Myslíte si že mafiani alebo ľudia v týchto kruhoch sa majú lepšie ako normalni ľudia ? To znamená že všetko im ide lahšie všeličo vedia vybaviť atď? Keďže na slovensku je ich viac než dosť a ani sa niektorým nečudujem kedže je tu velká nespravodlivosť
@etelnair Ako sa ti podarilo dojsť k tak nepochopitelnému jebnutému záveru, čo nič nemá spoločné s touto diskusiou, ale tebe to dáva asi nejako zmysel......
@etelnair Oh, pan mudrc sa cíti urazený, že reaguje na koment o rodinnom kamarátovi rozstrielaným mafiou nejakým kradnutím sliepok... O___o Tebe to vážne dáva zmysel, tak aspoň vysvetli tvojou všemohúcnosťou, že prečo to vraj s týmto tu súvisí?
@etelnair Ak si fetišista, tak ťa môžem upokojiť, že som dnes už sral.
A vidím, že z toho tvojho kameňa mudrcov pekne vela ubúda, keď nie si schopný mne ako takému zemiaku, čo rád spomínaš, vysvetliť čo majú tie 2 úplne rozličné udalosti spoločné?
A 2 slová sú ti príliš? Ti kúpim psychiatra, sa vyliečiš...možno
@barky jj to s tym zemiakom co tam pise by skorej on mohol vysvetlit, neviem o tom ze by som nejak casto spominal zemiaky alebo ze jeho by som tak nazyval aj ked trefne to je
@mattiway Hlavneže som nikdy naživo nevidel sliepku, lebo sa zdaju zvieratá na dedine nechutné a takisto som ani nikdy nebol na dedine, lebo pochádzam z mesta, takže netuším, čo by som tam hladal a teraz ťa niečo prinaučím, sliepky sa kupujú, ale to ty asi ťažko vieš.
A neuveríš, ale aj on sa volal Roman. A rozstrielali ho samopalmi v aute, ale ty asi ani nevieš, čo to je, takže vysvetlujem ti to tu zbytočne. (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ešte raz sa ťa pýtam, čo spája rozstrielanie rodinného kamaráta mafiou s kradnutím sliepok?
A áno prosím si tvoje extrémne vysvetlenie...
si vsimam ze mas problem s pouzivanim viacerych slov ale toto je zatial top
A vidím, že z toho tvojho kameňa mudrcov pekne vela ubúda, keď nie si schopný mne ako takému zemiaku, čo rád spomínaš, vysvetliť čo majú tie 2 úplne rozličné udalosti spoločné?
A 2 slová sú ti príliš? Ti kúpim psychiatra, sa vyliečiš...možno
"A vidím, že z toho tvojho kameňa mudrcov pekne vela ubúda...."
o___O
By som asi nekomunikoval bežne s flysserom keby som bol fake...ale to ti zrejme nedošlo.
Dobrý nápad spýtať sa ho prečo si vytvoril fake účty?
A neuveríš, ale aj on sa volal Roman. A rozstrielali ho samopalmi v aute, ale ty asi ani nevieš, čo to je, takže vysvetlujem ti to tu zbytočne. (ach)
No dáva to snaď nejaký zmysel?