sestra moja verím v Boha a už mnohokrát mi dal pomocnú ruku, nemyslím, že to bolo neskutočné, ale bolo to pravé a vznešené, kto však Boha neverí, ťažko pochopí čo je to milosrdenstvo Božie ........filip
Mágia je dielo satanovo! Každý, kto ju vykonáva, hreší smrteľným hriechom a ničí si dušu - aj tým na ktorých ju uplatňuje - či už ide o bielu či čiernu mágiu.
Biela - využívanie satanovej moci v snahe niekomu pomôcť.
Čierna - využívanie satanovej moci v snahe niekomu ublížiť.
Modlitba - skutočná pomoc priateľovi či nepriateľovi - prosba Všemohúceho Pána Boha o vyslyšanie.
@midnight to, že by som ich "chcel" neznamená, že by som ich chcel užívať
Do takéhoto "kognitívneho" stavu som sa nikdy nedostal a ani sa nikdy dostať neplánujem Viera je brutálna droga. Počnúc všetkými príznakmi ako je závislosť, agresia zmena života.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
...ale mam v rodine osobu, ktora sa zaobera bielou magiou...vraj bola odmala tak trochu divna.
@13 uplny suhlas......
sestra moja verím v Boha a už mnohokrát mi dal pomocnú ruku, nemyslím, že to bolo neskutočné, ale bolo to pravé a vznešené, kto však Boha neverí, ťažko pochopí čo je to milosrdenstvo Božie ........filip
“Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic,”
- Arthur C. Clarke
Biela - využívanie satanovej moci v snahe niekomu pomôcť.
Čierna - využívanie satanovej moci v snahe niekomu ublížiť.
Modlitba - skutočná pomoc priateľovi či nepriateľovi - prosba Všemohúceho Pána Boha o vyslyšanie.
“Any sufficiently alien natural principle or a type of advanced technology which uses such undiscovered physics... is indistinguishable from magic,”
"Any sufficiently alien natural principle or technology is indistinguishable from magic"
tie ostatné slová tam až tak veľmi netreba imo.
a @pomocnik -ova droga je očividne náboženstvo, to nechci
Do takéhoto "kognitívneho" stavu som sa nikdy nedostal a ani sa nikdy dostať neplánujem Viera je brutálna droga. Počnúc všetkými príznakmi ako je závislosť, agresia zmena života.