Nemá niekto záujem o mačiatka ?? Prosím cudzia mačka u nás porodila a mačiatka som nechcela nechať na pospas. Je to súrne jeho mačiatko preliezlo k susedovi a jeho pes mu zabezpečil miesenku do nebička ....chúďatk
Je to smutné ale nikto si ich nevezme asi ..mačiatok je strašne veľa ....nechaj prírodu nech koná,silnejší a múdrejší proste prežije ..i keď je to tvrdé ale nemôžeš zachrániť všetko
Skús stránky na FB, ktoré sa tomu venujú, napr. Mačka vo vreci, Kočka jako lék alebo Svet podľa mačky...Tu sa snažia pomôcť mačičkám, neraz si ich ľudia osvoja
@relieforsaddist áno tú poslednú vetu čo si napísal počúvam dosť často od priateľa , no nevzdám sa ,aspoň to skúsim keď nič tak nič...vyčítala by som si to
@bloodypunk už som na nejaké stránky album s mačiatkami dávala ale tie čo si napísala nepoznám idem pozdieľať ďakujem
@77hanes77 ak to bude ako posledná možnosť urobím to
@tacere rado sa stalo, ja také stránky odoberám a sledujem denne, takže viem, že dobrí ľudia stále nevymreli a mačičky si veľakrát vezmú domov do opatery
Nemala by si zasahovat do prirodzeneho kolobehu. Ty si sice myslis, ze pomahas, ale kludne mozes skodit nejakemu inemu zvieratu, ktore kvoli tebe nema potravu. Nechaj prirodu prirodou, ona sa o seba postara aj bez ludi.
Btw predpokladam, ze majitel toho psa je nejaky agresivny idiot? lebo za normalnych okolnosti pes neublizi mladatu ziadneho ineho zvierata. Ja som kedysi choval skreckov a vzdy sa s nimi moj pes hraval bez toho aby im ublizil.
@bloodypunk hej veď aj ja takto robím.. sledujem aj zdieľam kadečo
@tommyhot ??? ne ne to nie je o tom ked chytajú mačky myši aj vtačikov a vidím to nechám to tak ale toto nie je o kolobehu ,že ten majiteľ svojich psov nikdy nevychová aj ja mám poľovníckeho a nie je taký agresívny ..psovi nevyčítam nič to bol inštinkt ale to sa nestalo prvýkrát +on rozhadzuje aj otrávené jedlo a tak..
Mala som aj mačičky od svojej mačky a 3 jej uhynuli a vedela som,že to tak malo byť proste silnejší prežili a nevyronila som ani slzu lebo som to chápala...ale takto nie viem čo je v tom preto mi je ľúto a pokiaľ budem vedieť nájsť pre mačiatka domov kde už ich osud bude na nich samotných aj keď zomrú o hodinu na to bude to ok ...ale viem čo je ten pán zač..
btw : už sa mi ozvali dvaja ľudia!!!.. o hodinku ho idem odniesť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@bloodypunk už som na nejaké stránky album s mačiatkami dávala ale tie čo si napísala nepoznám idem pozdieľať ďakujem
@77hanes77 ak to bude ako posledná možnosť urobím to
Aj na odborné "bazáry" so zvieratami
Nemala by si zasahovat do prirodzeneho kolobehu. Ty si sice myslis, ze pomahas, ale kludne mozes skodit nejakemu inemu zvieratu, ktore kvoli tebe nema potravu. Nechaj prirodu prirodou, ona sa o seba postara aj bez ludi.
Btw predpokladam, ze majitel toho psa je nejaky agresivny idiot? lebo za normalnych okolnosti pes neublizi mladatu ziadneho ineho zvierata. Ja som kedysi choval skreckov a vzdy sa s nimi moj pes hraval bez toho aby im ublizil.
@tommyhot ??? ne ne to nie je o tom ked chytajú mačky myši aj vtačikov a vidím to nechám to tak ale toto nie je o kolobehu ,že ten majiteľ svojich psov nikdy nevychová aj ja mám poľovníckeho a nie je taký agresívny ..psovi nevyčítam nič to bol inštinkt ale to sa nestalo prvýkrát +on rozhadzuje aj otrávené jedlo a tak..
Mala som aj mačičky od svojej mačky a 3 jej uhynuli a vedela som,že to tak malo byť proste silnejší prežili a nevyronila som ani slzu lebo som to chápala...ale takto nie viem čo je v tom preto mi je ľúto a pokiaľ budem vedieť nájsť pre mačiatka domov kde už ich osud bude na nich samotných aj keď zomrú o hodinu na to bude to ok ...ale viem čo je ten pán zač..
btw : už sa mi ozvali dvaja ľudia!!!.. o hodinku ho idem odniesť