Lepšie tomu nevenovať pozornosť, ja keď som sa o to zaujímala, mala som z toho stavy a vsugerovala som si že sa naozaj niečo deje.. nejak som na to prestala myslieť a je mi fajn
nehovorim ze si vymyslas ja len ze napr.dnes v noci presne o siestej rano som pocula teke divne zvuky v celom byte, a ppo nasej izbe akoby chodil pes....nic som si z toho nerobila,ved to boli len zvuky....keby som si vsugerovala ze to je duch,tak by som tomu po case uverila a v kazdom zvlastnom zvuku by som videla duchov a ine nadprirozdeno.:. /jasne tym nechcem povedat ze to naozaj nemoze byt duch/
bol jeden čas keď som sa bála mimozemšťanov dobre, bola to blbosť, ale bola som menšia a mne veľmi pomohlo, keď som si večer stvárala vlastný svet vymýšĺala som si v mysli takú knížku ako idem s naj kamoškou na loď, kde budeme 3 týždne, ideme do Južnej Ameriky aj s rodinou na rok a sú tam bohužial aj 2 naše učitelky a sme tam s roznymi národnosťami a dorozumievame sa anglicky a riešime dajakú celoloďovú hru... úplne som zabudla že sa bojím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2. napíš mi TS ja ti poradím, viem o čo ide