je to dobrá hra. lebo som čítal recenzie a na niektorych že nie na iných hej. a veľa ľudí hovorí že tam je strašný dabing. ja keď som to hral (raz, iba hodinku) tak ma to fatalne bavilo. prečo veľa ľudí hovorý že je to prepadák? podľa mňa je to super hra.
mne sa tá hra dosť páčila, síce už to nie je tá pravá orechová Mafia I. ale bolo to dosť dobré. Český dabing bol úplne dokonalý, nechápem, čo sa vám na ňom nepáči a koniec... fuha, no, dosť realistický ale...zaskočil ma
neviem čo proti tej hre máte. Je omnoho lepšia, aj graficky aj hratelne aj všetkým ako prvý diel. Ja sa od nej neviem odtrhnúť.
Dabing je skvelý. Teda myslím si, hoci som nepočul anglickú verziu hovorov. Ale pochybujem že tí čo tak hrdo kritizujú, tiež počuli anglicky... a ak hej tak sotva asi rozumeli.
To je jedno. Proste dneska deti chcú super špica dokonalú hru , žiadna chyba nemôže byť lebo tá hra je automaticky prepadák.
okrem toho by ste si mali zistiť asi význam slova prepadák. Pretože pokiaľ viem, tak to označuje niečo čo sa nepredáva alebo sa predáva málo a nik to nechce.
Mafia 2 je jedna z najviac predávaných hier roku. čiže pojmy a dojmy zlatíčka
Dabing teda miestami nič moc, vidno že herci miestami ani netušili akú scénu dabujú a intonácie hlasu sa niekedy fakt nehodili (neviem ako vysvetliť, na dlho, napr. v misií v hoteli to bolo vidno).
A mimochodom, Mafia 2 je nedorobená sračka, ktorá za tú cenu ani ZA SVET nestojí a nekúpil by som si ju ani keby som miliardár.
trocha mi to blbne tak ze ked mam odviezt joa v misii schody do nebe(ci ako sa to vola nvm presny nazov) nekam prec tak ma to spawne pod chodnik ( res. pod texturu /mapu ) a ked sa pohnem zacnem padat a padaaaam ... ale inac pekna hra
Jimmy"s Vendetta DLCko je fest brutal.. a tam uz mate aj free ride.... inac grafika butalne... najviac sa mi paci ze tam slahli PHYSX... len mi tam chýbali fóliové a látkové effekty...
Celá Mafia 2 je osekaná na ukor DLC aby Autori zhrabli čo najviac peňazí... na jedno prejdenie celkom dobre ale po prejdení hry nemá čo ponúknuť. Na začiatku je výborná atmosfera ktorá sa časom hry vytratí...
no cesky dabing je naozaj fake ale v anglictine je to super super grafika seko aleeee jeden zadrhel bi som nasiel ... a to je ze hra je kratka a je to ta najdvolizejstia vec v hre .. ja chapem ze cim lepsia grafika tim sa im bude chciet menej srat z hrou no a to je asi setko co chcem k tomu povedat ale ked mas pc tak si stiahni mafiu v ziadnom pripade nekupuj a ked mas ps3 alebo xbox tak ok kupit si to musis
ano super hra v ktora mala vyzerat uplne inac...vsetky hry sa riadia heslom: cim lepsia grafika tym kratsi cas hrania a to sa mi vobec nepaci, hra moze byt akokolvek kvalitna ale ked vam zabere 6-7 hodin je to onicom. Mafia 1 mala uzasny dabing tam som sa vzila dokonale s tymi postavami tu mi ten dabing velmi nesedel ale ok nie je vela hier sa dabingom no nie. A tak zo zaciatku to zacina byt zaujimave az kym nepridete ku koncu. Ten koniec je strasny totalne ho odsrali pekne to este poviem.....no nic hadam Crysis ci Max Payne ma takto nesklamu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Dabing je skvelý. Teda myslím si, hoci som nepočul anglickú verziu hovorov. Ale pochybujem že tí čo tak hrdo kritizujú, tiež počuli anglicky... a ak hej tak sotva asi rozumeli.
To je jedno. Proste dneska deti chcú super špica dokonalú hru , žiadna chyba nemôže byť lebo tá hra je automaticky prepadák.
Mafia 2 je jedna z najviac predávaných hier roku. čiže pojmy a dojmy zlatíčka
A mimochodom, Mafia 2 je nedorobená sračka, ktorá za tú cenu ani ZA SVET nestojí a nekúpil by som si ju ani keby som miliardár.
myslím že normálny človek si najskôr zistí čo si kúpi než si to kúpi. Ale sú aj takí...
link na freeride do mafie 2