No mňa osobne o mágii baví čítať a keď mám pravdu povedať tak ma baví veriť že existuje no veď aká sranda by bola keby boli čarodejnice a také somariny nie ale žeby som tomu nejako moc verila to nieeee skôr len tak z haluze
@2norbi2 ..može dostať zástavu srdca,alebo aj zošalieť..,neskušaj to jedine čo možem že naozaj to funguje je to dosť silné..ale musíš byť prirodzene zlý,krutý,pomstichtivý.. a myslím že natolko ti asi nikto neublížil,ani na tolko nikoho nenávidiš aby si to použil proti nemu.. .
potrebuješ na to rozne ťažko zohnatelné vecičky, čerstvú kohútiu krv..a to asi nemáš z kade všakže
mágia existuje... je to však na dlhé rozoberanie... a aj dosť náročné... veď ja sama neviem, aké sú jej hranice... no samozrejme nie všetko, čo sa človek dočíta je pravda...
ja som všeličo počula a hlavne tí, čo sa do toho poriadne zahryzli vedia o čom je reč a že sa to neoplatí. a to woodoo sa vraj raz tak vráti, či nebodaj aj viac nie... ale tak na mágiu verím... hm...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
potrebuješ na to rozne ťažko zohnatelné vecičky, čerstvú kohútiu krv..a to asi nemáš z kade všakže
nie, nenávidím až tak nikoho... ani prirodzene nie som zlý a toto..hádam..
bývam na dedine takže kohút nie je problém..
Ale keď hovoríš, pre istotu nejdem skúšať..