Bez originalky to na steame nerozchodis.
WoW cez to takisto nepojde. Ale ako som spominal vyssie: pomocou Parallels Desktop, alebo Bootcamp si mozes aj na Macbooku spustit Windows - cez to si to uz pustis bez problemu.
windows? ....mam os x leopard-a ...no vyskusam co sa da..
Jop Windows. V podstate pomocou niektoreho z tych programov si mozes "emulovat" Windows. Takze OS X budes mat nadalej a popritom sa mozes kedykolvek prehodit na Windows. To je vhodne presne na taketo pripady, ked chces spustit nieco, co pod OS X nejde
to je brutalna pomocka dakujem ma vazne potesilo ..lebo hravat cs len cez weekendy i ked nie vzdy..ma uz stve
@semhamforas Takisto Warcraft 3 ma verziu pre OS X.
a @kosmiklove vies co je cisty fail? Minule mal vo vlaku jeden chlapek mac a ked ho otvoril tam-bum- WINDOWS
Co sa doc suborov tyka to je trochu zlozitejsie. Doc ako take idu otvorit v pages (mac ekvivalent wordu), ale u docx si nie som isty.
V kazdom pripade existuje aj MS Office pre Mac OS, kde by to slo v pohode.
za pozornost stoji napr novy dragon age 2, ktory tiez bezi na macu..alebo napr starcraft 2.. davnejsie to bolo dost na exkrement ale ako pisal @ao odkedy funguje steam zacina sa to relativne rychlo rozrastat..rome total war, bioshock sa da kupit aj rovno cez mac app store
» www.apple.com/ilife/...
Ono vacsina podstatnych veci tam je, ale ten iWork byva samostatne.