čaute,použili ste už niekedy nejakú mágiu,woodu alebo hocičo? Minule sme sa trošku "pripili" u kamošky na dome spolu s partiou a mam pocit že sa tam niečo zle stalo,proste sme z opilosti robili blbosti a vyvolávali "satana" zistili sme to podľa videa asi
mne sa stalo niečo podobné,robilo sa to v našom byte a mala som pocit že to tam aj "ostalo" a jednoducho mi s toho všetkého bolo na nič,nakoniec som nevydržala a povedala to mame volala kňaza a ten potom najskôr toho "exorcistu" a proste sa tam zavrel sám,niečo tam spravil a odvtedy bol pokoj určite to nenechávaj tak!
pkím se tvá kámoška se bojí satana tak to je zlý protože satan takým lidem který se ho bojí ubližuje nejvíc ale gdýž se nebojí tak to je v poho (a momochodem proč vím tolik o satanovi?? ja v nem vjerím)
Kriste... ak nie si fake hlavne sa tu nedaj vyplašiť kecami o exorcitoch .Ja osobne som toho názoru, že množstvo nadprirodzena je proste len v hlave. Váše blbnutie možno v tej jej prebudilo nejaké procesy, ktoré ju nútia veriť v to že sa do nej niečo prevtelilo alebo proste len predcasne bijes na poplach a len sa jej medzitým niečo stalo o čom nemáte ani tušenia. Ak je to ten prvý prípad hlavne netreba neskúšať ďalšie sračky, lebo jej to môže síce zaúčinkovať ako placebo, ale častejšie to zjavne pôsobí opačne prehĺbuje to presvedčenie o reálnosti nadprirodzena a z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že ak raz človek uverí v reálnosť takýchto nepriatelských bludov, tie si vždy nájdu cestu ako sa dostať späť.Myslím, že najvhodnejšie by bolo do toho nejak zapojiť psychológa, alebo psychiatra a spraviť to cestou, že si uvedomí nereálnosť svojich stavov, ako keď niekde o polnoci uvidíš na cintoríne mladé dievča v bielych šatách, do rána sa z toho ideš posrať, zrazu je pre teba duchovno reálne a z každej strany cítiš možnosť, že si aj po teba príde niečo podobné a ráno zistíš, že to tam behala len najebaná suseda a zrazu setky tieto stavy pominú. Teda dúfam, že chápeš čo tým chcem povedať, lebo na krasie formulované rady momentálne fakt nie som vybavený.
!!! Sak nech kňaz vysvati dom......alebo nech si naberie z kostola svatenu vodu a stiahne niečo sväté z googlu,potom nech to prečíta-nahlas a do celého bytu nech dá/zavesí kríž...PS:to čo stiahne alebo niekde nájde, musí sa začínať nejako takto: Sv.Bože atď...zbav nás zlých síl atď...teda tak to robia kňazi a tí čo ich to postihlo odpovedajú,čo im kňaz povie...
tak to ste nemali robiť, také veci existujú a bežne sa dejú,len o tom nevieme a každý sa z toho len smeje, tiež som sa z takých vecí kedysi smiala,ale určité okolnosti ma presvedčili, takže nech ide za kňazom,ten jej pomôže a poradí, neverím,že práve ja niečo také píšem
satan to určite nie je.... pravdepodobne len nejaká dosť blbá, negatívna eenergia... ktorú si ľuia predstavujú pod satanom(osobne) pred niekolkými rokmi sme to tiež s kamarátkou skúšali, aj satana, aj krvavú mary, aj rôznych duchov.... tak poviediac, ktorí boli vtedy v dosahu pri vyvolávaní satana, sa nič nestalo, nikomu sa nepohol ani chlp na tele, ale možno preto že to všetci brali ako srandu... ja v nadprirodzeno verím(som realistická pokím to ide a všetky cnaprirodzené alebo divné veci čo sa mi stali alebo som počula, si overujem, hladám všetky možné vysvetlenia...reálne, ale zopár sa vysvetliť nedá) a vtedy som sa pri tom strašne sústredila, doslova som sa vžila...keĎ som prišla domov nič sa nestalo, ani v noci, proste pohoda, ale v ten týždeň mi trochu zatekalo do izby, proste deravá strecha a tak mi voda (topiaci sa sneh) mi trochu presakovala na strope, bola to asi polmetrová vlhká machula, ale po tom dni, kedy sme vyvolávali satana, sa machula zväčšina do asi v priemere tri metre až k svetlu v strede izby a vytvorila divný obraz... vyzeralo to prste ako lebka, alebo skôr hnusná divná zdeformovaná hlava....(beriem že to mohla byť náhoda, nevravím že to bolo tým ale je to zvláštne nemusíš hneĎ volať exorcistu, teda ak to je izbou, lebo ak k nej prídeš a cítiš sa u nej blbo, môže byť tá negatívna energia(nazvy si to ako chceš) v izbe, nie primo v nej(čo ak odmietne, proste ju to neovládne, nebude v depkách, treba ju rozveseliť, hoviako...ja neviem strel jej facku: ale proste ak je to v izbe, stačí ak máš niekde blízko nejakú ženu/muža, čo sa zaoberá reiky(inak povedané energiou) dones mu sviečku, povedz nak ti to nabije energio, že proste sa cítiš blbo v izbe a potom tú sviečku daj do stredu izby(alebo hockam inak zapál ju a nechaj nak zhorí, nemala by si vtedy chodiť do izby...to ti už povie ten človek asi...neviem isto. tá sviečka do seba vtihne kvázi, tú zlú energiu z izby, takže by si sa tam(alebo kamarátka) cítiť lepšie, u nás v dme to pomohlo(nasťahovali sme sa do starého domu a kko sa vrav, steny všetko vidia a počujú...takže ak sa tam niekto hádal, ale zabil(to už preháňam tak proste tá energia zostala akoby v stenách, alebo na tom mieste, tak sme sa tam necítili dobre, nedalo sa spať, furt trebalo vetrať(nie kvoli istým ludským vetrom a podobne, potom to bolo fajn) tak možno ti to pomôže...lamarátke
Nemám čo dodať, temné veci sa dajú vyvolať hádkami a popdobnými vecami, ak je človek dosť silný. Ale aby sa niečo podobné naschvál vyvolávalo, nemám čo dodať.
Ak ste niečo vyvolali tak to aj láskavo pošlite späť, alebo povedzte niekomu nech to spraví za vás keď ste .......
nieje s tým sranda, viem že sa seriózne pýtaš, preto ti seriózne odpovedám a nerobím si z teba srandu už len z toho dôvodu že niesi malé decko bez rozumu a nepíšeš hovadiny... Môže byť... človek si môže pustiť "do tela" "satana" alebo zlé sily alebo nazývaj to ako len chceš-tým, že sa tým začne zaoberať a že sa tomu otvorí... ona bola mezdi vami asi najslabší jedinec, čo sa týka psychiky aj fyzična, preto práve ona "sa chová divne" a nie napríklad ty alebo niekto iný kto s vami bol tiež..tiež je to hlúpa otázka ktorá nepatrí na birdz pretože tu sú mierne tupí ľudia ktorí ťa hneď vysmejú že pozeráš veľa filmov alebo že niečo ako zlé energie (volaj to aj satan ak chceš) neexistujú....proste ťa vysmejú....bohužial...... tiež som minule založila zaujímavé fórum ale to nieje o satanoch ale o upíroch, vspomenula som si, že ked som bola menšia videla som v tv novinách alebo v reflexe ľudí, ktorí prisposobuju svoj životný štýl upírom, pijú krv a pod. mohlo by vás to zaujať » www.birdz.sk/forum/pitie-krv...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ak sa aj stal,najskor dostala depku z toho,ze myslela,na nejakeho zosnuleho..
ja sa ho nebojím lebo Boh sa o mňa postará
čo ti taký satan prinesie nič iba večné muky
kedže ma ale ku vám neteleportovalo myslím že ste ma nevyvolali
súhlasím so @14
presne tak ...kuknite si radšej toto
» www.mojevideo.sk/video/14228/der...
Ak ste niečo vyvolali tak to aj láskavo pošlite späť, alebo povedzte niekomu nech to spraví za vás keď ste .......
"Neviem si to vysvetliť,čo si o tom myslíte?"
*nádych, otvorenie úst v príprave na vyjadrenie*
Ano viem sme hlupáci to mi hovoriť nemusíte...
*zavretie úst, odchod z tejto diskusie*
mohlo to byť aj bez tých vulgarizmov, ale dobre napísané.