@uglylaw@10 väčšinou súhlasím, možno okrem tých príliš akčných filmov a facebooku to nie sú podľa mňa veci, čo by mohli vymývať mozgy
podľa mňa vo všeobecnosti "akože celebrity" typu Hannah Montana, Justin Bieber, Jonas Brothers, Demi Lovato a podobne vo veľkej miere prispievajú k osprostievaniu deciek... som na seba hrdá že sa mi podobné debiliny v živote nepáčili
Samé sa vymývajú. Poznám kopu inteligentných ľudí (aj mladších odomňa), ktorí aj používajú internet, aj pozerajú televíziu a proste hocičo iné, vyššie spomenuté a sú to úplne normálni zdraví ľudia/deti.
Neviem z čoho ste tu všetci tak zdesení! Hold, prichádza nová generácia! Možno práve tá, ktorá veľmi skoro pochopí, aké je to všetko pominuteľné, nepodstatné, kde sú pravé hodnoty života a vyhlási k nim návrat. A možno nie, a máte pravdu...
/piatkove chlastacky/..uplne mi je zle uz len z toho ked vidim ze nejaka 20.clenna skupinka 12/13-rocnych "frajerov" ide do mesta..sa nachlastat..akoze koli dobrej nalade?velke hovno..akurat 2 dni prespia s bolestami hlavy a k tomu si z toho "perfektneho" vecera budu taktiez hovno pamatat..
@ceresnicka23 No este ze ta mam lebo to by som nevedel , ja som zazil len pokemonov , ked prisli na scenu digimoni uz som presiel na dalsi level - Star Wars nalepky
Ja som nehodila všetky decká do jedného vreca.Aj ja chodím na Facebook,pozerám telku,dokonca aj akčné filmy,občas si vypočujem kvázi deCké hviezdičky,počúvaj hip-hop a s času na čaj aj Rytmusa a som normálna.
Ale vo väčšine prípadov sú tie decká vymleté práve týmito elementami.
mňa inak najviac teší, že ja nepoznám tak 80% vecí, čo tu vymenúvate. tých 20% sú veci, ktoré poznajú všetci(facebook, pokec a pod.) a rôzne "celebrity" o ktorých som niekde započul.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Hannah Montana
HSM
TWILIHT a podobné infantilné jebotiny
CS
Rytmus a všeobecne hip-hop a rap
Facebook,Pokec
príliš akčné filmy
dnešná komerčnosť sexu
piatky,chľasť,drogy a pod.
podľa mňa vo všeobecnosti "akože celebrity" typu Hannah Montana, Justin Bieber, Jonas Brothers, Demi Lovato a podobne vo veľkej miere prispievajú k osprostievaniu deciek... som na seba hrdá že sa mi podobné debiliny v živote nepáčili
Ber Twilight nie ako samotný film ale ako šialenstvo,fanatizmus a podobne.
a zabudla som
Justin Bieber
Nie som schopná napísať Tvoj nick.
Facebook nevymýva mozog?
Keby som mala viacej času,hodím ti sem pár videí,hneď by zmenila názor
starší kamráti a Tv (hlavne terajšie detske serialy )
aj ekd teletabies som pozeraval aj ja ..
a High school musical..
@ceresnicka23 to je co?
ale Spice girls, kelly family, pokemonov a digimonov,backstreet boys, britney
id eo to, ze rodicia kompletne seru na deti, lebo musia byt do noci vrobote, lebo na nich tlaci sef, lebo na neho tlaci jeho sef.........
takze hyperrychly trh, nedostatok pozornosti...........vselico skodi mladi
a nezabudajte- s niekym nehne ani naspeedovani Fico, niekto rumazga ked konci HSM...........
Ja som nehodila všetky decká do jedného vreca.Aj ja chodím na Facebook,pozerám telku,dokonca aj akčné filmy,občas si vypočujem kvázi deCké hviezdičky,počúvaj hip-hop a s času na čaj aj Rytmusa a som normálna.
Ale vo väčšine prípadov sú tie decká vymleté práve týmito elementami.
Justin Bieber a všetky tieto dnešné "celebritky"
Internet
Pokec
Twilight a podobné fantazy filmy
príliš akčné filmy
dnešný spôsob života (drogy, chlast, cigarety)
malý kontakt s prírodou
....... atď....atď....
malý kontakt s prírodou
..dostala si ma tým