povedala som "ježiši kriste" a mačkou nachádzajúcou sa v mojej tesnej blízkosti to trhlo akoby ňou všetci čerti šili a zbesilo utiekla najďalej ako to šlo. zľakla sa mačka svätého mena pretože zapredala svoju dušu diablovi alebo je to naopak, zapredala du
To je v skutku vážna otázka. Ako som sa pár minút dozadu sám presvedčil, nachádzajú sa tu posli samotného Pána, ktorí sú omnoho kvalifikovanejší ti odpovedať. Ale určite nebude bezcenný ani môj názor, čoby názor plytkého ateistu.
Je všeobecne známe, že mačky boli posvätné predovšetkým v egyptskej mytológií. Môžme preto predpokladať, že mačka by nemala zapredať svoju dušu inej firme, či už jej dobrej alebo zlej strane. Povedal by som, že môžme s istotou predpokladať náboženskú stálosť zo strany mačky. Hoci nevieme, v akom vzťahu boli egyptskí bohovia s Bohom, no dovolím si tvrdiť, že medzi nimi došlo ku konfliktu opierajúc sa o božie tvrdenie "Som tvoj jediný boh a nebudeš veriť v iných bohov okrem mňa!". Myslím si, že mačka toto zvolanie považovala za varovanie, keďže je pravdepodobné, že Boh vyslal alebo vyšle svojho syna, aby povraždil všetky mačky symbolizujúce konkurenciu. Pokiaľ ide o upaľovanie na hranici, jedná sa výlučne o kresťanskú záležitosť a mala by si to prenechať odborníkom.
"... aj keď možno preto že sa zamotala do tesco igelitky." bojí sa igelitiek? mačky ich poväčšinou zbožňujú
ale keď sa mačka pri počutí slov ježiši kriste trhla a ušla, môžme na základe stredovekých znalostí o prevteľovaní Satana do mačiek uvažovať, že je posadnutá - ak je čierna tak, je to isté - (teda ak si tie slová povedala a nie vykríkla, teda sa nezľakla tvojho zvukového prejavu)
avšak @5 ak si sa náhodou inšpirovala alpynusom a dala mačke zeleninové granule, je to rozhodne spôsobené tráviacimi ťažkosťami
Staci ju obliat svatenou vodou a zistis, ci vzblkne v svatom plameni, alebo sa zacne nadnasat smerom k nebu.
Alebo, este lepsie, treba ju priviazat na stol a svatenou vodou titrovat. Pri prvom malom vzblknuti/levitacii si zaznacit mnozstvo spotrebovanej vody. Z toho sa da presne stanovit svatost/heretickost macky.
Potom staci ziskat koncentraciu blahoslavenych atomov v macke, odlogaritmovat a ziskat tzv. sakralne pH, na stupnici od 1 do 666. Napresnejsie vysledky dosiahneme, ak macku vopred homogenizujeme.
@19 no to je na zamyslenie. ja to človekom veľmi nehovorím, preto mi táto myšlienka napadla až pri venčení psa. každopádne venčenie ježiša môže byť zaujímavé
@burble Ak si nechceš pohnevať Ježiša, tak by si mala mačku spáliť. Ak ti to je jedno, tak si ju kľudne nechaj. Prípadne môžeš začať veriť v starých egyptských bohov a dúfať v ich ochranu pred útokom Ježiša.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Je všeobecne známe, že mačky boli posvätné predovšetkým v egyptskej mytológií. Môžme preto predpokladať, že mačka by nemala zapredať svoju dušu inej firme, či už jej dobrej alebo zlej strane. Povedal by som, že môžme s istotou predpokladať náboženskú stálosť zo strany mačky. Hoci nevieme, v akom vzťahu boli egyptskí bohovia s Bohom, no dovolím si tvrdiť, že medzi nimi došlo ku konfliktu opierajúc sa o božie tvrdenie "Som tvoj jediný boh a nebudeš veriť v iných bohov okrem mňa!". Myslím si, že mačka toto zvolanie považovala za varovanie, keďže je pravdepodobné, že Boh vyslal alebo vyšle svojho syna, aby povraždil všetky mačky symbolizujúce konkurenciu. Pokiaľ ide o upaľovanie na hranici, jedná sa výlučne o kresťanskú záležitosť a mala by si to prenechať odborníkom.
ale keď sa mačka pri počutí slov ježiši kriste trhla a ušla, môžme na základe stredovekých znalostí o prevteľovaní Satana do mačiek uvažovať, že je posadnutá - ak je čierna tak, je to isté - (teda ak si tie slová povedala a nie vykríkla, teda sa nezľakla tvojho zvukového prejavu)
avšak @5 ak si sa náhodou inšpirovala alpynusom a dala mačke zeleninové granule, je to rozhodne spôsobené tráviacimi ťažkosťami
ak Ježiš je Láska, ako to mnohí tvrdia, a ja na prechádzke s mojou Nelkou jej hovorím že "poď, láska!" tak vlastne venčím Ježiša?
Alebo, este lepsie, treba ju priviazat na stol a svatenou vodou titrovat. Pri prvom malom vzblknuti/levitacii si zaznacit mnozstvo spotrebovanej vody. Z toho sa da presne stanovit svatost/heretickost macky.
Potom staci ziskat koncentraciu blahoslavenych atomov v macke, odlogaritmovat a ziskat tzv. sakralne pH, na stupnici od 1 do 666. Napresnejsie vysledky dosiahneme, ak macku vopred homogenizujeme.
(Asi by som mal ist spat.)
Miluje mačka chřest, asparágus, alebo po našom, špargľu?
Skúste špargľový klin, špargľové náboje, teda, pardon, nápoje.
ono to je troll post
@zajkousko
anko!
@cjubou je možné aj to, že bola zachvátená atmosférou nadšenia, ono je to celkom ťažko rozoznateľné.
@fragile fúha, to budem potrebovať voľáke špeciálne pomocky. idem vyzistiť v ktorom kostole nie sú kamery.
táto mačka je podľa mňa len boží posol, prevtelený ježiš, ktorý prišiel na zem hlásať božiu pravdu v mene všetkých mačiek, že dostávajú málo zeliny