čaute ľudia , prosím vas ja už dlho som fanušik hier mafia 1 a mafia 2 Rozhodol som si kúpiť ale neviem ktorá sa mi viac oplatí . Kamárat v škole vraví že mafia 2 je úplne nadčasová a ultra super hra ale zase na youtube som počul že večina ľudí ma rado ma
obidve maju daco do seba.. jednotka je taka klasika, ktoru si proste musis zahrat.. a urcite je dlhsia a na konci sa ti otvori freeride.. dvojka je premakanejsia, mne sa paci viac, ale zas je ovela jednoduchsia.. ja som ju presla za 2 dni a to nie som ktovieaka hracka
hral som obe, obe sú parádne, jednotka je taká stará klasika, kultová hra na svoju dobu,dvojka bola trocha krátka,pekná grafika a ešte sa chystám dakedy na tie datadisky z dvojky.. trochu si rozšíriť príbeh tak
ja som hraval 1ku a 2ka neviem to by moj 7 rocny vrak neutiahol ale 1ka bola super aj ked ja som ju nikdy nepresiel lebo som kkt negramotny este som ziadnu takuto tazsiu hru nepresiel
Jednotku určite. Prešiel som ju minimálne 6 krát a premýšľam, že si ju zase nainštalujem Dvojka bola moc krátka, jednoduchá a akosi bezdejová, prišlo mi to skoro ako lacné GTA. V jednotke všetko na seba nadväzovalo, dej bol premakaný do detailov a tie videá, ani jedno som nepreklikol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
kup si jednotku
2 urcite.