Mozno poviem hlupost a s macom to je ine, ale ked som ja robil Linux/windows, tak som len pri instalacii OS rozdelil disk na 2 casti po 500GB a na jeden som nainstalovat windows, na druhy debian... No a pri zapoinani PC sa ma to pytalo aky OS chcem.
@ceciak lebo vacsinu aplikacii na macu nespustim napriklad databazu svojich klientov a CRM system mam napisany v .NET a tiez tam nespustim Visual Studio a dalsie veci ktore potrebujem na pracu taktiez Office mam uz pod windows tak nebudem kupovat dalsiu licenciu pre mac.
Takze nebude s tym problem? BootCamp dokaze rozdelit SSDcko na 2 particie?
@xxar3s Dobre ale prečo si nevezmeš nejaký ultrabook? Stále si mi neodpovedal prečo chceš MAC? Iba si vysvetlil na čo potrebuješ WIN
@hoperpohroma mal som iMac a nie je to až taká výhra, stabilita síce je ale je to zbytočnosť... napríklad mne na poskladanom PC ide win stabilne tak či tak a existujú problémy s kompatibilitou čo som sa ja stretol hlavne pri renderingu
@xxar3s takže u vás v práci všetci fungujú na macoch preto ho chceš aj ty... nemysli si zrovna že win na macu ti pôjde na 100% a že tam nebudú problémy... občas znamená že nemôžeš na tom pracovať alebo ako? ako sú to tvoje prachy na otázku som ti odpovedal, bezproblémov ti to rozdelí partície ale nie je to 100% náhrada za win...
@xxar3s Blbol mi tam rendering, nie že by to išlo pomaly ale, po zrenderovaní mi niekedy to video ako keby dvakrát zrenderovalo istý úsek a vo výsledku to prehralo dvakrát po 5 sekúnd... robilo to Xkrát vo videu ale vravím kúp si tvoje peniaze, otázka bola zodpovedaná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Takze nebude s tym problem? BootCamp dokaze rozdelit SSDcko na 2 particie?
@hoperpohroma mal som iMac a nie je to až taká výhra, stabilita síce je ale je to zbytočnosť... napríklad mne na poskladanom PC ide win stabilne tak či tak a existujú problémy s kompatibilitou čo som sa ja stretol hlavne pri renderingu