Ach blby enter čo hovrite na túto hru Chlapci s česka sa o5 ukázali vytvorili niečo čoje podla mna lepsie ako GTA IV tie pohyby fyzika nádhera tu mate ako asi bude vyzerať ceský dabing na hru ...
Ja mám rád GTA-čka aj Mafiu, každé iným spôsobom, tož ja by som to neporovnával, okrem toho som si Mafiu II ešte nezahral
Český dabing vyzerá byť celkom naporádku, taký jaký ho každý čakal, nedá sa imho povedať že je hrozný.. A grafika fajná, len to vyzerá tak že ja to nerozbehám.
Príbeh prvej Mafie sa mi ale páčil viac, len čo sa týka toho zasadenia do historického obdobia teda.. tridsiate roky sú pre gangstrovku imho lepšie ako päťdesiate či v koľkých sa M2 ide odohrávať, aj keď je to vo viacerých smeroch jedno.
Už tam inak budú peniaze? Imho asi hej, keďže v jednotke ich tam nedali, lebo z toho nechceli robiť RPG a potom keď hrali GTA3, tak zistili že to z hry RPG nutne nerobí..
@10 graficky je to lepsie spracovane ako gta4 ,daly si zaležať na detailoch , snech na kapote a podobne .... GTA IV som hral pičovina podlamna ale čo 100ludi 100chutí
@9 strejda bob tak mna asi nepoznás , Toto iste soms pravil s call of duty 2 , 4 a 5 sa mi nepačila :/
kde to stiahnem? najlepsie je na tom to ze nemusis robit misie ale co chces, ja som v demo zhadzoval ludi do vody (rybarov) xD alebo som vykradal obchodiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
PS: dajte súvisiace a ukaže vám všetký videá
Majte zlutovanie hehe
GTA je zatiaľ pre mňa neprekonaná, to neznamená, že nebudem rád keď ju Mafia prekoná.
A ten český dabing, je hrozný...
Český dabing vyzerá byť celkom naporádku, taký jaký ho každý čakal, nedá sa imho povedať že je hrozný.. A grafika fajná, len to vyzerá tak že ja to nerozbehám.
Príbeh prvej Mafie sa mi ale páčil viac, len čo sa týka toho zasadenia do historického obdobia teda.. tridsiate roky sú pre gangstrovku imho lepšie ako päťdesiate či v koľkých sa M2 ide odohrávať, aj keď je to vo viacerých smeroch jedno.
Už tam inak budú peniaze? Imho asi hej, keďže v jednotke ich tam nedali, lebo z toho nechceli robiť RPG a potom keď hrali GTA3, tak zistili že to z hry RPG nutne nerobí..
@9 strejda bob tak mna asi nepoznás , Toto iste soms pravil s call of duty 2 , 4 a 5 sa mi nepačila :/
Mafia 1 mam teš originalku